פורסם 2010 ביוני 815 שנים שלום רב.אני במגמת אלקטרוניקה ולא למדנו עדיין שפת C נלמד אותה רק שנה הבאה, ומכיוון שאני רוצה כבר להתחיל לבנות דברים רציניים, אני די תקוע מבחינת ידע...חשוב לי לדעת איך הכל מתחבר ולכן החלטתי ללמוד שפה זו עצמאית.אז שאלתי היא האם יש ספר שאתם ממליצים לי עליו (מניסיון) שאוכל ללמוד ממנו שפת C מהתחלה ולאט לאט לעבור לדברים יותר מורכבים????? עד שהגיע לידע מספיק כדי לשלוט בmicrocontroller וPIC למניהם??בתודה מראש.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר סליחה על ההודעה המאוחרת.אני רוצה עברית משום שכבר יש לי משהו באנגלית אך הוא לא מובן במושגים ודברים אחרים...כדי להבין את השפה צריך להתחיל בהסבר בעברית ומשם אפשר כבר אנגלית...
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר אף אחד לא יודע על ספר ללימוד שפת C??????????????????????????????????????????????
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים C primer plus ספר לא רע בכלל.שתי עצות על הדרך:1)בדרך כלל עדיף להתרחק מספרים בעברית, כי הרבה פעמים הם ישנים לא מעודכנים ולפעמים גם מכילים דברים לא נכונים.2)אחרי שתכיר את C, תחפש ספרים ספציפית עבור תכנות embedded - מדובר בתחום רחב מאוד שדורש לימוד לא מועט
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים דווקא עדיף שיתחיל בספר בעיברית, הם פשוטים ומיושנים והם הדרך הכי טובה להתחיל. במיוחד שהוא רוצה לתכנת ב-pic ששפת התכנות שם דיי פשוטה (ללא פויינטרים).יותר מאוחר אם זה יסקרן ויעניין אותו הוא יוכל לעבור לאנגלית.לגבי ספר ספציפי, כל אחד ומה שקל לו, תיקח מהסיפריה כמה ספרים ותתחיל לקרוא, תמשיך עם הספר שאתה הכי מתחבר אליו.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר תודה על התגובות.עדיין אף אחד לא יודע על ספר לימוד עצמי בשפת C בעברית לשם התחלה.מצאתי כמה:http://www.focus.co.il/Product.asp?Pid=239-139&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3#http://see-sys.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=10&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=28&vmcchk=1&Itemid=28אם אפשר חוות דעת עליהם למי שמכיר?????????אני עדיין צריך המלצות לספרים....
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר בשביל להתחיל להבין C++ צריך להבין קודם את C.ואני צריך C כדי לתכנת בקרים אז יש עוד מישהו שיודע על ספר ללימוד שפת C????????????????????
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים בשביל להתחיל להבין C++ צריך להבין קודם את C.ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון.אבל אם אתה צריך ללמוד C, אז אכן תלמד C ולא ++C.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר אמרו לי שכל פקודה בC++ זה מספר פקודוות בC. ופקודה בC זה מספר פקודות באסמבלר.אני עדיין לא יודע C אז מן הראוי שאלמד אותה קודם לפני C++ עזוב שאני לא צריך C++ כי הבקרים לא משתמשים בה....ואם אתה יודע על ספר שמלמד C אשמח אם תיעץ לי על אחד.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אמרו לי שכל פקודה בC++ זה מספר פקודוות בC. ופקודה בC זה מספר פקודות באסמבלר.זה לא ממש מדויק, אבל גם אם זה נכון, אז מה? בשביל ללמוד C אתה צריך ללמוד אסמבלר?מה שאני אומר הוא כזה - אם אתה צריך ללמוד C, תלמד C. אם אתה צריך ללמוד ++C, תלמד ++C.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים לא. לצערי החומרים בעברית ללימוד C הם לרוב מיושנים מדי (וכשאני אומר מיושנים, אני מתכוון שהם לא תואמים לתקנים שהיום הם כבר בני 20 שנה), או שהם פשוט גרועים.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים שום ספר לא ילמד אותך לתכנת למיקרובקרים/מעבדיםשכח מזה, זה לימוד יותר תיאורתי ספרים הם לרוב מעשייםהמלצתי על ספר c++ מהסיבה שהספר הזה מתורגם מאנגלית והוא לא רע, והוא הכי קרוב ללמוד c שבתכלס ההבדל קטן עד זעירללמוד את התחביר של c מc++ זה עניין של שעה שעתייםבקשר לתכנות לבקרים, יקח לך יותר זמן ללמוד את זה, תצטרך לשלוט בהמון פונקציות של שפות התכנות, שזה עניין של לימוד השפה קודם כלכמו בנאדם שרוצה ללמוד נהיגת מירוצים, ולא עשה טסט רגילתתחיל בספר שהמלצתי שהוא היחיד ששווה משהו, ומשם תעבור ללימודים ספצפיים יותר לבקריםוהייתי ממליץ לשפר את האנגלית שלך ומהר, באוניברסיטה זה לא יפעלבקשר למשפט השטותי שכל פקודה בc++ שוה למספר פקודות ב c זה חרטוט שגם בשעות הדחק לא הייתי ממציא למישהואסמבלר היא שפת סף, דהיינו הוא בעצם שפה מילולית לפקודות מכונה שבנויית בבינארית בכללתכנות באסמבלר זה תכנות ממש פקודה פקודה למעבד, מאוד חשוב דוקא למיקרובקריםכל שפת תכנות שנמצאת בשכבה גבוה יותר מתורגמת בהתאם למספר פקודות רצויות באסמבלרהמהדר אחראי על כמה יעילות ויחס של נפח, ועוד...שניצל צודק בקשר לחומרים בעברית, פשוט זוועתייםמומלץ בחום c primer plusאם בא לך על אנגליתולצורך העניין , זה לא שבקרים לא משתמשים בcזה שc עדיפה כי המהדרים בד"כ יותר נוח להם לעבוד איתה לבקריםאפשר להסב כל קוד c++ לc בלי יותר מדיי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.