פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים וידאו מענייין בנושא:http://video.google.com/videoplay?docid=-3038327885080044854#
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים קראתי את כל הדיון מכל הכיוונים שיש ויש לי רק דבר אחד להגיד (וזה לא מופנה לכולם) - דיון בזיוני מהרמות הנמוכות ביותר שראיתי בכל שנותי באתר.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים איך חברת תרופות יכולה לדעת כמה מרשמים לתוצרת שלה רשם רופא בקופת חולים? הרכש הרי מתבצע בנפרד. נשמע קצת קונספירטיבי
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר קראתי את כל הדיון מכל הכיוונים שיש ויש לי רק דבר אחד להגיד (וזה לא מופנה לכולם) - דיון בזיוני מהרמות הנמוכות ביותר שראיתי בכל שנותי באתר.ודעתך מענינת את הזיעה שעל הביצה השמאלית של הכלב שלי .לך חפש....איך חברת תרופות יכולה לדעת כמה מרשמים לתוצרת שלה רשם רופא בקופת חולים? הרכש הרי מתבצע בנפרד. נשמע קצת קונספירטיבילגבי תרופות רגילות אתה צודק .אולם יש תרופות יחודיות (בעיקר תרופות ביולוגיות ) שמסופקות ישירות מחברות התרופות לחולים .תרופות כאלו עולות בדרך כלל הון עתק .הרבה תרופות גם ניתנות על-ידי בתי חולים עצמם או בהמלצתםוחברות התרופות מתגמלות את המחלקות בבתי החולים באמצעות הטבות ותרומות "לקרן המחקר ".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.