עבור לתוכן

האם Kesha מתה?

Featured Replies

פורסם

וואי וואי הרגת אותי פה עם זה, בכלל שמעת את הרמיקס חחחחחחחחחחחחחח

כן שמעתי את ה-AUTOTUNE ב-RWJ זה היה אדיר.

• תגובות 72
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכי, לא כלב.

אם נותנים לתוכי שם נפוץ אצל הכלבים , אז השם הזה מפסיק להיות נפוץ?

פורסם

מי זו בכלל? ???

גוגל?

ההיא ששרה את tik tok, שיר "המקפלות" מארץ נהדרת.

פורסם

לא ראיתי ערוץ 2 כמעט שלוש שנים.

פורסם

גוגל?

ההיא ששרה את tik tok, שיר "המקפלות" מארץ נהדרת.

חבל שלא כתבו את זה בהתחלת הדיון

לא חושב שבכלל יצא לי ליראות את הקליפ המקורי

אבל נו טוב למי בכלל אכפת ?

היא לא הייתה בדיוק הקורט קובין של ימנו

פורסם

לא ראיתי ערוץ 2 כמעט שלוש שנים.

איפה אתה חיי ?(כאילו גם אם אתה מנסה בכוח להיתחמק מזה ,בטוח ראיתה פעם או פעמיים ).

פורסם

כל מי שכתב פה ש"מגיע לה" למות בגלל שהוא לא אוהב את השירים שלה הוא בן אדם מאוד מאוד מפגר.

בתור מישהו שחושב שלהומוסקסואלים אסור להיות הורים וצריך לשלול את הזכות הבסיסית הזאת מהם, לא מתאים לך לקחת דווקא את הצד הזה...

פורסם
איפה אתה חיי ?(כאילו גם אם אתה מנסה בכוח להיתחמק מזה ,בטוח ראיתה פעם או פעמיים ).

הוא כניראה כמוני בדרך כלל פשוט לא מדליק טלוויזיה

גם ככה בימנו אתה לא באמת מצפה למצוא שם משהו מעניין

אני מעדיף לצפות כבר בדברים בסגנון AVGN ביוטיוב מלצפות בטלוויזיה חוץ ממקרים חריגים כמו אתמול שהיה בני השרון נגד תל אביב

פורסם

אני רואה סרטים וסדרות באמצעות סטריימר. הורי מנויים ל-Yes רק בגלל ערוצים בשפה הרוסית. אני כבר שכחתי כיצד נראים התפריטים של Yes. בכל מקרה גם סרטים וסדרות אני לא רואה הרבה. אם יש לי זמן פנוי אני מעדיף לשרוף אותו ב-World of Warcraft או Dragon Age. טלוויזיה פשוט לא מעניינת וכאשר אגור לבד לא ארכוש טלוויזיה. זו הוצאה מטורפת ומיותרת לחלוטין.

פורסם

ברור שגם אני לא צופה יותר מדיי בטלוויזיה (למרות שאני קטין ,באמת שאין לי יותר מדיי זמן לזה ) ,אבל לפעמים יוצא שאין מה לעשות ,ואין חשק למחשב ,אז למה לא להירדם מול הטלווזיה .

פורסם

בצבא רכשתי הרגל רע להירדם עם טלוויזיה דולקת. הצלחתי להיגמל ממנו רק אחרי שנשרף הממיר. לא טרחתי להזמין טכנאי. זו הייתה הפעם האחרונה שראיתי טלוויזיה. בעיה שאין תוכן מעניין בטלוויזיה. המחיר של החבילה הבסיסית ביותר לא שווה את הכסף.

פורסם

שלשום דיו ועכשיו קשה?!

אלוהים לוקח את הטובים :-[

זה בצחוק.

פשוט לא ממש מזיז לנו שהיא מתה. כלומר חבל עליה וזה, אבל זה לא איזה הפסד גדול לתעשיית המוזיקה.

זה שהיא מתה לא מעניין אותך, אבל פלסטינאים עצובים גורמים לך לבכות...

פורסם

שלשום דיו ועכשיו קשה?!

אתה רציני חושב שקשה טובה ?! :facepalm:

פורסם

שלשום דיו ועכשיו קשה?!

funny.

you aren't.

פורסם

בתור מישהו שחושב שלהומוסקסואלים אסור להיות הורים וצריך לשלול את הזכות הבסיסית הזאת מהם, לא מתאים לך לקחת דווקא את הצד הזה...

תומכי הומוסקסואלים תמיד מצליחים איכשהו לקשר בין מחת ל..תחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים