פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות .כמו כן התקנתי את zone alarm security suit .איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים אתה יכול להוסיף את האתר של GMAIL לאתרים בטוחים וגם בZONE ALARM.ואם ביטלת את החומת אש והיא עדין על ON זה אומר שהיא לא מבוטלת.תבדוק שוב...
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים כנס לIE ,כלים,אפשרויות אינטרנט,לשונית ''אבטחה'',תלחץ על אתרים מהימנים ו"אתרים",תוסיף את הכתובת וזה אמור להיסתדר.תבדוק שוב אם ביטלת את הפיירוול של הוינדוס.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר הצלחתי לבטל את הפייר וואל של הווינדוס אבל עדיין משום מה אני לא יכול לגשת לשרותים של GMAIL .מה יכולה להיות הסיבה לכך ???
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר אני מצליח להכנס ל goggle.com אבל כאשר אני מנסה לעבור ל GMAIL אני מקבל את ההודעה "There is a problem with this website's security certificate" וכאשר אני בוחר באפשרות Continue to this website (not recommended). אני מקבל את ההודעה The webpage cannot be found
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר לא עם אקספלורר ולא עם פחחר פוקס אינ לא מצליח להכנס (עם מחשב אחר אני כן מצליח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.