פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר תודה באמת על התגובה הזאת.באמת, זה היה פשוט כל כך נחוץ.אני לא יודע איך התקיימתי בלי לראות איזה מפגר שגורם לי להיכנס לדיון סתםואפילו לא מסוגל לצטט שם של משחק כמו שצריך.ולא רק זה, אפילו התמונה לא ממוזערת ועכשיו אנשים יצטרכו לגלול את כלגובה התמונה בגלל טיפשותך הרבה.ובכן, תודה לך מכל הלב.מי ייתן ולהקת ערנבים תאכל אותך בעודך חי, צורח ובועט.יום טובאחי אני חושב שקצת הגזמת פהיכולת לאחל לו משהו כמו שיפול במדרגות או שינשך אותו כלב בתחתאבל להקת ערנבים?! אני במקומו הייתי מבקע את האטומים העצמיים שלי ונעלם מהקיום
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים תודה באמת על התגובה הזאת.באמת, זה היה פשוט כל כך נחוץ.אני לא יודע איך התקיימתי בלי לראות איזה מפגר שגורם לי להיכנס לדיון סתםואפילו לא מסוגל לצטט שם של משחק כמו שצריך.ולא רק זה, אפילו התמונה לא ממוזערת ועכשיו אנשים יצטרכו לגלול את כלגובה התמונה בגלל טיפשותך הרבה.ובכן, תודה לך מכל הלב.מי ייתן ולהקת ערנבים תאכל אותך בעודך חי, צורח ובועט.יום טובמדבר הרבה על טיפשות אבל לא מסוגל לאיית ארנבים כמו שצריך.אני רוצה להציג בפניך מושג שכנראה זר לך כי אתה כזה פוץ מרובע:הומור - תכונה או יכולת של בני אדם, עצמים או מצבים להיות או לעורר תחושות של הנאה, צחוק ובדיחות הדעת אצל אנשים אחרים. הומור יכול להתבטא בכל צורה של תקשורת — מילולית, חזותית ושמיעתית — הגורמת לתגובות כאלו אצל בני אדם. (מתוך ויקיפדיה בעברית)פעם הבאה אתה יכול לזרום במקום לחזור על הטעות שלך ולכתוב הודעת פליימינג כושלת.תודה ויום טוב.נ.ב.הבדיחה היא על Metal Gear עצמו שסנייק נוהג בו ולכן לא כתבתי Metal Gear Solid, אבל אני אסלח לך על זה כי כנראה אתה לא מכיר את המשחק מספיק לעומק.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר תגיד לי אתה רציני? מה קשור ארנבים?הוא דיבר על ערנבים! אתה בכלל יודע מה ההבדל או שאתה סתם אוהב להתגרות באלוהים?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר טוב בואו נשנה נושא כי יש לי שאלה אחרת במקום שאני אפתח עוד דיוןאני צריך רכב הכי חסכני בדלק שיש עד 5000 אולי (המצב בקנטים) אבא שלי אמר סובארו ג'סטיראיתי ביד2 ב2000 שקל והוא אמר שזה לא טוב כי בטוח משהו דפוק בהן אם המחיר נמוך ואז זה כל שני וחמישי מוסךיש עוד מכוניות מולצות? שמעתי משהו על דייטסו גם לא זוכר איזה
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מה שעושים זה פשוט ללכת לפגוש את המוכר ולראות את האוטו עם חבר מוסכניק או אחד כזה שעושה טסטים לרכב. אפשר גם כל חבר אחר שמבין לעומק ברכב ויודע מה לבדוק. הוא יגיד לך אם זה שווה או לא
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר סבבה אבל הדעה של אבא שלי זה לא לבזבז זמן אפילו בללכת לבחון כי "בטוח בטוח האוטו חרא אם זה 2000"מה בקשר לעוד מכוניות מומלצות במחיר הזה עם תצרוכת דלק נמוכה?מצאתי עכשיו כתבה מ2005 בYNET על מכוניות לסטודנט התפרןhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3159888,00.htmlאקטואלי או שיש משהו יותר טוב?עריכה: אה כן בעניין האקטואלי, המחירים שהומלצו ב2005 עדיין תקפים או הרבה פחות?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים תנסה לחפש פיאט אונו 1.4 95-96 (רכב פשוט ואמין, זול לאחזקה, מנוע ותיבה פשוטים פשוטים שאפשר לתחזק בבית ועם זאת יעילים), פז'ו 205 1.4 94-95, דייהטסו שרייד 1.3 93-94. בתקציב זה ידני בלבד.אגב, אם המצב כ"כ בקנטים, מה בוער לך רכב?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אני צריך רכב הכי חסכני בדלק שיש עד 5000 אולי (המצב בקנטים) אבא שלי אמר סובארו ג'סטיראיתי ביד2 ב2000 שקל והוא אמר שזה לא טוב כי בטוח משהו דפוק בהן אם המחיר נמוך ואז זה כל שני וחמישי מוסךיש עוד מכוניות מולצות? שמעתי משהו על דייטסו גם לא זוכר איזה ג'סטי זה פחנוע יפני ספרטני שמעל 60 קמ"ש רועד כאילו עוד שנייה הרכב מתפרק. בעיר הרכב בסדר, אבל אם אתה מתכנן נסיעות בינעירוניות שכח מזה. הרכב השני שציינת ככל הנראה דייהטסו שרייד. שרייד פחנוע ספרטני בדיוק כמו ג'סטי. אמינות מופלגת לכאורה וצריכת דלק נמוכה זה היתרון היחיד, אבל אם תשאל אותי אתה יכול לשכוח מאמינות. מדובר ברכבים ישנים שהוחזקו בעיקר על ידי צעירים ומבוגרים מיעוטי יכולת שלא טיפלו ברכב כי "רכב יפני לא צריך מוסך". לדעתי תוסיף עוד מספר אלפיות ותיקח פיאט פונטו שנת 2000. קשה מאד למצוא פונטו שמורה ואמינות שנויה במחלוקת, אבל לפחות מדובר ברכב יחסית מודרני עם מנוע 4 צילנדרים וחלפים זולים.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים חוץ ממקרים נדירים של פיאט אונו במצב טוב ומישהו שלחוץ להיפטר מהאוטו-לא קונים מכונית ב 5000 שקל. זה מתכון לצרות.על האוטו הראשון כדאי לשים לפחות עשיריה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר סבבה אנשים תודה על ההמלצות עכשיו יש לי יותר בסיס איך לחפש מכונית טובה ואם אתם אומרים שעדיף לעלות לכיוון ה10 אלף אז סבבהאיגור- הסיבה דחוף לי אוטו זה בגלל שבניגוד לאלא שעושים רישיון ואז "לוקחים את האוטו של אבא'לה" לאבא שלי יש מונית שדורשת רישיון D והוא גם המון שעות כל יום בעבודה אז בוא נגיד שבעיקרון זה כאילו אין לנו אוטו משפחתי בכלל, רק כשאבא שלי לא עובד ושהוא הנהג (יום שבת, אם בכלל)עכשיו יש המון מקרים שאמא שלי למשל צריכה לעשות סידורים וכו', יש לה רישיון אבל מסיבה שאני לא מצליח להבין היא מפחדת לנהוג (נשים...)ואני גם אוטוטו משתחרר אז יש לי כל מיני סידורים ולא תמיד קל לעשות הכל באוטובוסיםאני פעם בכלל לא רציתי לחשוב על מכונית ורישיון אבל היום הבנתי שבעיה להסתדר בלי זה ושתחבורה ציבורית זה לא תמיד הפתרון
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אם כרגע אתה יכול להסתדר בלי עדיף לא לקנות רכב בכלל. אני מבין שאתה רוצה וזה מגניב, אבל להחזיק רכב זה המון כאב ראש. קח את הזמן, תחסוך כסף וכאשר תצטרך רכב תוכל להרשות לעצמך רכב נורמלי ולא איזה גרוטאה מתפרקת.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר אני לא רוצה כי זה מגניבשוב - אני בנאדם שפעם היה אומר מה צריך את כל המכוניות האלה, הכי טוב אוטובוסים, אבל זה פשוט מציק כי אין תמיד קווים ישירים לכל מקוםהנה כך דוגמה: אני חושב ללמוד בIITC, יש אוטובוס ישיר לרמת גן? לא, 2 אוטובוסים? לא! 3 ויותר! זה כאב ראש, במקום לנסוע על כביש בינעירוניאז סבבה עכשיו זה בסדר יש לי חוגר אני נוסע פה ושם אבל אני תכף משתחרר וגוזרים לי את החוגר, אין יותר נסיעות חינם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.