עבור לתוכן

"זועמים" סרט דוקומונטרי של "אנרכיסטים נגד הגדר"

Featured Replies

פורסם

אבל מכאן ועד להגיד שהאיסלאם אשם בכל הרוע בעולם ושזו דת שמסיתה להשמדה המונית, הדרך ארוכה. להגיד דבר כזה זה נטו גזענות ושנאת חינם.

לא אמרתי לא זה ולא זה.

אבל אם כבר הזכרת את זה, האיסלם היא כן דת שמסיתה לגזענת, שנאה ,והשמדה המונית.

זאת עובדה.

הנה כמה פסוקים מהקוראן כדי לרענן את זכרונך:

O Prophet, strive against the disbelievers and the hypocrites. And be severe to them. Their abode is Hell, and an evil destination it is.

כאשר תפגוש בקרב את הכופרים , ערוף את ראשיהם. וכאשר תיגבר עליהם , קשור אותם בשלשלאות ואחר כך שחרר אותם כטובה או דרוש כופר עבורם - כאשר המלחמה תכביד עליהם.

העונש של אלו שנלחמים נגד אללה והשליח שלו ואלו החתורים ליצור אי סדר בארץ יהיה להירצח או להיצלב או שהידים והרגלים שלהם יכרתו בצדדים ההפוכים , או שהם יסלוקו מהארץ.

זאת תהיה ההשפלה שלהם בעולם. בעולם הבא הם יתמודדו מול עונש כבד.

שהרי השליח (מוחמד), תפילת אללה עליו וברכתו לשלום אמר: לא תגיע השעה (יום הדין) עד אשר יילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחרוי העצים והאבנים ואז יאמרו האבנים והעצים: הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי המתחבא מאחורי בוא והרגהו"

http://cafe.themarker.com/view.php?t=1513487

אין מסגד אחד בעולם שלא מטיפים בו רעלים מסוג זה על בסיס יום יומי.

ושוב ציטוט שלך:

אני יכול בהחלט להסכים שהמדינות מבוססות האיסלאם לא מתפתחות מבחינת זכויות האדם כמו מדינות המערב. האיסלאמים דוגלים גם בערכים ישנים בהם האישה במעמד נחות מהגבר וכו'.

אבל מכאן ועד להגיד שהאיסלאם אשם בכל הרוע בעולם ושזו דת שמסיתה להשמדה המונית, הדרך ארוכה. להגיד דבר כזה זה נטו גזענות ושנאת חינם.

איך בדיוק הצלחת להפוך את היוצרות כך ששחור זה לבן ולבן זה שחור ?

איך בדיוק זה עומד במבחן המציאות ?

• תגובות 115
  • צפיות 13.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יואב, לא נראה לי שהבנת את דוגמתי לגבי גרמניה. מה שאמרתי הוא שעמי אירופה ראו מדינה מנסחת אג'נדה תוקפנית, מקימה צבא למרות ההסכמים שאסרו עליה זאת (בעקבות מלחמת העולם ה1) ואף "מספחת" בכוח חלקים משכנותיה - ובחרו להבליג כדי לשמור על ה"שלום". ראינו כבר איזה "שלום" הם קיבלו תמורת מאמציהם.

ונחזור לערבים. תחילה אני רוצה להתייחס לשאלה "האם כל הערבים רוצים להרוג אותנו". התשובה לדעתי מאוד פשוטה: אחוז הערבים הרוצים להרוג אותנו הוא לפחות כאחוז המוסלמים הדתיים, שכידוע גבוה מאוד.

למה? כי אדם מאמין לא יבחין בין החלקים שראוי ללמוד מהם בספר הקדוש לו לבין אלו שלא ראויים לקריאה. מספיק לדבר עם אדם דתי מכל דת שהיא, גם יהודים (אהמ ררוונניי), כדי להבין זאת. מבחינת האדם הדתי כל מה שכתוב בספר הקדוש לו הוא אמת, ויש לשאוף להביא את מצב העניינים בעולם למצב שאותו ספר "ממליץ".... ומה נאמר בקוראן לגבי יהודים?

ובעניין הסדרים עם ערבים - אתה (יואב) טועה טעות קשה ושכיחה לצערי כשאתה מניח שהרציונל של האחר זהה לרציונל שלך. נניח לרגע שנמצא נוסח להסכם המניח את הדעת ומקובל על שני הצדדים. המחשבה שלך תהיה "איזה יופי, הצלחנו לפתור את המחלוקת ללא אלימות". המחשבה של בריון ממוצע, לעומת זאת, תהיה "הנה מה שהצלחתי לקבל בלי להתאמץ (כי הלחץ הבנ"ל עשה את כל העבודה). מעניין מה עוד אני אוכל לקבל"...

את הכעסים שלך תוציא עלי במקום אחר משמע אפשר ב-BBC2 :smile1:

תמיד אתה עושה בלאגן של הכללות.

אדם פשוט ותמים, תמיד יציית לכללים שהוא מכיר. גם אם אדם זה חילוני או משתייך לכל קבוצה אחרת, הוא תמיד יחשוב שמה שאומרים אנשי הרוח שהוא מעריך זו האמת לאמיתה. אדם מעריך סופרים, אנשי תקשורת, שופטים, וכדו'.

אמנם, לאדם המשכיל יש יכולת בקורת. האיסלם מבוסס על קנאות קיצונית, שמביאה אותו להתאבדות ולרצח סיטונאי.

ביהדות ההלכה מסורה לפוסקי ההלכה, שיכולים לבטל גם את הכתוב בתורה לפי המצב. רבי יוחנן בן זכאי ביטל את עונש המוות ביהדות [למרות שיש כל כך הרבה תנאים כדי שזה יתבצע,לכן זה יותר להרתעה], משום שהחליט שזה לא מתאים לתקופה. וכך הלאה, חכמי ישראל היו תמיד אנשים רגישים למוסר ולרוח התקופה, ולעולם לא הגיעו לדרגת שפל המוסלמית של ציווי על התאבדות ורצח.

נכון שבדת יש סיכון, וגם כיום יש קיצוניים המטיפים להתפרעות ואלימות ,אבל הם אינם משקפים את דעת הרוב השפוי.

פורסם

אני לא מתכוון להפוך את הדיון הזה ל"דת ואמונה" נוסף. גם ארגונים חילוניים יכולים להגיע לדרגה של שטיפת מוח כמו של פאנאטים דתיים, אבל נדיר מאוד שאפשר יהיה להשוות את הקפם של ארגונים שכאלה להקף האסלאם. היהודים בימינו אולי אינם מקיימים כמה מדברי התורה כלשונה (לראייה, לא יצא לי לראות סקילה עדיין) כי קיימות פרשנויות שונות ופסקי הלכה המבטלים את הצורך בצעדים קיצוניים כל-כך, אבל הנקודה היא שגם במצב הקיים, "ספר החוקים" המעודכן הדתי הוא קובץ הוראות מחייב עבור כל מאמין, גם אם אינו מסכים עם חלקים מסויימים בו. הברירות היחידות העומדות בפניו הן לפרוש מהדת, לציית בשקט, או לקוות שבמוקדם או במאוחר ההלכה הרלוונטית תשתנה (ובינתיים עדיין לציית).

בעולם המוסלמי יש מן הסתם הרבה יותר אלימות בדת, והרבה יותר קשה לפרוש ממנה, אבל לא נראה לי שמידת המחוייבות שלהם לספר שלהם, לרבות "פסקי ההלכה" שלהם, עולה על מידת המחוייבות של היהודי הדתי.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה? יש שם אוכלוסיה ערבית מאוד גדולה, תלמד לחיות עם זה. אין שם אוכלוסיה יהודית אז אין לנו מה לחפש שם.

דבר ראשון כן יש שם אוכולוסיה לא קטנה של יהודים, גם בקיבוץ עין חרוד מאוחד יש בקושי 500 איש צריך גם לוותר על זה? גם על הערים הקטנות שבגולן צריך לוותר? הרי זה הטעיון העלוב שלך..

אין שם יהודים אז זה בסדר? למה רומא נבנתה ביום אחד? מן הסתם שלא יהיו שם יהודים כרגע כי המקום מלא בערבים.

אני מוותר על המלחמה? אתה מנהל מלחמה שלא קיימת בכלל. יש לך ערבים במזרח ירושליים ובשטחים ורובם, שלא כמו הערבים הקיצוניים, לא יורים ולא שורפים דגלים ולא מבצעים פעולות נגד ישראל. למרות זאת אתה רוצה ללכת ולהוציא אותם להורג או לזרוק אותם לים (כי בטרנספר אפשר להעביר אותם רק לרפסודות, אף מדינה לא תסכים לקבל אותם בשטחה).

תביא מקום שיש בו תשתיות, שהוא לא חלק ממדינת ישראל, ושלא חלק מירדן/מצריים/לבנון/סוריה (כי הן לא מוכנות בשום פנים לקבל את הפלסטינים בשטחן, זה נטל עצום). חוץ מזה שגם אם תמצא, זה יעלה לך כ"כ הרבה כסף לשלם להם כדי שיהיו מוכנים לעבור.... זה פשוט לא משתלם, עדיף לסגת מהשטחים וזהו במקום להוציא שלושה מליארד שקל (וכנראה יותר) שצריכים ללכת בדחיפות לתקציב החינוך והבריאות. תזכור שבטרנספר אתה צריך להעתיק את איזור המחייה שלהם, וזה פשוט.... אין לך לא מקום ולא כסף לעשות את זה.

אגב הוצאת לגמרי מכל הקשר את התוכן על הרומאים. כנראה לא ניסית לראות לאן אני חותר, בנקודה ההיא אני דווקא חולק את דעותיך (שאין דבר כזה עם פלשטיני שמגיעה לו זכות היסטורית על האיזור הזה).

התשובה היחידה לבעיה היא מדינה, לדעתי. מוותר? איש חכם אמר פעם שגנרל טוב יודע מתי לצאת לקרב ויודע מתי לפרוש ממנו. כרגע זה הזמן לפרוש, זה לא הופך אותך לחסר תועלת אלא מונע ממך לספוג עוד ועוד נזק. כשהאמריקאים נסוגו מדרום צרפת הם העבירו את הכוחות לצפון וכך מנעו איגוף של הגרמנים (כי הכוחות בצפון היו חזקים מדי בכדי שהצבא הגרמני שהוצב בדרום צרפת יוכל להתמודד איתם אז הם העדיפו פשוט לחזור לגרמניה ולהכין קו הגנה נוסף בפאלאיי) ובנוסף האמריקאים השתמשו בכוחות האלו כדי להיכנס בגרמנים מהצד (ממרכז צרפת). נכון, הם נסוגו, אבל הם לא נכנעו - הם פשוט תיעלו את הכוחות בצורה שונה שאיפשרה להם לתקוף את הבעיה מזווית אחרת ולשרוף אותה עד השורש (הם הגיעו לברלין). לא כל ויתור הוא תבוסה.

סליחה שלא ידעתי שיש פה מלחמה. אולי טעיתי בכתובת? ???

כן אבל הערבים במרזח ירושלים, ואדי ערה, אום אל פאחם, טירה גם לא היו "טרוריסטים" עד שפרצה האינתיפדה השניה נכון?

כשיש מהומה כולם מתאספים ביחד ורוצחים ביחד יהודים.

שוב כמו שאמרתי לך, ההיסטוריה מציגה העבודות בעצמם, מעוראות תרפ"א, מעוראות תרפ"ט, אינתיפדה ראשונה ושניה..

זה שהם לא מחזיקים כלי נשק בידיים ומשתתפים בעצרות השמדת ישראל לא הופך אותם ל"ערבים טובים".

כמו שהתשקורת אוהבת להפוך את טרמינולוגיה, "מחבל עם דם על הידיים" = מחבל שהצליח לרצוח יהודים, "מחבל ללא דם על הידיים" = ניסה לרצוח אבל לא הצליח.

כן בדיוק אני רוצה לשלוח אותם מעבר לגבולות מדינת ישראל, לשים אותם על איזו ספינה משם כבר לא בעיה שלי. הם האויב שלי.

סליחה אם לא הבנתי את הכוונה שלך על המילה "פלשתין", אבל איך שאני הבנתי את זה ממך, הבנת שזה לא אותם פלשתינם שגרו פה אז ולכן אין להם שום זכות לדרוש חלק מהארץ הזאת.

להזכיר לך שגם האמריקאים ובעלות הברית במלחמת העולם השנייה הפציצו ערים שלמות של הנאצים? זה גם חלק ממלחמה. במקרה שלנו זה לא הכי אידאלי אבל בהחלט יש לקחת את זה בחשבון.

ומה שכן במקרה שלנו, שויתור על השטחים האלו הוא כן תבוסה, ברגע שאתה ממשיך עם השקר הזה שאיפה שאתה גר זה "פלסטין" אז אין לך זכות על הארץ הזאת, וברגע שאתה נותן שטחים למען פיסת נייר, בחיים לא תקבל את זה בחזרה אלא אם כן זה במלחמה.

אני לא רוצה גבול של 10 ק"מ ואתה כן?

מי אמר שהן קטנות? אמרתי קיצוניות. אתה איש מצחיק.

אגב לפי מה אתה קובע אם מישהו טרוריסט? הערבי הממוצע לא מחזיק בכלי נשק, הוא לא שורף דגלים, הוא לא פועל נגד המדינה - למה הוא טרוריסט? בגלל שהוא משתייך לעם שחלק ממנו הוא טרוריסטים? יש גם טרוריסטים יהודיים - זה הופך אותי ואותך לטרוריסטים? תעשה טובה, תפתח מילון ותחפש "טרוריסט".

אותם ערבים שביצעו פיגועי דריסה הם טרוריסטים. מה איתם? הם בכלא, כמו שצריך.

אם אתה אומר "הם נראים כמו אנשים טובים אבל הם רעים - אזי כל מי שנראה כמו איש טוב הוא רשע בפוטנציה" אתה בעצם אומר שצריך לכלוא את כל הערבים כדי למנוע הכנות לפעילות אנטי-ישראלית. GOOD JOB, הגעת למצב של מלה"ע ה-II.

זאת מלחמה שהצדדים לא ברורים, ואתה נותן לעצמך לשקוע בהכללות קיצוניות ואולי אף הרסניות בלי לבדוק לרגע האם הבנאדם שיושב אצלך בכוונת אשם במה שאתה מאשים אותו או לא. שאלה - האם מבחינתך כל ערבי בישראל צריך להיות מגורש או להיכלא?

הלכת ובדקת את דעותיו הפוליטיות של כל ערבי כשאתה בא ואומר שכולם רוצים בהשמדתנו?

לערבי הממוצע ממזרח ירושליים או מהשטחים לא אכפת שתהיה מדינה יהודית, לא כואב לו. כן, גם למוסלמים. כי תתפלא, הדת המוסלמית היא לא דת של טרור. זה כמו שתגיד שהיהדות היא דת של טרור כי בתנ"ך אלוהים פקד על עם ישראל לשחוט את כל מי שלא יהודי (אתה יכול לחפש, אני חושב זה בדברים באותם פרקים שהעם נכנס לישראל). אז יש אנשים שלקחו את הפסוק על החרבות (שמתורגם לא נכון אגב, אני אברר מחר מה הפירוש השני של הפסוק, פירוש שלא מכוון לאלימות אגב) והפכו אותו לבסיס הקיום שלהם. גם ברוך גולשטיין היה טרוריסט (וואחד טרוריסט אגב), זה הופך את כל היהודים למסוכנים? זה אומר שכל היהודים רוצים בסתר לרצוח את כל הערבים? BULLSHIT IS RESTRICTED, PLEASE STAY OUT OF THIS THREAD.

סליחה אם לא קראתי בבירור את התגובה שלך אבל אותם אירגוני טרור הם לא קטנים הם הרוב, הרוב המוחלט.

תעשה טובה ההגדרה של טרור מספיק להנחיל טרור(פחד) בבן אדם ואתה "טרוריטסט" ההגדרה יכולה להימתך למיליון מקומות.

לא אמרתי שצריך לכלוא את כל הערבים בגלל שהעם שלהם מנהל מלחמה נגדנו אמרתי שצריך לצותת להם ולעקוב אחריהם יותר מכל בן אדם אחר.

כן מבחינתי כל ערבי צריך להיות מגורש ממדינת היהודים. בין אם הוא תומך או לא.

מדינת ישראל היא לא מדינת כל אזרחיה והערבים כעם הם האויבים של המדינה.

ערבי ממוצע גם תומך בחיזבאללה\חמאס, זה משנה משהו? אז יש לו דו פרצוף, כמו להרבה ערבים שנמצאים אצלנו בכנסת.

תגיד מה שאתה רוצה האיסלם היא דת של טרור.

גיה'ד היא מלחמת קודש, כדאי שתבדוק את הפירוש המדויק של המילה הזאת ומה משמעותה.

כבר הבאתי לך פה 2 אתרים שמוכחים לך את זה עם קבלות. למה אתה מתעלם?

היהדות היא לא דת של טרור, אתה מאכיל את עצמך סרטים שלא קיימים. אתה מפרש הכל שונה לגמרי.

ד"ר ברוך גולדשטיין ז"ל הוא לא טרוריסט. רק שמאלן שכמוך יגיד את זה, בדיוק כמו שתגיד שחיילים צה"ל הם טרוריסטיםף והאצ"ל בתקופת המכתרות בארץ.

אגב מה זה ומי זה "הרשעות הפלסטנינאית"? בחיים שלי לא שמעתי על כזה ארגון.

למרות שלא מצאתי שום סימן שארגון כזה אי פעם היה קיים, אשמח להזכיר לך מה היו כוונותיו של כהנא (מדינת הלכה, כיבוש סוריה ולבנון, גירוש כל הערבים והשמאל בישראל, ת'כלס גזענות) ומי השתייך לכ"ך (אהמ טרוריסטים יהודים אהמ).

בחייאת תלמד לצחוק קצת סמאלן..

מדינת הלכה לא קשורה לעיניין הפוליטי המדובר פה, למרות שזה היה מחזק את הגירת הערבים ממדינת ישראל.

כיבוש א"י השלמה בכללי. יום יגיע אל תדאג.

וכן גירוש כל הערבים בגללכם סמאלנים זה כבר "גזענות" למרות שאין קשר בכלל אבל זה חלק משטיפת המוח הקיצונית של הסמאל על המדינה הזאת.

מי שהשתייך לכ"ך הוא בן אדם אמיץ שרצה להגן על המדינה שלו ועל העם שלו.

ההגדרות שלך הם פשוט מצחיקות.

הנה יואב אני יכול עכשיו להביא לך מיליון כתבות על פגיעות של ערבים ביהודים במדינת ישראל.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/204379

וכמו שאמרתי הם שקטים, לא מדברים הרבה אבל ברגע יש מהמוה קטנה כולם מצטרפים "לחגיגה" כמו שאומרים.

זה לא סוד אף אחד מהערבים לא מסתיר את הזהות האמיתית שלו. הם פתוחים לזה וגלויים לזה ורק אנשים עיוורים כמוכם לא רואים את זה.

פורסם

אני לא מתכוון להפוך את הדיון הזה ל"דת ואמונה" נוסף. גם ארגונים חילוניים יכולים להגיע לדרגה של שטיפת מוח כמו של פאנאטים דתיים, אבל נדיר מאוד שאפשר יהיה להשוות את הקפם של ארגונים שכאלה להקף האסלאם. היהודים בימינו אולי אינם מקיימים כמה מדברי התורה כלשונה (לראייה, לא יצא לי לראות סקילה עדיין) כי קיימות פרשנויות שונות ופסקי הלכה המבטלים את הצורך בצעדים קיצוניים כל-כך, אבל הנקודה היא שגם במצב הקיים, "ספר החוקים" המעודכן הדתי הוא קובץ הוראות מחייב עבור כל מאמין, גם אם אינו מסכים עם חלקים מסויימים בו. הברירות היחידות העומדות בפניו הן לפרוש מהדת, לציית בשקט, או לקוות שבמוקדם או במאוחר ההלכה הרלוונטית תשתנה (ובינתיים עדיין לציית).

בעולם המוסלמי יש מן הסתם הרבה יותר אלימות בדת, והרבה יותר קשה לפרוש ממנה, אבל לא נראה לי שמידת המחוייבות שלהם לספר שלהם, לרבות "פסקי ההלכה" שלהם, עולה על מידת המחוייבות של היהודי הדתי.

כנ"ל.

רק הגבתי שקישרת אותי, כבר כתבתי שעלי להיות יותר חכם ולהפסיק להגיב לך..

פורסם

ג'וני,

ברוך גולדשטיין הוא טרוריסט פר הגדרה, מהסיבה הפשוטה שהוא רצח אזרחים אקראיים בכוונה תחילה. ההבדל היחיד בינו לבין הטרוריסטים הערביים הוא הצד שבו הוא נמצא. זה מספיק לי כדי לתת לו יחס שונה בתודעה (בכל זאת הוא הרג את אוייבי ולא את חברי), אבל לא מספיק בשביל לא לקרוא לו טרוריסט.

חוץ מהנקודה הזו אני נוטה להסכים עם עיקרי דבריך.

פורסם
  • מחבר

ג'וני,

ברוך גולדשטיין הוא טרוריסט פר הגדרה, מהסיבה הפשוטה שהוא רצח אזרחים אקראיים בכוונה תחילה. ההבדל היחיד בינו לבין הטרוריסטים הערביים הוא הצד שבו הוא נמצא. זה מספיק לי כדי לתת לו יחס שונה בתודעה (בכל זאת הוא הרג את אוייבי ולא את חברי), אבל לא מספיק בשביל לא לקרוא לו טרוריסט.

חוץ מהנקודה הזו אני נוטה להסכים עם עיקרי דבריך.

אני מסכים לפי ההגדרה קשה לא לומר בוודאות.

וכבר אמרתי זה כמו שתגיד שאנשי האצ"ל והלח"י היו טרוריסטים שזה לא נכון, הוא עשה את זה באותה כוונה כמו שאותם אנשים אמיצים מהאצ"ל והלח"י שפיצצו והרגו בריטים בכוונת תחילה בשביל להעיף מפה את האויב הבריטי באותה תקופה.

קראתי פעם ציטוט של מישהו (לא זוכר כרגע מה שמו) שאמר מה שמבדיל את אנשי האצ"ל והלח"י לטרוריסטים הערבים הוא המטרה (משהו בסגנון) וזה נכון מאוד.

כן לפי הגדרה יבשה של מילון טרוריסט יכול להיות אין ספור פירושים. אבל עצם העבודה שלנו יש כאן זכות מלאה שאין עליה בכלל דיון אם זוהי האדמה שלנו או לא ואנחנו נלחמים על קיומינו בארצנו הופכת את המאבק שלנו לחירות, מלחמת על החירות על החופש שלנו.

