עבור לתוכן

לא מצליח להתקין XP על נייד שבא עם חלונות 7

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שניצל אני ממש לא מבין את העיקרון שלך שלא להשתמש בתוכנות פרוצות אבל אם זה הראש שלך – שיבושם לך.

לגבי התולעת – אחרי ששיחזרתי את כונן C בעזרת האימג' מאיפה בדיוק תיכנס התולעת? מהאויר? ובוא נניח שהתולעת ישבה לי על כונן C – אתה חושב שהיא מפריעה לי? אין לי בעיה שייכנסו לי למחשב תולעים סוסים ואפילו חמורים טרוייאנים. אתה טוען כי התולעת יכולה לקחת את פרטי כרטיס האשראי שלי? ומה כשאתה מתדלק את האוטו שלך בתחנת דלק עם כרטיס אשראי? המתדלק לא יכול להעתיק את פרטי כרטיס האשראי שלך? וכשאתה משלם לחברת אורנג' פלאפון או סלקום עם הכרטיס אשראי שלך – לא יכול לבוא איזה עובד ולהעתיק את פרטי כרטיס האשראי שלך ולחגוג עליך? זה אותו דבר בדיוק. הדרך הטובה להתמודד עם הדברים האלה היא להיכנס יום יום לחשבון בנק באינטרנט ולראות אם יש חיובים שלא ביצעת ואז אתה מתקשר לחברת האשראי ומודיע שיש פה תרמית. אוי ואבוי אם הייתי צריך להסתמך על איזה עידכון אבטחה מזורגג של מייקרוסופט כדי להיות בטוח שלא חוגגים על הכרטיס אשראי שלי.

[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 16:09:27

KAKADU999 - אשמח אם תפרט יותר ותאמר ל י היכן אני טועה. אני עובד בשיטה הזו (שמירת המידע על הרד דיסק חיצוני ויצירת אימג' לכונן C ) כבר הרבה זמן והשיטה מוכיחה את עצמה. אם תציע לי את השיטה שלך ויתברר לי שהיאמוצלחת - אני עובר לשיטה שלך.
  • תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניצל אני ממש לא מבין את העיקרון שלך שלא להשתמש בתוכנות פרוצות אבל אם זה הראש שלך – שיבושם לך.

אתה צוחק, נכון? אתה באמת לא רואה שום דבר שלילי בשימוש בתוכנות פרוצות?

לגבי התולעת – אחרי ששיחזרתי את כונן C בעזרת האימג' מאיפה בדיוק תיכנס התולעת? מהאויר?

אתה לא באמת יודע איך תולעים עובדות, נכון? תולעת נכנסת למחשב שלך דרך הרשת, באמצעות פרצות אבטחה. שוב, חפש על תולעת ה-Blaster ותלמד.

ובוא נניח שהתולעת ישבה לי על כונן C – אתה חושב שהיא מפריעה לי? אין לי בעיה שייכנסו לי למחשב תולעים סוסים ואפילו חמורים טרוייאנים.

סבבה, תחזור אליי כשיפרצו לך לג'ימייל כי איזשהו keylogger שישב לך על המחשב הקליט את הסיסמה, ועכשיו אתה לא יכול להיכנס יותר לג'ימייל שלך כי משתמשים בו כדי לשלוח ספאם.

אתה טוען כי התולעת יכולה לקחת את פרטי כרטיס האשראי שלי? ומה כשאתה מתדלק את האוטו שלך בתחנת דלק עם כרטיס אשראי? המתדלק לא יכול להעתיק את פרטי כרטיס האשראי שלך? וכשאתה משלם לחברת אורנג' פלאפון או סלקום עם הכרטיס אשראי שלך – לא יכול לבוא איזה עובד ולהעתיק את פרטי כרטיס האשראי שלך ולחגוג עליך?

התולעת יכולה לקחת את פרטי האשראי שלך בהנחה שאתה מקליד אותם איפשהו (אתרי קניות). כן, המתדלק או העובד בסלקום יכולים גם לגנוב את הפרטים. אבל ההבדל הוא שזה לא שווה להם, ושאפשר לתפוס אותם. כשמדובר בגניבת כרטיסי אשראי באינטרנט, הkeylogger שיושב אצלך על המחשב שולח את פרטי האשראי שלך לאיזה האקר בסין או רוסיה שאוסף פרטי אשראי של מאות, אלפי או אפילו עשרות אלפי אנשים, ופשוט מוכר אותם למרבה במחיר (שהוא לא גבוה, אגב). מבחינתו אין כמעט שום סיכון.

הדרך הטובה להתמודד עם הדברים האלה היא להיכנס יום יום לחשבון בנק באינטרנט ולראות אם יש חיובים שלא ביצעת ואז אתה מתקשר לחברת האשראי ומודיע שיש פה תרמית. אוי ואבוי אם הייתי צריך להסתמך על איזה עידכון אבטחה מזורגג של מייקרוסופט כדי להיות בטוח שלא חוגגים על הכרטיס אשראי שלי.

זו הדרך הכי טובה, אבל מי אמר שזו הדרך היחידה? למה לא לעשות גם וגם וככה למזער את הסיכון?

ואם נחזור לנושא - אני לא אומר שחלונות 7 תפתור לך את כל הבעיות. אני רק אומר שאם כבר יש לך חלונות 7 מותקנת על המחשב, אין שום סיבה לחזור ל-XP. אגב, עדיין לא נתת סיבה אחת להישאר בחלונות XP (וכמו שאמרתי - זה שאתה רגיל אליה זה לא סיבה, כי אתה תתרגל ל-7 במהרה).

פורסם

אני מוכרח לציין שעל אף התוספות הנחמדות מאוד שהגיעו עם 7, אני עדיין מצטער ששדרגתי אליה מ-XP. מידי פעם (בערך פעם-פעמיים ביום) המערכת שלי פשוט קופאת לחלוטין לכמה שניות ("not responding") וזה הדבר הכי מעצבן בעולם. חיפוש פשוט בגוגל יראה שזו בעיה נפוצה, ועם כל מיני "תרופות סבתא" לפיתרון, שלא ממש עוזרות.

פורסם

אורן - תחשוב על זה :

הרי אתה מחבר את הכונן עם המידע למחשב ?!

או שלפני כל חיבור אתה מתקין אימג' מחדש ? :kopfpatsch:

:xyxthumbs:

אני מוכרח לציין שעל אף התוספות הנחמדות מאוד שהגיעו עם 7, אני עדיין מצטער ששדרגתי אליה מ-XP. מידי פעם (בערך פעם-פעמיים ביום) המערכת שלי פשוט קופאת לחלוטין לכמה שניות ("not responding") וזה הדבר הכי מעצבן בעולם. חיפוש פשוט בגוגל יראה שזו בעיה נפוצה, ועם כל מיני "תרופות סבתא" לפיתרון, שלא ממש עוזרות.

^^^^^

מצטער, זה לא מעיד על הכלל, בכלל לא !

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להמר שגורלה של חלונות 7 יהיה כמו ויסטה. בהתחלה אנחנו שומעים עד כמה המערכת הזו נפלאה ואחרי כמה זמן מוצאים את כל הבאגים בה.

אני בכל אופן את XP לא מחליף.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 17:42:17

אורן - תחשוב על זה :

הרי אתה מחבר את הכונן עם המידע למחשב ?!

או שלפני כל חיבור אתה מתקין אימג' מחדש ? :kopfpatsch:

נראה לי שלא הבנת אותי - אני מבצע אימג' לכונן C כדי לגבות את מערכת ההפעלה. מה הקשר לכונן החיצוני שעליו יושב המידע?

