עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

שתי שאלות על המרקט שרציתי לשאול בזמנו :

1. לאחר שימוש ב Enabler, מישו הצליח לרכוש עאפז מ Google Checkout באמצעות וויזה בינלאומי/מאסטרקארד עם כתובת מונפצת? אם כע, של איזו מדינה?

2. קורה גם לכם (אצלי בעיקר ב HSDPA, ב Wi-Fi זה קורה, אבל פחות) שמהרגע בו בחרתם להוריד אפליקציה מהמרקט וקפץ ה popup של Your item will be downloaded, לוקחות לפעמים מס' דקות (בחלק מהמקרים בכלל שכחתי שכבר הורדתי משהו) עד שהאפליקציה יורדת בפועל?...

1. מז"א כתובת מונפצת? :-)

בכל אופן כן רכשתי גם עם מאסטר, גם עם אמריקן אקספרס. היו אפליקציות שכיבדו רק מאסטר. הכתובת היא ישראל.

2. כן.. לא פעם. נפלאות המארקט.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 312k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

1. לא הולך, גם עם המאסטר שלי וגם עם הוויזה. אבדוק שוב בהזדמנות. תודה.

פורסם

מעניין. לא ידעתי שיש עם זה בעיות. רכשת פעם כבר בעזרת GC?

פורסם

מלבד המרקט, מעולם לא הזדקקתי... לרוב תמיד יש את האופציה של P.P. הגיע הזמן שייאמצו את זה מתישו גם עם המרקט.

במידה ויש כאן צורבי קושחות סדרתיים מלבדי - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722862

פורסם

למען האמת אני מחבב את GC הרבה יותר ולו רק מעצם העובדה שאין שם שום בעיה להוסיף כתובת נוספת לכל מדינה בעולם בערך ולהזמין את החבילה לשם לעומת PP אשר לא תאשר את זה בחיים.

והייתי מנסה את התיקון לסוללה אם המכשיר שלי לא היה כרגע משקולת לנייר ::)

פורסם

?!

מה קרה?

פורסם

בוא נגיד שאף פעם לא כדאי להיות in the bleeding edge של תוכנות ניסיוניות להחלפת Odin.

צפו לדיווח על פרוצדורת מימוש אחראיות מול Clove בהמשך השבוע :facepalm:

פורסם

בעעע... :-\

אני יכול לנסות ולנחם אותך בכך שאומר שאם זה היה קורה לי, הייתי ממש מאושר.

פורסם

אני חושב שהבנתי את המאושר\עצוב שלך :lol:

נ.ב - שתדעו איך מרגיש brick: המכשיר פשוט לא מגיב לכלום. אין download mode אין recovery (ולחשוב שרגע לפני עשיתי גיבוי עם clockwork).

אין טעינה אין נאדה. אבל הלב האנדרואידי עדין פועם. אחרי 15 דק' עם הסוללה בפנים אפשר להרגיש את המכשיר חם :nixweiss:

ובנימה אחרת הגיעה לידי ה moto droid x!

מכשיר מרשים אבל הגאלאקסי פשוט בליגה אחרת מבחינת הרגשת המכשיר ביד (קליל, חלק לעומת כבד קשה ובעל קימורים רובוטים שמצדיקים את השם).

פורסם

מסך 4.3 אינץ'? נראה לי כבר באמת מוגזם, בנוסף לזה הוא כבד. עכשיו גם שמתי לב שיש לו מסך TFT

פורסם
שתדעו איך מרגיש brick: המכשיר פשוט לא מגיב לכלום. אין download mode אין recovery (ולחשוב שרגע לפני עשיתי גיבוי עם clockwork).

אין טעינה אין נאדה. אבל הלב האנדרואידי עדין פועם. אחרי 15 דק' עם הסוללה בפנים אפשר להרגיש את המכשיר חם :nixweiss:

ובנימה אחרת הגיעה לידי ה moto droid x!

מכשיר מרשים אבל הגאלאקסי פשוט בליגה אחרת מבחינת הרגשת המכשיר ביד (קליל, חלק לעומת כבד קשה ובעל קימורים רובוטים שמצדיקים את השם).

תיארתי לעצמי שזה הגיע למצב הזה... נסה לקחת עוד מישו, ובעוד שאתה מחזיק את voldown/home/powr לחוצים, שידחוף פנימה את הסוללה. או שגם את זה ניסית...

פורסם

כן.. סוג של HD2 כזה.

היתרונות היחידים ששמתי לב הם יציאת HDMI יעודית, דאבל LED לצילום, וכפתור יעודי לצילום במקום קליקים על המסך כמו ב SGS.

לגבי ה- XT720, אם יגיע אני אגיד.[br]פורסם בתאריך: 21.08.2010 בשעה 16:28:43

תיארתי לעצמי שזה הגיע למצב הזה... נסה לקחת עוד מישו, ובעוד שאתה את voldown/home/powr לחוצים, שידחוף פנימה את הסוללה. או שגם את זה ניסית...

כן, ניסיתי פחות או יותר כל קומבנציה, תוך ביצוע אקרובטי מרהיב של האצבעות שלי.

ב XDA היה מישהו שנראה שהצליח להחיות את המכשיר שלו, אבל נראה שזה היה קשור לסוללה שלו..

בכל מקרה, כשהוא מת בצורה כזאת אני די אופטימי שסמסונג לא יעשו בעיות ופשוט יחליפו אותו. אני לא מאמין שהם ירצו לפתוח אותו ולנסות לקרוא את התוכן של הSD..

פורסם

אין ספק שנוחות זה דבר סובייקטיבי. לי אישית זה ממש לא מפריע בכיס ואני משתמש בג'ינסים רוב הזמן. אל תשכח שהוא מאוד דק...

פורסם

אני חושב שהבנתי את המאושר\עצוב שלך :lol:

אני עדיין לא הבנתי :-\

פורסם
  • מחבר

^

ditto

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים