עבור לתוכן

עמ' 27: גרסת FF4.0RC1 שוחררה.

Featured Replies

פורסם

הקטע המצחיק ש-menu editor נראה שהוא עובד, אבל ברגע שעושים right click על טאב לא קורה כלום. חבל, נמאס מכל הזבל שיש ב-context menu. לפחות ה-status bar organizer עובד.

אגב מישהו יודע איך אני שם איקס לסגירת טאב על כל הטאבים בניגוד לרק זה שבפוקוס? נראה לי מיותר להתקין TMP רק בשביל זה.

TMP גם מאפשר לערוך את הCONTECT MENU. :nixweiss:

דרך אגב עוד לא היתה לי קריסה אחת או בעיה עם FF4.

• תגובות 292
  • צפיות 83.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רגע אז אפשר לעשות שהוא יהיה כמו 3.6 בממשק? הדבר היחיד שמעניין אותי בגרסה הבאה זה התמיכה בתקנים והמהירות של המנוע החדש, אני לא רוצה להתרגל לממשק אחר עכשיו רק בגלל שהם רוצים להיות מגניבים כמו כרום

פורסם

כן כמובן, אפשר לעשות שהממשק יהיה בדיוק אותו דבר.

הוא גם מתקין כברירת מחדל למחיצה אחרת ואתה יכול להסיר או להפעיל אותו בלי קשר ל3.6.

פורסם

אחלה גירסה ,אין יותר זליגת זכרון וקריסות בגלל ה-FLASH PLAYER

:P

פורסם

TMP גם מאפשר לערוך את הCONTECT MENU. :nixweiss:

דרך אגב עוד לא היתה לי קריסה אחת או בעיה עם FF4.

הוא מאפשר לערוך רק את מה שהוא מוסיף או קיים כבר מובנה מ-FF עצמו. ה-menu editor היה נותן לך לשנות כל מה שגם תוספים אחרים מוסיפים.

תראה בעצמך:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/710

אגב, TMP Beta לא ממש תומך ב-FF4, הוא מקטין את הטאבים בצורה לא אחידה או הגיונית.

פורסם

טוב שמוע הדפדפן עף!!!! אך אני עושה לו ממשק כמו ל3.6?

פורסם

חבריי השועלים, מישהו בדק אם בפייסבוק את הבאג הזה שהוא מראה שאנשים מסויימים בצ'אט מחוברים אבל הם בכלל לא מחוברים? אפילו שלוחצים בצ'אט? בכרום זה כמעט ואף פעם לא קורה

פורסם

הוא מאפשר לערוך רק את מה שהוא מוסיף או קיים כבר מובנה מ-FF עצמו. ה-menu editor היה נותן לך לשנות כל מה שגם תוספים אחרים מוסיפים.

תראה בעצמך:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/710

אגב, TMP Beta לא ממש תומך ב-FF4, הוא מקטין את הטאבים בצורה לא אחידה או הגיונית.

אצלי לא...

תכנס להגדרות של TMP. אחר-כך תלחץ על הטאב DISPLAY, אחר כך על הטאב TAB, ותבדוק למטה אם מסומן להתאים את הגודל של הטאב לאורך הכותרת.

פורסם

חזרתי ל3.6.

כמה שיפורים שהם לא יעשו, זה לא מפצה על קריסה כל כמה דקות.

לא ממש ברור לי מה כאן בטא, השתמשתי בגרסאות בטא קודמות של פיירפוקס ואף אחת מהן לא היתה כ"כ לא יציבה כמו זו.

פורסם

אצלי עובד יציב מאוד בנתיים...

אצלי לא...

תכנס להגדרות של TMP. אחר-כך תלחץ על הטאב DISPLAY, אחר כך על הטאב TAB, ותבדוק למטה אם מסומן להתאים את הגודל של הטאב לאורך הכותרת.

שיחקתי עם זה, זה עדין לא עבד כ"כ טוב. בסוף ביטלתי את ה-TMP. התכונה שהכי חשובה לי, שיחזור טאבים שנסגרו, לא עובדת. יש לי תוסף אחר שעושה רק את זה והוא עובד ב-4, אבל אם אני מפעיל את TMP, הוא משתלט על זה וזה מפסיק לעבוד.

מישהו יודע איך אני מונע מ-TMP מלהשתלט על זה? ואגב, ביטול האופציה ב-TMP מהעדפות שלו, מבטל גם את הפונקציונליות בשני.

פורסם

מישהו מכיר איזו דרך לשנות את רשימת ההרחבות(שתהיה צרה ורזה כמו ב3.6)

פורסם

דווקא לדעתי אם כבר מה שמפריע הוא הגובה של כל הרחבה, זה נהייה מגוכח כשיש הרבה הרחבות. אני צריך איזה 3-4 PageDown כדי להגיע לסוף.

פורסם

^^^קיצר, מה שהתכוונתי זה שיש שם יותר מידי פרטים ואם אפשר לצמצם את זה כמה שיותר^^^

פורסם

BDB, מה הכוונה שאתה לא מצליח לשחזר טאבים עם הבטא של TMP? הורדת את הבטא האחרונה מהאתר שלהם? הוספת את הכפתור הירוק המכוער ל-NAVIGATION TOOLBAR ולא הצלחת לשחזר דרכו את הטאבים שנסגרו?

פורסם

אכן, זה פותח טאבים ריקים...

ולא הורדתי מהאתר שלהם אלא מזה של מוזילה. גרסא 0.3.8.4pre.100526a

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים