פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אני מבין שאתה מתכוון לשמור על המכשיר הרבה זמן, אז קח בחשבון שבסופו של דבר עדכוני תוכנה בסוף יפסיקו להגיע למיילסטון או יגיעו אחרי הרבה הרבה זמן, כי המיילסטון לא יהיה מכשיר מוביל והחברה תזניח אותו בסופו של דבר, זה היתרון של הנקסוס, הוא תמיד יקבל ראשון את העדכונים לא משנה מה.החומרה תועיל מבחינת חוויות שימוש וגם לנקסוס קהילת פיתוח הרבה יותר גדולה.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר איך אנחנו יכולים להיות כ"כ בטוחים? גוגל הפסיקה למכור אותו כבר, אולי גם הוא יזנח בקרוב יחסית כשיש כל יומיים מכשיר חדש של HTC ומכשירי דגל אחרים כדוגמת הדיזייר וה-SGS?
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר אז כרגע יש לנו בעצם רק את עניין העדכונים שעומד על הפרק..לא מקל על ההתלבטות
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אני לא רואה מקום להתלבט בין השנייםהנקסוס מכשיר נהדר, המיילסטון בינוניהבדלי המהירות ביניהם ענקיים(גם בגלל המעבד וגם בגלל כפול זיכרון)
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אני לא הרגשתי את ההבדלים כששיחקתי עם נקסוס של חבר (2.1)אם אתה משווה ל2.2 זה לא הוגן במיוחד.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אני לא הרגשתי את ההבדלים כששיחקתי עם נקסוס של חבר (2.1)אם אתה משווה ל2.2 זה לא הוגן במיוחד.מה קשור הוגן? :s05:זה המצבלנקסוס יש 2.2 רשמיהוא גםי קבל 3 (ג'יגנג'רברד) רשמי (וכנראה שהמיילסטון לא)
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר אתה מאמין שהמיילסטון לא יקבל?בנוסף, יש בערך תאריך יציאה משוער? כי אם מדובר על שנה וחצי-שנתיים מהיום אני לא חושב ששווה לעשות את זה שיקול קניה מבחינתי
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים הוא כנראה לא עומד בתנאי הסף של ג'ינג'רברדמדובר כנראה על סף תחתון של מעבד 1GHZ ו512MB ראםכל המכשירים שלא עומדים בספספיקציות ישארו על 2.2 במקרה הטובהגירסה הזאת אמורה לצאת עד סוף השנה הנוכחית
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר מממ..מטריד משהו האמת.אני לא ארצה לקנות פלאפון ולהתקע עם גרסא X כשאני יודע שבעוד כמה חודשים/חצי שנה יש גרסא חדשה ומשופת כבר. מצד שני מסך מגע פחות טוב ועוד 450 ש"ח
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מממ..מטריד משהו האמת.אני לא ארצה לקנות פלאפון ולהתקע עם גרסא X כשאני יודע שבעוד כמה חודשים/חצי שנה יש גרסא חדשה ומשופת כבר. מצד שני מסך מגע פחות טוב ועוד 450 ש"חמצד שלישי אוטוטו יוצא המיילסון 2 שיציף את שוק היד השנייה במיילסטונים ישנים במחירי ריצפה.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר אני לא חושב, המיילסטון 2 לא הולך להמכר כ"כ מהר בחברות הסלולאריות (כפי שראינו לגבי כל עניין הסמארפונים) והוא גם די יקר, בחו"ל מחירו מעל SGS. בכל מקרה המחירים ביד2 הם בערך 1700-1600 ואני לא מאמין שירדו דרסטית, אף אחד לא יתחיל למכור עוד חצי שנה מיילסטון ב-1000 ש"ח כש-E71 ותיק וישן יחסית נמכר בכ-800 ש"ח ואף יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.