עבור לתוכן

מבקש המלצות לנתב איכותי ביותר. (LinkSys WAG160N ) ??????

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי מכיר / למי יש את המכשיר הזה : -Cisco-Linksys WRT610N Dual Band-N Wireless Router ?????? אשמח לקבל המלצות .

• תגובות 35
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה לך . לגבי SWITCH של 8 כניסות זה גבולי כרגע אני צורך 8 כניסות ואני אמור להוסיף מדפסת / פקס רשת . לעת עתה אני רכשתי בחו"ל את הפריט הזה : D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 Gigabit Switch במחיר מאוד זול כ: $100. - מקווה שמתג זה באמת אמין ויציב ואיכותי - לא פחות מ HP / 3COM- לגבי הנתב האלחוטי של 655-DLINK אני עדיין לא שלם . לפי הסקירה שלך הוא חזק וטוב -אך בעתיד לא ניתן לשרשר נתב נוסף ( הוא לא תומך ב : -WDS (שרשור נתבים אלחוטי) . השאלה מה לרכוש נשארה ???. איכות המוצר ויציבותו חשובה מעל הכל . תודה לעוזרים .

ה-DGS-1016D שרכשת הוא האח הגדול בן 16 הפורטים ל-SWITCH של 8 הכניסות שהמלצתי לך עליו. אני לא מצפה לבעיות עם ה-SWITCH שרכשת וזו בחירה טובה מאוד. עלות של 100$ (כולל משלוח?) היא מצויינת כי בארץ הוא עולה סביב 800 שקל.

לגבי נתב, בסוף השבוע אני אפרסם סקירה על נתב שמיועד לשוק ה-SOHO מדגם Vigor 2110n. זה נתב בליגה אחרת הן מבחינת מחיר (1200 שקל~) והן מבחינת תכונות. יציאות ה-LAN שלו הן רק של 100M (לא 1G) אבל אם יש לך SWITCH של 1G זו לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

לינקסיס היא אופציה טובה,אבל אם יש לך חיבור כבלים אז יהיה איתם בעיה

מה זה השטויות האלה.

אצלי יש לינקסיס WRT160N עם כבלים.

עובד 1000000% פרפקט.

פורסם

מה זה השטויות האלה.

אצלי יש לינקסיס WRT160N עם כבלים.

עובד 1000000% פרפקט.

אמרתי משהו על כולם ? יש כאלה שכן עובדים ,ויש כאלו שפשוט מסרבים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה לך Cheif על האינפורמציה . לגבי החיבור תודה לאל . אין לי כבלים ..... אני כרגע מחוייב לבזק בעסקת באנדל לשנה בעלות של 108 ש"ח + IP . adsl-5 קבוע והגנה אנטי ספאם וכד' . לגבי -Vigor 2110n - המחיר בחו"ל U.K ׂ הוא כ 200$ כולל משלוח + מע"מ .אני לא יודע במדיוק לגבי השוני והיחוד של מוצר זה . - השאלה מה עושים ?? היום בשעה הקרובה אני יכול לרכוש באתר מסויים בארה"ב את D-Link DIR-655 במחיר של כ 105$ כולל שלוח + מע"מ . במקרה הזה הכי חשוב לי - זה איכות המוצר ויציבותו - גם אם העלות יקרה יותר . . מצא לי בבקשה פתרון ....... תודה . חיים

פורסם
  • מחבר

האם מכשיר זה ( vigor2910 ) מתאים לחיבור של בזק ADSL במהירויות של 5 - 10 .?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים