עבור לתוכן

מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בחיבור USB

Featured Replies

פורסם

היי,

אז כאמור לפי הכותרת, אני מחפש צורב חיצוני לצריבות בתכיפות נמוכה; לא חובה שיהיה נייד במיוחד, או כזה שמקבל חשמל באמצעות ה-USB (למרות שלהערכתי בימינו דווקא יהיה קל יותר למצוא כאלו בתקציב).

שמתי לב שהמחירים ההתחלתיים הם באזור ה-250 ש"ח. האם כדאי להשקיע מעט יותר, או שיש בהיצע הבסיסי צורבים המספקים את הסחורה?

אשמח אם תנמקו את המלצתכם.

תודה. :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

יש לך במקרה מחבר ESATA בלוח שלך ?

פורסם

במקומך הייתי לוקח צורב חיצוני ישן רגיל IDE או SATA. קונה מתאם לחיבור בין SATA/IDE ל USB, וגומר את הסיפור.

צורב חדש עולה 120 שקלים, מתאם כזה עולה בסביבות ה 50, 170 שקל גמרת את הסיפור. וכשאתה לא צריך להשתמש בצורב יש לך את הכבל הזה אם אתה רוצה להשתמש בו לדברים אחרים.

פורסם

שלום לך

אומנם הרעיון של מומי נראה טוב ורב תכליתי,

אבל אני לא בטוח שהצורב יעבוד בצורה תקינה באופן החיבור הזה.

אולי כן, כנראה שלא :nixweiss:.

בכל מקרה הנה מקבץ לא מייצג של צורבים

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-dvdwriter&db5767=5769&orderby=price

אין לי בשלב הזה נימוקים לתת לך, חוץ מהעובדה שהם עובדים בטוח !

( ואני גם לא אשאל " מי משתמש בדיסקים לצריבה, היום " )

:xyxthumbs:

פורסם

לא רק שהצורב יעבוד טוב, הוא יעבוד מצויין.

אני עובד ככה עם כל מיני צורבים ולפעמים מתחבר לצורב של הנייח שלי כי בנייד אין לי צורב. עובד מעולה. אין שום סיבה שזה לא יעבוד אם הצורב תקין וקנית מתאם נורמלי. דרך אגב הכבל הזה הוא שימושי בהרבה מצבים ממליץ לקנות אותו בלי קשר.

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהצורב יעבוד עם מחשב נייד. אמנם אני לא זקוק לניידותו, אלא שהאפשרות הזו קוסמת לי יותר מאשר מגירה וכונן נייח שאינם זולים בהרבה ובעלי מקדם גבוה יותר של חוסר תאימות ונטייה להיווצרות בעיות. מה גם, שהמגירה דורשת חיבור פעיל לחשמל (?), דבר שרק מוסיף סירבול.

יש המלצות ספציפיות?

פורסם

זה לא משנה אם זה מחשב נייד או נייח, אם זה USB אז זה מתחבל להכל.

לא דיברתי על מגירה אם זה ממילא על השולחן שלך כל הזמן לא צריך מגירה לשום מקום. לא אמרתי שזה יפה, אבל זה בטוח יותר זול.

אני לא יודע על איזה חוסר תאימות אתם מדברים אבל זה עובד בדיוק כמו צורב פנימי בתוך המחשב. אין שום בעיות תאימות ושום דבר, ואין שום נטייה להיווצרות בעיות.

שוב לא הצעתי מגירה, הצעתי רק את הכבל, אבל אם אתה מעוניין במשהו רק על USB, אז כן תצטרך לקנות צורב חיצוני מורכב מראש.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאין יתרון בעיני לכך שיש לי כונן רגיל שאני יכול להתקין אח"כ במחשב נייח. באשר להצעה לקנות כונן רגיל עם כבל USB בלבד, איך הכונן מקבל חשמל במצב כזה?

פורסם

שוב שלום

כמה הבהרות :

1. אהה, אובכן, במחשבה שניה, מומי צודק, היות ובילבלתי בין חיבור דיסק קשיח 2.5"

לבין צורב או דיסק קשיח רגיל.

2. מצד שני, בשביל 50 שקל לא כדאי כל הברדק של מתאם וכו', על אף הוורסטיליות של מתאם

כמו זה שהומלץ ע"י מומי, מה גם, שהוא בשימוש גם אצלי כמו אצל רבים אחרים.

לשאלתך - הכונן המוצע ( כמו זה שבקישור ) מקבל את החשמל מחיבור ה - USB של המחשב.

http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084C/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

פורסם
  • מחבר

כבר ראיתי המלצה על הסאמסונג הזה מצד מנהל הפורום באחת ההודעות השנה, אלא שלא הבנתי מדוע הוא המומלץ. תוכל לנמק את הבחירה?

פורסם

^^^^^

כתבתי כבר שהצורב הזה הוא בתור דוגמה לשאלתך הקודמת

בדבר אספקת המתח, כי בקישור שהבאתי זה כתוב הכי ברור.

בניגוד לכמה אנשים, אני לא עושה עניין גדול מידי מהצורבים,

בייחוד אלה של הזמן האחרון. הכוונה היא שהטכנולוגיה כבר סופר בשלה

ואין הבדלים של ממש בין החברות והדגמים למשתמש הממוצע

כך שמבחינתי " ראית אחד, ראית את כולם ".

אם אתה בכל זאת מחפש את הבסט, ולאו דווקא המשתלם, חפש

צורב של PLEXTOR , הם הרולס - רויס של התחום.

פורסם

לרוע המזל, ב-2007 Plextor כמעט ונטשו את השוק הפרטי.

ידועים גם מספר דגמים המשווקים תחת השם Plextor, אך בפועל הם דגמים של Teac, LG, Lite-On ו-Sony/Nec

להלן פירוט הדגמים:

Plextor PX-750A is a TEAC DV-W516E

Plextor PX-800A is a Sony NEC Optiarc AD-7170A

Plextor PX-880SA is a LiteOn iHAS424-A

Plextor PX-B300SA is a LG GGC-H20L

השיטה לדעת אם מדובר בצורב Plextor אמיתי היא לבדוק אם נכתב עליו שהוא תומך ב-PlexTools.

בכל מקרה, קח בחשבון שמספר דגמי ה-Plextor שמשווקים בארץ זעום וחלקם ישנים.

פורסם

חבל שאתה לא עונה לשאלתי....כי רק רציתי לומר שUSB זה מה זה איטי...לצרוב בו DVD זה כמו להוציא לעצמך את הנשמה !

במידה ויש לך E-SATA אתה יכול לעשות כמוני , לקחת כבל של ESATA TO SATA , לחבר כבל חשמל חיצוני - ומתי שאתה צריך לצרוב (ובינינו צורבים היום דיסקים רק לאוטו פעם בחודש) אז מחברים את הכונן הרגיל שעולה 100 ש"ח צורבים במקסימום מהירות ומחזירים אותו למגירה ( או כמו אצלי משאירים בחוץ מעצלות).

פורסם

USB 2.0 בקושי מגביל צריבה, אין שום סיבה להעדיף eSATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים