עבור לתוכן

התייעצות בקשר לצורב תקול + צורב חדש (של LG?)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה.

ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472

התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה).

היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים

A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת)

B. בנוסף, היות וצורב אינו סיפור כזה יקר, התחלתי לחשוב בכיוון צורב חדש וכבר הלכתי לסטיקי אולם נתקלתי לדלמה כאשר עברתי על הצורבים המומלצים:

1. Sony Optiarc AD-7240S- שכבר ראיתי שעלול לעשות בעיות (ונכתב עליו שצורב בסדר-טוב ולא טוב מאוד) + קראתי פה לא מעט דעות שרצוי להתרחק מצורבים של סוני ושל NEC.

2. Pioneer DVR-215BK - שאינו תומך בבדיקת טעויות (לא בדקתי הרבה מעבר)

3. Samsung SH-S223F - שעקב בעיות עם הסמסונג הנכחי אני פחות נוטה להתלהב ממנו (+ נכתב שכותב לא הכי טוב על חלק מהמדיות דבר שמשום מה נשמע לי מוכר מהצורב הנכחי).

4. ASUS DRW-2014L1T - שוב עושה רושם שאת הדגם הספציפי מעט קשה להשיג ולדגמים שקל יותר(למשל ASUS DRW 22b2st) קשה למצא ביקורות מקצועיות או אלא שקל אינן נלהבות במיוחד (זאת בעוד שהצורבים נוטים להיות יקרים- עד יקרים משמעותית מהמתחרים).

5. LG GSA-H62N - שעושה רושם כטוב מכולם כך שהייתי שמחה לרכוש אותו. אולם מתברר שמדובר בדגם ישן שלא ממש ניתן להשיג.

נראה שבמקום זה רווחים כעת בעיקר ה- LG GSA-GH22N/L LG GSA-GH24N

אולם אודותיהם אני מתקשה למצא ביקורות רציניות. ודבר מוזר נוסף ששני דגמים אלו אינם מופיעים באתר של LG

http://www.lg.com/us/computer-products/optical-media/LG-internal-dvd-burner-GSA-H62N.jsp

דבר שלפחות אצלי מעלה תמיהות מסויימות.

מצד שני נדמה לי שקראתי כאן שצורבים שלהם נוטים להיות טובים כך שאני תוהה אם בלי קשר לכך שאנסה לבדוק מה עם הסמסוג הבעייתי שלהם, פשוט לרכוש את ה- 24N וזהו (לא צריכה LS) אולי אחרי זה לנסות לבדוק מה עם הסמסונג שכבר כמעט שנה עושה לי צרות שונות ומשונות.

היות ואני תוהה אם הסיבה להעדר הביקורות הינן התרכזות הפירמות ב-BR אני תוהה אם בכלל יש טעם לחכות לכאלה או לביקורות על צורבי DVD נוספים שיצאו..

בקיצור אשמח לעצותיכם..

תודה למייעצים

וערב קריר שיהיה

פורסם

היי לכולם

הצורב שלי נהרס ואני צריכה צורב DVD חדש, מה מומלץ?

צורב הDVD SATA הפשוט ביותר שאפשר להשיג פחות או יותר.

צורב של LG ב110-120 שקלים

תתחדשי, הוא יחזיק מעמד כראוי.

באמת שאין טעם לחפור בנושא כזה הרבה

פורסם
  • מחבר

תודה dj-ElectriC

אני מבינה מדברייך ש(כנראה כמו שהבנתי) בגדול כל הצורבים של LG מהדור החדש נחשבים טובים ולכן שכדאי לי לקחת את אותו 24N.

כמובן שאם מישהו הן תומך בדעתו, או כמובן סבור שכדאי לי לרכוש צורב אחר ׁ(שניתן להשיג + באזור המרכז+ שנתיים אחריות).

אשמח לקרא זאת.

בכל מקרה אם לא אקרא משהו אחר כנראה שמחר בבוקר ארכוש את ה-LG.

תודה בינתיים ולילה קריר

פורסם

מי בכלל צריך צורב? ה"כונן האופטי" שלי (סידירום, dvd, צורב, צורב dvd..) כבר שנים נמצא במחשב ליופי בלבד.

את כמות הפעמים שיצא לי להשתמש בו בשנה האחרונה למשל אני יכול לספור על יד אחת, וגם זה היה אך ורק בשביל להכין דיסקים של מוזיקה לרכב...

צורב DVD עולה היום איזה 150 שקל. פשוט קני מה שנראה לך הכי מגניב, זה כלכך לא משנה...

פורסם

בהחלט מסכים עם MILFORD.

בכל המחשבים שלי אני שם רק ASUS וממליץ עליהם לכל אחד. דגמי הצורבים מתעדכנים מדי כמה חודשים ועקב כך אין לך מה לחפור על איזה צורב לקנות כי כולם זולים, מיוצרים בסין ובסה"כ מלבד אלה של ASUS שיש בהם טכנולוגיות מיוחדות, כולם פחות או יותר עם אותם ביצועים.

*חפשי "צורב-על" בגוגל ותראי את הביקורת שעשיתי בזמנו על הצורב הקודם שלי במהירות 20 של אסוס. היום הם מגיעים במהירות 22

פורסם
  • מחבר

מי בכלל צריך צורב? ה"כונן האופטי" שלי (סידירום, dvd, צורב, צורב dvd..) כבר שנים נמצא במחשב ליופי בלבד.

את כמות הפעמים שיצא לי להשתמש בו בשנה האחרונה למשל אני יכול לספור על יד אחת, וגם זה היה אך ורק בשביל להכין דיסקים של מוזיקה לרכב...

צורב DVD עולה היום איזה 150 שקל. פשוט קני מה שנראה לך הכי מגניב, זה כלכך לא משנה...

תודה מילפורד

אתה צודק באמת איני משתמשת באופטי יותר מידי.

עדיין, דיי מבאס כאשר אני כן צריכה אותו הוא מתחיל לעשות פרצופים..

מה שכן, יפים, הדברים האלה אינם! - זו בדיוק הסיבה שלרוב אני מעדיפה מארז עם דלת או לפחות חיפוי סביר של מחזיקי הכוסות האלה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2010 בשעה 11:56:50

בהחלט מסכים עם MILFORD.

בכל המחשבים שלי אני שם רק ASUS וממליץ עליהם לכל אחד. דגמי הצורבים מתעדכנים מדי כמה חודשים ועקב כך אין לך מה לחפור על איזה צורב לקנות כי כולם זולים, מיוצרים בסין ובסה"כ מלבד אלה של ASUS שיש בהם טכנולוגיות מיוחדות, כולם פחות או יותר עם אותם ביצועים.

*חפשי "צורב-על" בגוגל ותראי את הביקורת שעשיתי בזמנו על הצורב הקודם שלי במהירות 20 של אסוס. היום הם מגיעים במהירות 22

תודה אלכס

מצאתי את הביקורת היפה שעשית ובעקבות המלצתך הזמנתי את Asus DRW-24B1ST

אפילו הצלחת לגרום לי לחשוב פעם שניה לגבי ה- lightscribe.

מי יודע, אולי כעת כאשר צורב עם הטכנולוגיה הזו יהיה ברשותי אפילו אשתמש בה מפעם לפעם.

נ.ב. הוא מגיע במהירות של *24

נ.ב. 2:

כמה ביקורות למי שמעוניין

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=465&Itemid=60

http://pureoverclock.com/review.php?id=997&page=1

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1824&pageID=8724

פורסם

מה שכן, יפים, הדברים האלה אינם! - זו בדיוק הסיבה שלרוב אני מעדיפה מארז עם דלת או לפחות חיפוי סביר של מחזיקי הכוסות האלה.[br]

יש לי כרגע צורב של .... וואלה אין לי מושג :nixweiss:

אני חושב שהוא של LG, אבל זה לא כתוב עליו. רגע נבדוק במאפיינים של הכונן.. NEC 3540A

תביני את האירוניה שאפילו לא ידעתי איזה כונן יש לי... :-X

ומעבר לעובדה שהוא עושה את העבודה (לצרוב לי דיסק חדש לרכב פעם ב) , הוא שחור לחלוטין ומשתלב מצויין במארז שלי (אנטק 200, נדמה לי) גם בלי דלת שתסתיר אותו.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע צורב של .... וואלה אין לי מושג :nixweiss:

אני חושב שהוא של LG, אבל זה לא כתוב עליו. רגע נבדוק במאפיינים של הכונן.. NEC 3540A

תביני את האירוניה שאפילו לא ידעתי איזה כונן יש לי... :-X

ומעבר לעובדה שהוא עושה את העבודה (לצרוב לי דיסק חדש לרכב פעם ב) , הוא שחור לחלוטין ומשתלב מצויין במארז שלי (אנטק 200, נדמה לי) גם בלי דלת שתסתיר אותו.

אחד משלושה

1. אינך רגיש לאסתטיקה כמוני (או לפחות לא במקרה הזה)

2. יצא לך שילוב טוב של צורב חסר חסר כתובות ובעיצוב נקי + מארז התואם לו.

3. שילוב כלשהו של 1+2 (האפשרות הסבירה יותר לדעתי).

בכל מקרה, תהנה ממחזיק הכוסות חסר הדלת שלך (אולי טוב שאין לו כזו, כך סביר שלא ישכח אותה פתוחה ויצטנן).

בינתיים אני תקווה שבין עם ע"י עזרה ממני (ומכם) ובין אם ככה סתם, גם אצלי יקרה דבר דומה לזה שקרה ל- Art Tatum

לא יודע אם זה כל כך רלוונטי אבל אני יספר בכל זאת.

לי היה צורב של LG שעשה צרות מדי פעם.

למשל הוא לא היה נפתח אחרי לחיצה (למרות שאור דלק והוא עשה קולות כאילו הוא מנסה), היה צריך ללחוץ עוד פעם פעמיים עד שזה תפס.

נדיר שאני צורב ולכן לא טרחתי לנסות לפתור את זה.

חשבתי לעצמי שצורב זה דבר כל כך זול שעדיף לי לקנות חדש מאשר להשקיע שעה או יותר בפיתרון שספק אם ימצא.

מאז שהתקנתי את הצורב החדש (הפעם לקחתי חברה אחרת בשביל המזל) גם הצורב הישן נראה שעובד פתאום כמו שצריך (התקנתי גם מערכת הפעלה חדשה מאז וסידרתי כבלים במארז).

אז ככה או אחרת הבעיה שלי נפתרה, ואם אי פעם אני יגיע למצב שבו נחוץ לי לצרוב יותר מדיסק אחד, זה ילך פי שתיים מהר. :lol:

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0

צורבים מומלצים ^

כולם שם מומלצים, חבל על הזמן להשוות ביניהם.. והצורב של ASUS לא יותר טוב והוא לא צורב על.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים