פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים כל מה שמוציאים במכס חייב גם את העמלה הזאת של 81 ש"ח כי זו תחנת חובה לפני התשחנה השלישית שם נותנים לך את החבילה.בקיצור עדיף שבכלל לא ייתפסון ותתחיל לדאוג רק אם אתה מקבל מכתס שאומר שאתה צריך לבוא למכס לאסוף אותה.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים אלכס אתה מבלבל פה אנשים סתם. כל מה שאמרת נכון למקרה של EMS.ה-81 ש"ח האלה הם עמילות של חברת הדואר. אם אתה מזמין מוצר נגיד דרך USPS במשלוח רגיל וצריך לשלם מכס אתה לא משלם עמלה לדואר.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים אלכס אתה מבלבל פה אנשים סתם. כל מה שאמרת נכון למקרה של EMS.ה-81 ש"ח האלה הם עמילות של חברת הדואר. אם אתה מזמין מוצר נגיד דרך USPS במשלוח רגיל וצריך לשלם מכס אתה לא משלם עמלה לדואר.זה בגלל ש-EMS זו חברה שעובדת עם דואר ישראל בלבד ולכן צריך לשלם עמלה לדואר ?
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים בדיוק.לצערי לא שמרתי את טופס המשלוח במכס כששלמתי על הגאלאקסי, הייתי מראה לכם בפרטי פרטים איך זה הולך.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים מחבר בדיוק. לצערי לא שמרתי את טופס המשלוח במכס כששלמתי על הגאלאקסי, הייתי מראה לכם בפרטי פרטים איך זה הולך. כמה שילמתה?? טוב חברים ! לפני איזה שבוע הזמנתי אייפון 4 מאיביי דרך USPS FIRST CLASS והוא שלח את זה בקופסא קטנה ורשם שזה מתנה ושווה פחות מ50 דולר מקווה שלא יהיה מכסס.. זה האייפון הרביעי שאני מזמין מאיביי ובנתיים לא שילמתי כלוםםם על 3 האייפונים שהגיעו אליי רק שזה יהיה ככה גם עכשיו ובנוסף לאייפון הזמנתי מגן שעלה לי איזה 30 דולררר הם שלחו את זה בFEEDEX אקספרס וזה פשוט משלוח מהיררר במעקב שלו רשום כל פריט הכי קטן על המיקום של החבילה. זה הגיע אליי תוך 5 ימים מהיום שהזמנתי וזה הגיע עם שליח עד הבית עכשיו רציתי לדעת עם FEEDEX זה כמו EMS במחינת זה שהם פותחים את הקוספאות? או שאת זה FEEDEX עושים ולא המכס ויש סיכוי שאני ישלם פחות מאשר משלוח EMS..? תודה! סהר
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים ^^תערוך את ההודעה שלך מהררררררר!!!!!עובדי המכס עלולים לראות את ההודעה שלך (הם יודעים מה זה אינטרנט).ובגלל תגובות כמו שלך יותר ויותר הזמנות עלולות להתקע במכס.כנראה גם ההודעה שלי תמחק.....
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים מחבר ^^תערוך את ההודעה שלך מהררררררר!!!!! עובדי המכס עלולים לראות את ההודעה שלך (הם יודעים מה זה אינטרנט). ובגלל תגובות כמו שלך יותר ויותר הזמנות עלולות להתקע במכס. כנראה גם ההודעה שלי תמחק..... חחח אחי אתה חיי בסרט
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים ^^תערוך את ההודעה שלך מהררררררר!!!!!עובדי המכס עלולים לראות את ההודעה שלך (הם יודעים מה זה אינטרנט).ובגלל תגובות כמו שלך יותר ויותר הזמנות עלולות להתקע במכס.כנראה גם ההודעה שלי תמחק.....גם אם תשלח להם לינק לדיון הזה הם יגרדו בהיא השמאלית וימשיכו בעבודתם הרגילה.הם עובדי מדינה בסופו של דבר ויבואנים קטנטנים כמו רובנו בפורום כאן ממש לא מזיזים להם
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים מחבר מכס עלה לכוננות איפון... חחחח מקווה שיהיה טוב כל פעם שאני מזמין משו יש את הלחץ הזה של המכס חח ואז הפתק מגיע "לא חייב תשלום מיסים" או משו כזה, איזה כיף ליראות את זההה הבחור שגם הזמין אייפון, תעדכן אותנו מה קורה איתו ובהצלחההה! 4533 צפיות!!!
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים גם אם תשלח להם לינק לדיון הזה הם יגרדו בהיא השמאלית וימשיכו בעבודתם הרגילה.הם עובדי מדינה בסופו של דבר ויבואנים קטנטנים כמו רובנו בפורום כאן ממש לא מזיזים להםכבר קיבלנו את הלינק. תודה.בדרך כלל אתה צודק, אבל אנחנו לא אוהבים שלועגים לנו, וזאת יותר מאשר אוהבים לגרד את הביצה השמאלית.לבחור מלמעלה, האייפון שלך כבר הגיע.בקרוב תקבל מכתב.מכס יפו
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים כבר קיבלנו את הלינק. תודה. בדרך כלל אתה צודק, אבל אנחנו לא אוהבים שלועגים לנו, וזאת יותר מאשר אוהבים לגרד את הביצה השמאלית. לבחור מלמעלה, האייפון שלך כבר הגיע. בקרוב תקבל מכתב. מכס יפו וואלה....
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים כמה שילמתה?? טוב חברים ! לפני איזה שבוע הזמנתי אייפון 4 מאיביי דרך USPS FIRST CLASS והוא שלח את זה בקופסא קטנה ורשם שזה מתנה ושווה פחות מ50 דולר מקווה שלא יהיה מכסס.. זה האייפון הרביעי שאני מזמין מאיביי ובנתיים לא שילמתי כלוםםם על 3 האייפונים שהגיעו אליי רק שזה יהיה ככה גם עכשיו ובנוסף לאייפון הזמנתי מגן שעלה לי איזה 30 דולררר הם שלחו את זה בFEEDEX אקספרס וזה פשוט משלוח מהיררר במעקב שלו רשום כל פריט הכי קטן על המיקום של החבילה. זה הגיע אליי תוך 5 ימים מהיום שהזמנתי וזה הגיע עם שליח עד הבית עכשיו רציתי לדעת עם FEEDEX זה כמו EMS במחינת זה שהם פותחים את הקוספאות? או שאת זה FEEDEX עושים ולא המכס ויש סיכוי שאני ישלם פחות מאשר משלוח EMS..? תודה! סהר כל מכשיר שישלח דרך USP או FEDEX או DHL רוב הסיכויים שיעצר במכס ותשלם כל מס אפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.