פורסם

כלל ידוע הוא שלא משלמים כסף על מה שניתן לקבל בחינם. התקנת XP לא עולה לי ולו אגורה אחת. יש לי קראק מעולה שהופך לי את התוכנה לכשרה למהדרין כך שזו לא בעיה. אתה באמת רוצה להגיד לי שאת כל התוכנות המותקנות שיש לך על המחשב קנית? אני בטוח שלא. ואם את כל התוכנות לא אז למה את מערכת ההפעלה כן?

לא ניתן לקבל את זה בחינם, אתה פשוט גונב את המוצר.

ומה לגבי תוכנות שהן לא חינמיות (ורובן כאלה)? אתה קונה?

ומה עם חשמל, מים, ביגוד, דיור, דלק, אוכל שאינם בחינם? אותם אתה כן קונה או שגם גונב?

אני ממש לא מבין את העיקרון שלך שלא להשתמש בתוכנות פרוצות אבל אם זה הראש שלך – שיבושם לך.

אולי אתה עדיין ילד וזה יכול להסביר קצת את הגישה, אבל אם כבר עברת את גיל הנעורים וזאת הגישה שלך לחיים, אז ממש חבל. מעניין מה תחשוב אם את פירות העבודה הקשה שלך יגנבו אנשים לשימושם הפרטי ללא שתקבל על זה תמורה.

שניצל, לדעתי האישית פשוט חבל על הזמן והמאמץ שלך.

וכתהייה כללית, לא הגיע הזמן לנעול את הדיון לאור כל העבירות הבוטות על חוקי הפורום והעובדה שהדיון לא מתפתח לשום מקום למעט עוד דיון מיותר?

פורסם

^^^^^

מצטער, זה לא מעיד על הכלל, בכלל לא !

אתה לא יודע לקרוא? גיגול פשוט יראה שזאת בעיה מאוד שכיחה.

פורסם

אורן -

איך תמנע מתוכנה זדונית ( ווירוס, תולעת \ ווט אוור )

מלבקר בכונן שאתה מחבר ?

וזה רק קצה הקרחון, קח לך קורס מבוא לאבטחת מידע,

זה ישנה לך כמה אקסיומות !

MCE - תרשה לי לחלוק עליך, בגוגל אפשר לקרוא הרבה דברים,

אני כתבתי את מה שכתבתי לא על סמך גוגל.

פורסם
  • מחבר

אורן -

מלבקר בכונן שאתה מחבר ?

תולעים וכל שאר מרעין בישין יושבים בד"כ על כונן C כיוון שהם נועדו לפגוע במערכת ההפעלה וגם כמו שאמר שניצל לגנוב פרטי כרטיס אשראי וכדומה. הדבר האחרון שתולעים יעשו זה לקפוץ להרד דיסק חיצוני שחובר למחשב.

פורסם

אורן -

מלבקר בכונן שאתה מחבר ?

אין לי יותר מה להוסיף, מקווה רק שהמציאות לא תוכיח לך אחרת ( ממה שאתה חושב ).

פורסם

אני מוכן להמר שגורלה של חלונות 7 יהיה כמו ויסטה. בהתחלה אנחנו שומעים עד כמה המערכת הזו נפלאה ואחרי כמה זמן מוצאים את כל הבאגים בה.

:facepalm: המצב שאתה מתאר היה בדיוק הפוך. מהרגע שהושקה ויסטה הייתה מערכת הפעלה שנואה (בצדק או שלא, זה לא משנה) אבל עם הזמן היא התייצבה. לא לקח זמן עד שימצאו בה באגים, הם נמצאו מיד.

הדבר האחרון שתולעים יעשו זה לקפוץ להרד דיסק חיצוני שחובר למחשב.

בדיוק להיפך - הדבר הראשון שתולעת תעשה הוא לקפוץ לכונן חיצוני. תולעים, בראש ובראשונה, בנויות על תפוצה רחבה - התולעת מנסה להפיץ את עצמה בכמה שיותר דרכים, בין השאר על ידי העתקה שלה לכל אמצעי איחסון המחובר למחשב.

פורסם

MCE - תרשה לי לחלוק עליך, בגוגל אפשר לקרוא הרבה דברים,

אני כתבתי את מה שכתבתי לא על סמך גוגל.

תחלוק עד מחר, זה לא ישנה את העובדה שהבעיה הזאת שכיחה מאוד ונטולת פיתרון רישמי כלשהוא.

ומה הקטע החולני שלך עם הסמיילי הזה?

פורסם

^^^^^

הסמיילי נועד להרגיע אנשים יהירים ושחצנים,

וגם מסמל " כל טוב ובהצלחה ".

נראה כי לא תמיד זה עובד :lol:.

פורסם

אני משתמש ב XP (חוקי) ,ומוריד עדכוני אבטחה שוטפים.עם זאת,ברור לי שאצטרך בשלב מסויים לשדרג

ל W7,ואני לא ממש מאושר מהעניין.

מכרים שלי שעברו ל W7 מציינים שהיא איטית יותר מ XP.ויש להם מחשב חדש ועדכני ולא פנטיום 4

כמו שלי.חוץ מזה,מספיק לדפדף כאן בפורום תוכנה ובפורום windows ולראות בכמה בעיות שונות

ומשונות נתקלים אלו שהתרגלו ל XP ועברו לW7.

בנוסף,יש בעיה של תאימות לאחור עם חומרה שעובדת עם XP.אני משתמש למשל בכרטיס מודם/פקס

שעובד מצויין והופך לי את המחשב לפקס.W7 אינה תומכת בכרטיס (לפחות גרסת ה RC שהתקנתי

בזמנו לא תמכה,ואין לי סיבה להאמין שעכשיו היא תתמוך).אגב,זאת כמעט הסיבה היחידה

שאני חושב להשתמש ב dual boot במחשב החדש שאקנה מתישהו...יש לי גם כרטיס מסך PCI שמשמש אותי

למסכים נוספים,וגם הוא לא נתמך ע"י W7.לפחות לזה יש תחליפים שכן נתמכים,רק שצריך לשלם עוד...

וכמובן יש את כל התוכנות שהתרגלנו אליהן שעבדו מצויין עם XP אבל עכשיו צריך לעדכן את כולן...

וגם כאן יש הוצאה של כסף וזמן...

רואים שמייקרוסופט ניסתה לקחת את כל מה שהיה דפוק בXP ולתקן

יה רייט...את זה מייקרוסופט ניסתה לעשות עם ויסטה ולא עם W7 !W7 באה לתקן את כל מה

שהיה דפוק בויסטה,לא ב XP.אל תתבלבל.

בקיצור,W7 היא עדיין מערכת חדשה,עם מחלות ילדות.ההייפ וההתלהבות ממנה לא נובעים לדעתי

מאיכותה המשובחת,אלא מהשיפור ביחס לקודמתה, ויסטה, שהאכזבה ממנה היתה כגודל הצפיות.

הפער בין הציפיות (הלא גבוהות) מ W7 לבין התוצאות הטובות (יחסית לויסטה) ,הוא הגורם לאהדת

הציבור...

פורסם

^^^^

אני האחרון שיטען כאילו חלונות 7 היא איזו מין " התגלות " או " הארה "

וכולה שלמות. למרות זאת, אני כן אגיד שהיא יותר טובה הן מ - XP והן

מויסטה, כי זה פשוט נכון.

כל מה שאתה מעלה - נכון גם הוא, בייחוד העניין של השקעה נוספת,

אבל זה לא עושה את חלונות 7 לתוכנה גרועה, או את חלונות XP

לטובה יותר מחלונות 7 , ותאמין לי שהנימוקים רבים.

אם XP מתאימה לך, אז סבבה, למרות שכדבריך לא תהיה לך ברירה בבוא

היום. זה כמו האנשים שהסתדרו עם מעבדי תמלילים " איינשטיין " או QTEXT,

איפה הם היום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים