עבור לתוכן

שאלות בנוגע לקנייה של אופיס מקורי

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני הולך להתקין ווינדוס 7 מקורי על המחשב וחשבתי שאם כבר מקורי, אני יקנה גם את האופיס מקורי.

ראיתי שיצא עכשיו האופיס 2010 החדש, אבל משהו בשחרור שלו ניראה לי מוזר. ראיתי שבגריסה הביתית שלו, אין אאוטלוק והיא מופיעה רק בגירסה העיסקית שלו וזאת למרות שב2007 יש אאוטלוק עם האופיס.

האם כדי לקנות את 2007 וזהו(אין הרבה הבדלים?) או שאאוטלוק בכלל לא שימושי ועדיף לקנות את הכי חדש בלעדיו?

תודה, נדב.

פורסם

שלום לך

לדעתי 2007 מספיק בהחלט, בלי קשר לאאוטלוק,שיש כאלה שבשבילם הוא קישוט

ולעומתם כאלה שבשבילם הוא אוויר לנשימה.

:xyxthumbs:

פורסם

ב 2010 יש המון שיפור בתחום שיתוף מידע והעבודה.

לא בטוח עד כמה זה היה נחוץ לך בתור משתמש יחיד בבית בלי יותר מדי תוצרים בניגוד למשתמש בארגון.

פורסם

גם בגרסה הביתית של אופיס 2007 אין אאוטלוק.

בתכל'ס, למה אתה צריך אאוטלוק, בהנחה שאתה משתמש בוובמייל?

פורסם

מצטרף, גם ב2007 אין אוואטלוק. חשוב שתדע!

אגב, החבילה הבסיסית (סטודנטים) עולה 150$, ואילו החבילה עסקים קטנים/ביתית עולה 280$ כשהתוספת היחידה שהיא נותנת זה האוואטלוק. זה לא נראה לכם מוגזם?

פורסם

^ מוגזם או לא, זה המחיר. תמחור המוצרים של MS הוא נושא מוכר וידוע.

יש מספיק תחליפים חינמיים ל-Outlook, החל מ-Webmail וכלה בתוכנות כמו Thunderbird, Sylpheed ואחרות. משתמש ביתי, שכנראה אין לו צורך להשתמש דווקא ב-Outlook יכול לוותר בשקט על ההוצאה הכספית ולנהל את הדוא"ל שלו במגוון דרכים אחרות. ובכלל אני ממליץ למשתמש ביתי ממוצע להשתמש בתוכנות חליפיות במקום להוציא כסף על חבילת Office (או להשיגה בדרכים לא חוקיות).

בקשר לשאלה מה עדיף, אין ממש הבדל מבחינת המשתמש הביתי בין גרסאות 2007 ו-2010, אבל בגלל שהמחירים עדיין פחות או יותר זהים אני חושב שבאופן אישי הייתי בוחר ב-2010 (או במילים אחרות, הייתי קונה את הזול מבין השניים או את 2010 אם המחיר זהה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים