עבור לתוכן

התקנתי וינדוז 7 ולהפתעתי לא נמחק כלום מהכוננים.

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הוינדוז 7 ונראה לי שהכונן היחדי שפורמט זה C ואילו D , E עדיין מלאים בכל החומר הישן שלי.

האם עשיתי משהו לא טוב?

רציתי כן לפרמט את כל ההרד דיסק כי היו לי וירוסים מה לא עשיתי טוב?

פורסם

כשאתה מתקין מערכת הפעלה על מחיצה כלשהי היא לא נוגעת בשאר המחיצות (אותו דבר xp ,vista וכו').

אתה יכול לפרמט את D ו-E ידנית מהמחשב שלי.

פורסם

משום מה אנשים חושבים שפירמוט = התקנת מערכת הפעלה.

אלו למעשה שתי פעולות שונות לחלוטין. פירמוט כולל מחיקת כל הקבצים בכונן.

התקנת מערכת הפעלה בדרך לא דורשת פירמוט של הכונן.

פורסם

התקנה זאת התקנה.

בהתקנת וינדוס אפשר לבחור לפרמט בתחילת ההתקנה אם רוצים.

זהו.

פורסם

גם חלק מהתוכנות שהתקנת על XP יעבדו ב-7 ללא צורך בהתקנה נוספת. חפש אותם בכונן תלחץ ותבדוק אם זה פועל.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לדיסק התקנה של וינדוז 7 שוב ומחקתי את הכוננים E D (לקח שניה אפילו פחות שזה גם מוזר איזה מן פירמוט זה פעם זה היה שעות)

אבל עכשיו יש לי מערכצ הפעלה אחת אבל כאילו יש קבצי מערכת גם ב D וגם ב C

לא יודע איך הגיע ל D קבצים אלו.

אין לי כח לעשות שוב התקנה נמאס לי כבר

פורסם

משום מה אנשים חושבים שפירמוט = התקנת מערכת הפעלה.

אלו למעשה שתי פעולות שונות לחלוטין. פירמוט כולל מחיקת כל הקבצים בכונן.

התקנת מערכת הפעלה בדרך לא דורשת פירמוט של הכונן.

לא היית צריך בכלל להיכנס לדיסק ההתקנה כדי למחוק את המחיצות D ו-E ואני חושש שהתקנת את המערכת גם על אחת מהמחיצות הללו, לפחות כך עולה מהתיאור שלך.

Format זה לקחת את המחיצה וליצור בה מערכת קבצים אם היה קיים בה תוכן כלשהו, גם הוא "נמחק" בתהליך. אין שום קשר להתקנת מערכת הפעלה. בדרך כלל מקשרים בין השניים כי כדי להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח ריק יש צורך לעשות Format כדי להכין מחיצה במערכת הקבצים המתאימה לקליטת מערכת ההפעלה.

כדי למחוק את מחיצות D ו-E אתה פשוט יכול להיכנס לניהול הדיסקים (לחיצה ימנית על המחשב שלי > ניהול > מנהל הדיסקים) ומשם למחוק את המחיצות וליצור אותן מחדש או פשוט לעשות להן Quick Format שגם יספיק לצרכים שלך.

בכל מקרה מכיוון שעכשיו לא ברור לי איפה ואיך מותקנת מערכת ההפעלה (או מערכות ההפעלה) שלך, תעלה לפה צילום מסך של מנהל הדיסקים.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מקסימום אני יכול לפרמט את הדיסק הזה?

[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 01:28:25

בבקשה הנה תמונת מסך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מזהה את המחיצות לפי הגדלים ואכן כך הכוננים שלך מחולקים?

אכן מה שמזוהה ככונן C הוא הכונן שהקצית למערכת ההפעלה?

אם התשובות הן כן אז אתה יכול לבצע Quick Format ל-D ו-F או למחוק אותן וליצור אותן מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים