עבור לתוכן

משתעשע במחשבה של להחליף למארז Full Tower, צריך המלצות..

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה עם הELEMENT V?

http://www.skypc.co.il/pl_product~VL20001W2Z~6~0.htm

*אפשר לשנות את צבע הלדים לצבע אחיד ואז הוא לא נראה מצועצע כמו בתמונה^.

יכול גם להיות אופציה טובה, יחד עם HAF-X. תודה :xyxthumbs:

יש את ה Dragon CH-07 ב KSP, הוא לא FULL TOWER אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מאוד גדול :P

הארמור שלי גם נחשב ל- Mid Tower גדול, אבל אני רוצה לעלות ברמה גם מעבר לזה.

אני גם עשיתי חיפוש מארזים שקיימים בארץ, וקראתי עליהם ביקורות, אך רציתי גם לשמוע על המלצות מחברי הפורום (בעלי ניסיון), ולוודא שלא פיספסתי "מציאה".

האמת שהמארז הזה לא עושה לי את זה, הגעתי למסקנה שאני רוצה חלון שקוף במארז (ללא מודינג), קרה לי כבר שתוך כדי עבודה על המחשב הבחנתי בבעיה בחומרה בזכות החלון השקוף (למשל לא מזמן נשרף לי רכיב על הלוח אם, הצלחתי לראות מאיפה בלי לחפש ולשבור את הראש).

פורסם

אם אין לך הגבלת תקציב , לדעתי האופציה הכי טובה מבחינתך לאור הבקשות שלך הוא corsair obsidian 800d.

תקרא ביקורות ותבין.

פורסם

ה800 אך ורק אם אתה עם קירור מים, במחינת קירור אויר הוא לא אש

פורסם

נכון קירור האוויר שלו לא משהו אבל תמיד אתה יכול בעתיד לשים לו קירור מים ויש מספיק מקום במארז הזה. וגם יש הרבה שמחליפים את המאווררים למשהו יותר טוב.

בכל מקרה לא חושב שיש משהו יותר טוב בשוק.

פורסם

אתה יכול להחליף לו 6000 פעמים מאוררים, זה לא יעזור. קירור אוויר מתחיל בתכנון.

פורסם
  • מחבר

אם אין לך הגבלת תקציב , לדעתי האופציה הכי טובה מבחינתך לאור הבקשות שלך הוא corsair obsidian 800d.

תקרא ביקורות ותבין.

במחיר שלו כדאי כבר לקנות ה- Lian-Li PC-P80 שיתן תמורה יותר טובה.

פורסם
:goodposting:
פורסם

עוד לא מצאתי מארז שנותן תמורה יותר טובה ביחס למחיר מה - CM STORM SNIPER, יש בו את כל מה שצריך ממארז ברמה גבוהה והמחיר שלו (680 ש"ח) לא מטורף כמו של מארזים מצויינים אחרים.

פורסם

עוד לא מצאתי מארז שנותן תמורה יותר טובה ביחס למחיר מה - CM STORM SNIPER, יש בו את כל מה שצריך ממארז ברמה גבוהה והמחיר שלו (680 ש"ח) לא מטורף כמו של מארזים מצויינים אחרים.

:goodposting: :goodposting: :hizuk:

חחח , איך אפשר שלא להסכים... :xyxthumbs:

פורסם

אם פותח התרד היה מציין את התקציב שהוא מוכן להוציא זה היה מקל משמעותית לממליצים שביננו.

פורסם
  • מחבר

אם פותח התרד היה מציין את התקציב שהוא מוכן להוציא זה היה מקל משמעותית לממליצים שביננו.

בהתחשב שאני גמיש בתקציב, אך מעוניין להוציא כמה שפחות על מארז Full Tower

כפי שכתבתי התקציב גמיש, אם יש מארז ב- 1,500ש"ח שלדעתי יהיה שווה את זה, אז אני אקנה ב- 1,500ש"ח, אך אם יש מארז ב- 800ש"ח שנותן את אותה התמורה ועם חסרון פחות משמעותי בשבילי (לפי הדרישות), אז אני אקנה אותו...

פורסם

סתם שאלה... למה אתה נעול על חלון?

פורסם

^^

הגעתי למסקנה שאני רוצה חלון שקוף במארז (ללא מודינג), קרה לי כבר שתוך כדי עבודה על המחשב הבחנתי בבעיה בחומרה בזכות החלון השקוף (למשל לא מזמן נשרף לי רכיב על הלוח אם, הצלחתי לראות מאיפה בלי לחפש ולשבור את הראש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים