עבור לתוכן

IQPC - שירות שעוד לא נראה כמוהו - סגירת הפרשה

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי אותך מגיב ככה על ההודעה הזאת. או זאת, וזה בכלל איש שלכם שמשמיץ נמרצות שם...

• תגובות 137
  • צפיות 27.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה חושב שיש לי אפשרות לקרוא כל הודעה והודעה בפורום הזה, אתה טועה. במקרה הנוכחי, קיבלתי הודעה פרטית לגבי השפה הבוטה שבה השתמש אחד מהמגיבים והעובדה שהדיון הפך למחול של השערות ושמועות. במקרה ההוא, דובי זובי חזר בו מחלק מדבריו וטען שהוא מבסס אותם על האתר הרשמי של HP ו-DELL (ובדקתי עכשיו בעצמי ו-KSP לא מופיעים שם).

יחי ההבדל הקטן בין מגיב שנרשם אתמול רק כדי להשמיץ את פותח הדיון ומשפחתו לבין משתמש ותיק שמצרף קישורים לאתרים הרשמיים של כל יצרן כדי לבסס את חוות דעתו.

גילוי נאות - המחשב האישי שלי נרכש מ-IQPC.

פורסם

^

צביעות ראויה לשמה.

מחזק! לא מריח טוב... :2girls:

פורסם

נורא משעשע אותי שמתוך כל המיליון וחצי הודעות שקופצות פה כל שבוע לגבי KSP, אייבורי, פנדה, או כל חנות אחרת אף אחד לא טורח להשתיק כאלה שעוברים את גבול הטעם הטוב של "הוצאת דיבה"

פה מישהו קפץ על IQ, ואפילו בלי יותר מדי דברים סגנון "איפה לתקוע דילדו" וישר מנהל קופץ להגנתם.

זאת, ידידי, דוגמא קלאסית לצביעות.

נ.ב. להתגונן עם "אין לי זמן לקרוא כל הודעה" בכיאת - 4000 הודעות לא כולל OT. ואתה מנהל OT, לא מספיק לקרוא הכל? תביא עוד מנהלים. אבל אל תשתמש בזה בתור תירוץ.

פורסם

צר לי לבשר לך שכתבתי כבר בעבר הודעות דומות כאלו ואף נעלתי שרשורים דומים כך שאין שום נטייה בפורום שלנו כלפי חנות זו או אחרת. אם אתה ממשיך להתעקש על כך, אנא ספק הוכחות או שאני מניח שאתה מעדיף לזעוק "זאב זאב" בראש חוצות ולצאת מלך הכיתה.

לא השתמשתי בזה בתור תירוץ אלא ציינתי עובדה, אני מנהל פורום כתחביב בלבד ומחזיק בעבודה קבועה + נסיעה קרובה לחו"ל + לימודי תואר ראשון.

פורסם

לא ראיתי אותך מגיב ככה על ההודעה הזאת. או זאת, וזה בכלל איש שלכם שמשמיץ נמרצות שם...

זה מראה מוכיח חצי מהטענות שלי. את החצי השני, אשמח לחפש לך ביום אחר.

פורסם

אני מציע שתנעלו את הת'ראד הזה.

פורסם

ואכן הדיון יינעל כי נראה שפותח הדיון הפסיק להגיב והחנות מסרה את תגובתה לפותח הדיון. במידה ויהיה עדכון, פותח הדיון מוזמן ליצור איתי או עם יבגני (MultiCore) בהודעה פרטית לצורך פתיחת הדיון מחדש.

ננעל.

פורסם

אז מה נסגר?

פורסם
  • מחבר

עדכון אחרון :

הצעת הפשרה של IQPC היא הנחה בסך 8% על לוח אם חדש,

זה נשמע לי הזוי כי לאחר ההנחה בכל זאת יש חנויות שניתן לקנות בהם את הלוח אם במחיר יותר טוב.

הם בעצם אינם מוכנים לשלם על ה"פשלה" שהם גרמו.

אני מחפש רעיונות מקוריים לפתור את הבעיה.

תודה

פורסם

כפי שאני רואה את הדברים ובהנחה שאתה דובר אמת זה הזמן ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.

פורסם

הגיע הזמן באמת. חוצפנים.

פורסם

אין רעיונות מקוריים, בעבר מקרים דומים ואחד ממש לאחרונה נפתר ע"י מכתב מעורך דין.

צלם את התקנון שלהם למקרה שהם יוסיפו פתאום סעיף חדש עד שתגיש משהו.

בכל מקרה אני לא מבין אותם, טיפה היו מורידים מחיר וחוסכים את כל זה.

פורסם

כפי שאני רואה את הדברים ובהנחה שאתה דובר אמת זה הזמן ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.

מחזק.

לדעתי חוצפה גמורה התגובה של החנות. 25% הנחה על לוח חדש הייתי שוקל לשלם ולשכוח מזה. אבל 8% עדיף לתבוע ולקבל לוח על חשבונם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים