עבור לתוכן

חוות דעת על החנות QSYS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

חברה טובה קנתה מהם מחשב באותו סדר גודל לא מזמן (X201) - סה"כ המחיר והשירות היה בסדר גמור.

דיברתי אישית לפני הקניה עם הבעלים פעמיים או שלוש והוא הפגין גם בקיאות וגם נכונות לעזור - סה"כ רושם אישי טוב מאוד וגם המחיר/מבחר מצויין.

יותר מזה אני לא יכול לומר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים שווה לקנות משם?

לא עושים בעיות אם אחריות נכון?

פורסם

שמעתי טענות לגבי החנות הזו שהיא יבואן אפור, כלומר האחריות על המחשב שתקנה תגיע מהם ולא מהיבואן הרשמי, אבל ליתר בטיחון עדיף שתבדוק זאת מולם כדי להיות בטוח.

פורסם

במקרה של מחשב נייד, האחריות בד"כ מתבצעת דרך היבואן\יצרן ישירות. לכן אין כ"כ הרבה חשיבות לחנות, רק חשוב לבדוק שהם עובדים עם היבואן הרשמי ולא ייבוא מקבילי.

פורסם
  • מחבר

^איך אני יכול ליבדוק את זה?

פורסם

QSYS הם יבואן מקבילי. לחלק מהיצרנים (לדוגמה לנובו) זה לא משנה, כי יש אחריות בינ"ל ומעבדה ראשית שנותנת שירות בלי קשר למקור של המחשב. ליצרנים אחרים (לדוגמה ASUS, אם זכור לי נכון), היבואן נותן שירות, ואז סביר להניח שהוא לא ייתן שירות למחשב שלא נרכש דרכו.

אתה יכול לשאול את QSYS מפורשות לגבי מחשב ספציפי - מי נותן את השירות במקרה הצורך - הם או מעבדת היצרן/יבואן.

פורסם

במקרה שלי היא קיבלה 3 שנות אחריות בינלאומית של לנובו.

פורסם

Qttp, מה המצב לגבי מחשבי דל? (מהסדרה העיסקית)

מצטער שאני חוטף את הדיון :-[

פורסם

ההגיון אומר שלסדרה העסקית צריכה להיות אחריות בינ"ל גם כן, אבל אני לא בטוח, ולא רוצה להטעות. הבעיה עם DELL זה שכשמדברים עם נציגים שלהם מקבלים תשובה שונה לכל יום בשבוע, אז קשה להבין מה קורה.

יש הודעה של אנטולי שפירט את התהליך שהוא עבר עד לקבלת אחריות על מחשב DELL בארץ והרחבת אחריות נוספת, אבל במקרה שלו מדובר במחשב מסדרה צרכנית, ובייבוא אישי, כך שלא בטוח שזה מתאים.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449028.0

פורסם

אהלן,

קניתי אצלם יותר ממחשב נייד אחד, אני יכול להעיד שהשירות שלהם מצויין.

לגבי יבוא מקבילי או אפור, לא שאלתי או בדקתי, אבל בכל מקרה כשהייתי צריך שירות קיבלתי מעל ומעבר

(גם לגבי דגם ספיציפי של מחשב שקניתי, היה אצלי יום והתחרטתי ורציתי דגם אחר.. לא עשו שום בעיות והיו סופר-אדיבים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים