עבור לתוכן

שמועה שעושה גלים על פריצת הPS3 בעזרת התקן USB

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא מדבר פה על איך עושים את זה -במידה וזה פועל בכלל

אני מדבר רק על השמועה עצמה -וההשלכות לדעתכם על התעשיה במידה וזה נכון ?

http://www.maxconsole.net/content.php?41841-PS3-hacked-USB-PS-Jailbreak-allows-gamers-to-copy-games-directly-to-hard-drive&page=2#comments

According to multiple sources, it seems as if the PS3 has been 'hacked' with a new commercial USB Device called the 'PS Jailbreak'. This seems like the modern day 'HD Loader' and will allow owners to dump all original PS3 games onto a FAT32 hard drive and play the game entirely from there. There is an official website for the product, a retailer has released a couple of videos of it, plus a number of 'hackers' have confirmed it is the real deal. Although there is still the chance that it doesn't perform as expected, so keep an open mind. This is surely a major blow to Sony as the device is apparently plug n' play and works on the latest firmware. *Update* - More details revealed including claims that it will run games 2x faster than Blu-ray, support homebrew and will be fully updateable - a second video has just been released too. All the details inside!

חברה -רק לא לגרור את הדיון לפריצת והורדת משחקים

• תגובות 68
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*מעקב*

פורסם

לפי מה שראיתי וקראתי ברשת עושה רושם שזה אכן עובד.

מה שכן, אני מאמין שנדע סופית אם זה אכן אמיתי או לא בימים הקרובים.

פורסם

לפי דעתי הוא הוריד את INFAMOUS מהPSS

פורסם

כל שנה יוצאת שמועה כזאת.

ובסוף מתברר שזה לא עובד כמצופה.

הלוואי ולא יפרצו את ה-PS3 ושאירו לנו לפחות קונסולה אחת בעולם לא פרוצה, טהורה, כשרה למהדרין.

מי שלא רוצה לשלם שפשוט לא ישחק.

פורסם

חברה זה עובד...

אז סוף סוף מצאו פירצה בPS3.

עלות המוצר היא 170$, הנה תמונות שלו:

http://www.logic-sunrise.com/news-125323-exclue-logic-sunrise-test-psjailbreak-photos-et-video-ca-marche.html

מעניין מה סוני תעשה בנידון? עדכון FRIMWARE? עדכון משחקים עתידיים? BLOCK כמו בXBOX?

פורסם

סוף סוף משהו?!

אם זה ימשיך לעבוד יופי אולי אני אארגן איזה PS3 בעתיד

פורסם

לגבי מה שSONY יעשו, אם אני זוכר נכון, הם הבטיחו איזה מליון דולר למי שמצליח.

פורסם

בטח היה שם אותיות קטנות שאם הוא רוצה את המיליון הוא צריך להסביר איך מתקנים את הפריצה, משהו בסגנון של גוגל

פורסם
  • מחבר

אני כל הזמן חשבתי שזה אפשרי -רק היה צריך שחברה רצינית תיכנס לזה וזה יהיה לה כלכלי

הרעיון הזה שלא מצריך צריבת בלו רי כניראה מספיק כלכלי

הבעיה למי שרוצה להשתמש בזה שכרגע בכל זאת צריך את המשחק המקורי בהתחלה

פורסם

הממממ

בלוקבסטר

פורסם

חייבים את המשחק המקורי? או שניתן גם להוריד אותו מהרשת?

פורסם
  • מחבר

הממממ

בלוקבסטר

הייתי לא מזמן באחד הסניפים לבדוק מה יש לPS3 להשכרה בלי קשר לזה -אין שם מספיק משחקים בסניף שהייתי

מדף עלוב אחד היה שם שהרוב משחקי זבל

כבר עדיף לקנות מוזלים ולהחליף\למכור אותם אחרי זה (לקנות מחול )

פורסם

לא תודה, אני אמשיך לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים