עבור לתוכן

Heroes of Might and Magic VI דיון מקדים

Featured Replies

• תגובות 208
  • צפיות 50.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין, מה הם סתומים? מה world of ashan? איך זה שונה מהaxeoth המסריח הזה?

אני רוצה את העולם של enroth חזרה!

פורסם

דווקא מערכת הקרבות היא אחד הדברים הפחות מעניינים.

השאלה זה איך פיתוח הדמות והכישורים יהיו.

שפשוט יעשו גירסא עם גרפיקה טובה יותר וקצת שיפורים (ואפשרות ל-Mods) ל-Heroes 3 וזהו.

יהיה הרבה יותר טוב מאשר Heroes 4, 5 ובקרוב 6...

פורסם

:goodposting:

גם טוב, רק שיחזירו את אנרות'!

פורסם

מחכה למשחק הזה!

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

דווקא מערכת הקרבות היא אחד הדברים הפחות מעניינים.

השאלה זה איך פיתוח הדמות והכישורים יהיו.

שפשוט יעשו גירסא עם גרפיקה טובה יותר וקצת שיפורים (ואפשרות ל-Mods) ל-Heroes 3 וזהו.

יהיה הרבה יותר טוב מאשר Heroes 4, 5 ובקרוב 6...

אבל אז המשחק יהיה מתוחכם, יצריך חשיבה ויפנה לפלח שוק קטן - איך הוא אמור למכור ככה? :'(

פורסם

HEROES III אף פעם לא היה משחק מתוחכם במיוחד, ובזה היתה הגדולה שלו שהוא נגיש ומהנה לכל אחד כמעט (למעט אנשים שסולדים לחלוטין ממשחקי אסטרטגיה או מפנטזיה).

המשחק הרביעי לעומת זאת היה מתוחכם בהרבה (ולאחר ששיחקתי הרבה בשניהם אני מעדיף אותו במעט).

ממספר תמונות ששוחררו לא נראה שהיה שדרוג מורגש במנוע הגראפי של המשחק החמישי...(אם הם אכן משתמשים בו ולא בונים מנוע חדש)

לדעתי יהיה רעיון טוב להכניס דיפלומטיה למשחקי HEROES (כמו ב - AGE OF WONDERS למשל).

פורסם

אני לא מבין למה הם לא יכולים להמציא שאיך שהוא העולם של enroth חזר והמשחק יתרחש שם

זה כל כך מעצבן

פורסם

במבט ראשוני בתמונות היה נראה שהמנוע זהה.

אבל אפשר לראות בסרטוני הגיימפליי את השיפורים שהוא עבר, נראה די טוב:

התהלכות במפת משחק:

מערכת קרב:

עד כה נראה טוב, אבל מה שמדאיג אותי זה הניתוק מסדרת Heroes המקורית.

ביננו, עד כמה שהכותר החמישי היה לא רע וניסה לחזור למשחקיות של 3, זה לא הרגיש כמו משחק מהסדרה האגדית.

אני רוצה את העולם של enroth חזרה!

גם טוב, רק שיחזירו את אנרות'!

אני לא מבין למה הם לא יכולים להמציא שאיך שהוא העולם של enroth חזר והמשחק יתרחש שם

עוד הודעה כזאת ואני אישית אדאג שתחזור לאנרות'.

פורסם

הבטיחו להשקיע בעלילה, אם היא תהיה מוצלחת זה יתרום הרבה למשחק (כי במשחקים הקודמים היה יותר דגש על SCENARIOS ובניית מפות מאשר על קמפיינים סוחפים באמת).

פורסם

יש תאריך למשחק ?

פורסם
  • מחבר

דובר על מרץ כתאריך ראשוני אז כנראה שזה יהיה אחרי מרץ :nixweiss:

פורסם

נראה מעולה , מצפה לו מאוד :xyxthumbs:

בנתיים אפשר לשחק בהרחבה החדשה שיצאה לkings bounty, משחק באותו סגנון שלדעתי ולדעת רבים הוא לא פחות טוב מ-HOMM (אם לא יותר טוב)

פורסם
  • מחבר

kings bounty, משחק באותו סגנון שלדעתי ולדעת רבים הוא לא פחות טוב מ-HOMM (אם לא יותר טוב)

לא יכול להיות... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים