עבור לתוכן

Mafia II - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

היי

זה ממש לא בסדר, לצאת ממשחק לאחר שיש היתקדמות בשלב , מקווה שיוצאו פץ בקרוב, המישחק מהנה מאוד בנהיגה ובנופים של העיר.

• תגובות 186
  • צפיות 30.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
:facepalm: ואני חשבתי שהכרטיס מסך שלי התחמם יותר מידי.
פורסם

היי

זה נידמה לי , או שזה קורה גם לכם? שמתי לב שלאחר מישחק של כ20 דקות , יש לי מין איטיות כזו, הפרמים יורדים קצת, בדקתי בשאר המישחקים ואין לי בעיה כזו.

לא יודע עם שמתי לב לבעיה הזאת

אבל היו מקרים שהכרטיס מסך הוציא אותי מהמשחק בגלל חום

פורסם

ואני כבר חשבתי שלא חיברתי טוב את המתח לכרטיס מסך,כל הזמן שיניתי את הכניסות ל8 פינים בכל האפשרויות . :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אויי זה FAIL רציני

אז מה ההגיון בלשים עוד כרטיס פיזיקה יעודי? כשאני ביטלתי את אפקט הבגדים הוא רץ מצויין

מה שאומר שצריך רק מעבד חזק..

פורסם

מה שזה אומר זה שפיזיקס היה ונשאר בולשיט שנועד לקדם את הכרטיסים של NVIDIA, בסופו של דבר חצי מהדברים מבטלים כי זה לא שווה את הפגיעה בביצועים.

פורסם

הרעיון של ציפ מיוחד לפיזיקה זה רעיון טוב כמו ציפ לסאונד וציפ לגרפיקה

אבל יש בעיה כי לאף קונסולה אין את הציפ הזה (מכניסים את זה בדרך אחרת בקונסולות )

וחצי מהשוק ואולי יותר בPC לא יכולים להשתמש בזה בגלל שזה בלעדי של הנווידה

אולי בעתיד יעשו איזה ציפ אוניוורסלי ואז לא תיהיה בעיה

היום יש בעיה למפתחות שרוצות לפתח מולטיפלטפורם

בכל מקרה פיזיקה במשחקים קימת המון זמן והרבה לפני שהציפ הזה יצא

הענין שהציפ הזה מאפשר דרגה גבוה יותר של פיזיקה

פורסם

מה שזה אומר זה שפיזיקס היה ונשאר בולשיט שנועד לקדם את הכרטיסים של NVIDIA, בסופו של דבר חצי מהדברים מבטלים כי זה לא שווה את הפגיעה בביצועים.

בדיוק להיפך. זה רק מדגיש את הצורך ב-GPU לרמת פירוט גבוהה של פיזיקה, וש-2K פישלו פה עם באג,

או לחילופין עשו החלטה מפגרת להשתמש ב-CPU לביגוד מורכב.

חוץ מזה, גם על ה-CPU זה נחשב ליעיל יחסית:

http://physxinfo.com/news/4009/mafia-ii-apex-clothing-in-numbers/

פורסם

סיימתי עכשיו את המשחק. משחק קצר מידי, עם המון פוטנציאל לא ממומש. על זה עבדו 6 שנים?

בכל אופן עובד יפה גם עם פיזיקס על High, ברזולוציה 1440x900 על q6600 2.8ghz, 4gb ram, geforce 9600gt 512 mb. נתקע קצת בקרב בלובי של המלון כשיש המון זכוכיות מעופפות, אבל לא הייתי משדרג את המחשב במיוחד למשחק הזה... גם מלא בבאגים, אנשים מופיעים משום מקום, וגו' לפעמים נכנס לרכב בשיגור מולקולות במקום דרך הדלת.

פורסם

כמה Chapters יש בעלילה?

פורסם

15

פורסם

damn, אני ב-13. לא חשבתי שזה עד כדי כך קצר...

פורסם

תצהיב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים