עבור לתוכן

הניסיון שלכם אם EZcool

Featured Replies

פורסם

ehck,h xpe EZcool JSP 300 W משומש (היה בשימוש זמן קצר ותקין) משדרוג

מודע לזה שהוא לא איכותי

השאלה היא כזאת - האם מניסיון שלכם EZcool מת בשקט או דופק את המחשב ? (אני רוצה לשים אותו למחשב שבטח לא יקח יותר מ 150 - 200 W ומה שמשנה לי זה שאם הספק נשרף המחשב ייצא שלם)

פורסם

שמתי לחברה שלי EZCOOL 450W שקנינו ב150 ש"ח אחרי שהקודם (MONO-MOD) נשרף בינתיים כבר חצי שנה והספק פועל מצויין אך לא לשכוח שהמחשב אצלה גם לא צורך כ"כ הרבה (E2140 ו9500GT דיסק SAMSUNG 500GB) וגם עברה רק חצי שנה.

פורסם

לא חבל ? ב150 שקל אפשר לקנות ספק פשוט של HEC.

אחד כזה משרת אותי נאמנה כבר 3 שנים.

פורסם

לא חבל ? ב150 שקל אפשר לקנות ספק פשוט של HEC.

אחד כזה משרת אותי נאמנה כבר 3 שנים.

:xyxthumbs: מחזק, אפילו בפחות מזה ( http://www.skypc.co.il/pl_products~24.htm ), ב- 108 HEC או ב- 114 FSP, שניהם במלאי.

ל- EZCOOL יש דגמים שונים, אבל אחרי שטיפלתי במחשב, שבו בעקבות הפסקת חשמל ספק בדיוק מהדגם EZcool JSP 300W שרף הכל מלבד זכרון ומעבד (לוח אם, מאוור המעבד, כרטיסי הרחבה, דיסק קשיח, צורב, פלופי וכו'), אני ממליץ בחום לא לגעת ב- EZcool. גם בספק בסיסי צריכה להיות הגנה מינימלית לפי התקנים, ראיתי נזקים מהפסקות חשמל וקפיצות מתח, אבל בנזק כזה לא נתקלתי.

פורסם

שריפה כזו ...לא נראה לי שספק טוב יותר היה מונע נזק.

כנראה מודבר בברק או קפיצת מתח חזקה.

לא ניתן לאשים את הספק!

פורסם

שריפה כזו ...לא נראה לי שספק טוב יותר היה מונע נזק.

כנראה מודבר בברק או קפיצת מתח חזקה.

לא ניתן לאשים את הספק!

אז למה ל- 10 מחשבים אחרים ותריסר מכשירים באותו חדר לא קרה שום דבר? אני בכלל חשדתי שהספק הוא זה שגרם לאותה הפסקת חשמל, כי שום דבר אחר לא נפגע. פשוט החלפנו אחרי זה בשקט את כל ה -EZCOOL אצל אותו לקוח, היו מספיק בעיות איתם גם לפני זה.

פורסם

היה לי מחשב ליבה כפולה 8 חודשים עם EZCOOL 450, עשה את העבודה ולא היו בעיות.

לספק הזה אין שם טוב בארץ, מעניין...? לפי הנתונים של בדיקות תקן 80+ לספקים האלו, מתברר שיש להם נתונים מאוד מרשימים ביחס לספקים מותגים יקרים יותר.

חומר למחשבה...

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=105&type=2

פורסם
  • מחבר

נדמה מהתגובות שה 300 W וה 450 W שונים מאוד אחד מהשני

הספק שיש לי הוא 300 W מ ivory

פורסם

הארתי בהתחלה שיש הרבה דגמים של EZCOOL. אני מתייחס ספציפית לקו של ספקי 300-400W עם מדבקה לבנה/אפורה, שמניסיוני היו מועדים לתקלות וכשלים. אין לי שום דבר רע נגד ספקי 450-500W עם מדבקה שחורה/צבעונית, שאני חושב שייכים לקו מוצרים אחר (תכנון שונה, רכיבים אחרים, מפעל אחר ?).

פורסם
  • מחבר

תמונה 1 - הספק שיש לי

תמונה 2 - 2 גרסאות של הספק הזה שאני מכיר (למעלה הספק שלי ולמטה מכסה של ספק דומה אחר). ההבדל במדבקה הוא REAL 300 W

בשתיהם המדבקה בצבע אלומיניום - פלסטיק כזה

קיבלתי בעבר כמה REALים שרופים ממעבדת מחשבים. בכולם הבעיה היתה מעגל של ה +5VS שרוף בצד מתח גבוה (נגדים קטנים לפניי השנאי) + דיודה שרופה ב 5 VS בצד מתח גמוך + פיוז שרוף. כנראה שכולם נשרפים ככה. אין לי שמץ אם הם הרסו את המחשבים או לא

בפנים הספק שלי וה REAL נראים זהה

הספק שנשרף ל layzee לא נראה לי כמו התקלה של ה 5VS כי זה לא אמור לשרוף דברים שלא מחוברים מ 5VS כמו מאווררים ודיסקים ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

דומה אבל לא זהה, אני "סבלתי" מספקים עם מאוורר 120 מ"מ כושל וכנראה ללא הגנה מהתחממות (בספק נורמלי כיבוי מיידי בהתחממות יתר).

אני לא מומחה באלקטרוניקה, לא פתחתי אותם ולא יודע מה הכשל הטכני.

פורסם
  • מחבר

אם זה קטע של התחממות ניתן להעביר את המאוורר מהמעגל התרמי ל 12 V שיעבוד קבוע אל מהירות מלאה

הבעיה של 5 VS אין מאוורר כשהמחשב מכובה

פורסם

היה לי פעם EZCOOL 500 וואט ו8800 GT, הכל היה בסדר עד שעשיתי SLI. באותו יום הספק מת ולקח איתו את הלוח (STRIKER II FORMULA) מזל שלא עשו לי בעיות עם אחריות על הלוח...

פורסם
  • מחבר

אאוצ

לפי הסיפורים שהבאתם ספקים גנריים של L&C בטוחים יותר (ראיתי מלא כאלה שנשרפו ולא היו כאלה אם כשלים חמורים או שידוע לי שדפקו את המחשב)

me/ נשאר אם L&C

פורסם

ספק קטסטרופה, חיברתי אחד חדש 450 וואט למחשב פשוט שבקושי לוקח 100 וואט,

אחרי שלושה חודשים הוא הלך ולקח איתו את ההארד דיסק, אחרי שממשתי אחריות וקיבלתי אחד חדש!, חיברתי אותו שוב ואחרי חודשים הלך ולקח איתו את הצורב,

אחר כך כבר זרקתי אותו לפח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים