פורסם 2010 ביולי 2415 שנים ^^ אבל אתה לא זה שרוצה לקנות מארז חדש.... מה נסגר איתכם חבר'ה?? אלה הדרישות שלו ונגמר הסיפור , תזרמו עם הבקשה שלו....
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מחבר חברים החלטתי לחכות ולקנות את ה- HAF-X (אם הייתי מצליח למצוא במשלוח סביר, הייתי מזמין כבר מחו"ל). תודה לכולם
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מצאת אותו בארץ? באיזה מחיר??עריכה:לא משנה , קראתי שוב את מה שכתבת "ופתאום" שמתי לב לכך שרשמת שהחלטת לחכות... ;D
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מחבר בד"כ מארזים מוצלחים מגיעים מהר ארצה, מעניין למה ה- HAF-X עדיין לא כאן...
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים הוא הושק בסוף יוני והגיע לחנויות בארה"ב בתחילת יולי.מחבר שגר בארה"ב וקנה אותו אני יודע שהיו להם קצת בעיות עם הנגלה הראשונה - היא הגיעה עם שתי דלתות זהות (במקום אחת עם חלון) ובחלק מהמארזים הלוח בקרה הקידמי (זה ששולט על המאווררים/לדים) לא עבד בצורה תקינה.אני לא יודע אם זו בעיה כללית או פשוט "נגלה" ראשונה שהגיע במצב הזה - בכל מקרה דאגו להחליף אותו לחבר שלי והוא מבסוט ממנו מאוד.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים ה - HAF-X לא משתלם בכלל לדעתי, עולה כמעט כפול מה - 932 ועם שיפורים קלים ביותר על פניו.חוזר על ההמלצה שלי על הסנייפר המשתלם.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים ראית אותו מתומחר פה בארץ?? לפי מה שאני יודע , בארה"ב המחיר שלו הוא באזור ה200$ - מוזר שאתה אומר שהוא עולה כפול מה932...
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים לפי המחיר בחו'ל....זכרתי משום מה שה - 932 עולה כ - 120$, אבל גם 200$ לעומת 140$ זה הפרש שלא שווה להוסיף לדעתי.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר את ה- HAF-X ניתן לקנות בחו"ל בכ- 170$ וזו עדיין ההתלהבות של ההשקה, אני מאמין שהוא יתייצב איפשהו סביב ה- 160$ השאלה איך יתמחרו אותו בארץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.