לכן בעיני ד"ר ברוך גולדשטיין ז"ל הוא לוחם חירות, לוחם חופש בדיוק כמו אנשי האצ"ל והלח"י וטרוריסטים ערבים נאצים הם טרוריסטים.

כן בעינייכם זה נשמע טירוף ולא אובייקטיבי אבל ככה אני רואה את זה.

פורסם

כצד בסכסוך אנחנו ממש לא מחוייבים לאובייקאטיביות, אבל אנחנו כן מחוייבים לערכים אנושיים כלשהם. אנשי האצ"ל פגעו בחיילים ופקידים בריטים בארץ לא להם - הם מעולם לא תקפו אוכלוסייה אזרחית אקראית.

אני בדילמה קשה, ג'וני. מצד אחד אין שום דבר מוסרי ברצח אזרחים באופן שגולדשטיין עשה. מצד שני, טרור הוא כלי יעיל לדמורליזציה של האוייב, כמו שהערבים עצמם הוכיחו, ובסה"כ הם אוכלים את הדייסה שהם בעצמם בישלו, עם "שיטות המאבק" שלהם. נראה שהמסקנה הכללית שלי היא שמעשים כאלה גורמים יותר נזק מתועלת ויש להמנע מהם, אבל אם הם כבר קרו לא הייתי ממהר לכנותם "לא לגיטימיים" ובכך להצטרף למקהלת הערבים שקוראים לארועים דומים (מצידינו, נדירים ככל שהיהיו) "פשע נגד האנושות". כלפי חוץ, לפחות, יש לשדר תמיד ש"מה שאנחנו עושים - בסדר", כמו שעושים הערבים.

פורסם
  • מחבר

כצד בסכסוך אנחנו ממש לא מחוייבים לאובייקאטיביות, אבל אנחנו כן מחוייבים לערכים אנושיים כלשהם. אנשי האצ"ל פגעו בחיילים ופקידים בריטים בארץ לא להם - הם מעולם לא תקפו אוכלוסייה אזרחית אקראית.

אני בדילמה קשה, ג'וני. מצד אחד אין שום דבר מוסרי ברצח אזרחים באופן שגולדשטיין עשה. מצד שני, טרור הוא כלי יעיל לדמורליזציה של האוייב, כמו שהערבים עצמם הוכיחו, ובסה"כ הם אוכלים את הדייסה שהם בעצמם בישלו, עם "שיטות המאבק" שלהם. נראה שהמסקנה הכללית שלי היא שמעשים כאלה גורמים יותר נזק מתועלת ויש להמנע מהם, אבל אם הם כבר קרו לא הייתי ממהר לכנותם "לא לגיטימיים" ובכך להצטרף למקהלת הערבים שקוראים לארועים דומים (מצידינו, נדירים ככל שהיהיו) "פשע נגד האנושות". כלפי חוץ, לפחות, יש לשדר תמיד ש"מה שאנחנו עושים - בסדר", כמו שעושים הערבים.

לא הייתה פה אוכלוסיה אזרחית בריטית, כמעט ולא.

הם פגעו בחיילים וקצינים בריטים ומינימום פגיעה ביהודים.

ההבדל בינינו הוא שאני מאמין שמה שגולדשטיןן עשה ז"ל היה מוצדק והוגן כי אנחנו במלחמה נגד הערבים ונגד האיסלם (רוב העולם במלחמה נגד האיסלם) לכן הרצח שלהם מוצדקת בעיני .

אני רואה את כל הערבים כאויבים ואת כל המוסלמים כאויבים.

ואני לא מועדד רצח עם או השמדת מיליוני אנשים כי זה מה שהם מאמינים.

אבל במידהו זה קורה כן זה מוצדק.

כי המלחמה שלנו נגדם היא על החירות ועל החופש שלנו.

פורסם

ג'וני אתה הופך כל דעה אישית שלך (הערבי הממוצע תומך בחיזבאללה, ארגוני טרור מרכיבים את רוב האוכלוסיה הערבית וכו') לעובדה לכן אין על מה לדבר איתך. אני לא הולך להסביר לך איפה אתה טועה בכל משפט קטן זה פשוט חסר תועלת, תחקור קצת על הנושא לבד.

הבחור שצוטט אותי על האיסלאם - אתה כנראה לא מודע לעובדה שכל קשר, בין הפסוק שהבאת והפירוש שלו, מקריים בלבד. בפסוק כתוב "או נביא, החמר עם אויבינו כי מקור הרוע הם", ולא מיוחס ספציפית לאף אחד. אני לא יודע מאיזה מקור הבאת את הפסוק ופירושו אבל אנגלית אתה כנראה לא יודע, תשתמש ב-GOOGLE TRANSLATE כדי לברר מה המשמעות של המשפט. לא כתוב שם כלום על אף אחד ולא על כריתה ולא כלום, תפסיק לזיין לאנשים ת'מוח.

אגב מנהלים (ודן במיוחד, כי הוא בד"כ זה שנותן כאן באנים לפי מה שאני רואה) - יש כאן מקרים חמורים של גזענות, שעד כמה שאני זוכר זוכים לבאן בכל דיון אחר. לתשומת לבכם.

פורסם
  • מחבר

ג'וני אתה הופך כל דעה אישית שלך (הערבי הממוצע תומך בחיזבאללה, ארגוני טרור מרכיבים את רוב האוכלוסיה הערבית וכו') לעובדה לכן אין על מה לדבר איתך. אני לא הולך להסביר לך איפה אתה טועה בכל משפט קטן זה פשוט חסר תועלת, תחקור קצת על הנושא לבד.

הבחור שצוטט אותי על האיסלאם - אתה כנראה לא מודע לעובדה שכל קשר, בין הפסוק שהבאת והפירוש שלו, מקריים בלבד. בפסוק כתוב "או נביא, החמר עם אויבינו כי מקור הרוע הם", ולא מיוחס ספציפית לאף אחד. אני לא יודע מאיזה מקור הבאת את הפסוק ופירושו אבל אנגלית אתה כנראה לא יודע, תשתמש ב-GOOGLE TRANSLATE כדי לברר מה המשמעות של המשפט. לא כתוב שם כלום על אף אחד ולא על כריתה ולא כלום, תפסיק לזיין לאנשים ת'מוח.

אגב מנהלים (ודן במיוחד, כי הוא בד"כ זה שנותן כאן באנים לפי מה שאני רואה) - יש כאן מקרים חמורים של גזענות, שעד כמה שאני זוכר זוכים לבאן בכל דיון אחר. לתשומת לבכם.

לא הפכתי שום דעה שלי לעובדה.

הבאתי לך הוכוחות של התפרעויות מצד הערבים, ואין בעיה אני גם אדאג לספק לך סקרים שמוכחים את עמדתי.

מן הסתם שאני לא יכול להצביע לך על כל ערבי ולהגיד שהוא טרוריסט. אני יכול להגיד לך שהרוב המוחלט כן ואני גם אביא טיעונים וכהוכחות שמגבות את מה שרשמתי.

אני לא גזען אתה יכול לצעוק לכתוב את זה כמה שאתה רוצה.

אבל לפני שתשפיל את עצמך תבדוק טוב טוב את ההגדרה ולמה אני שונא את הערבים ככל.

אני שונא את הערבים לא בגלל התרבות שלהם, השפה, המבטא, הלבוש. אני שונא אותם כי הם האויב שלי.

להבדיל ממך והשנאה שלך כלפי העם שלך, במקרה שלך הרוב זה חרדים וימניים "קיצוניים" שמבוססים נטו על האמונה שלך וזה ידידי כן גזענות.

פורסם

^

0.jpg

פורסם

אין גזענות בלקרוא לאוייב "אוייב". אני לא בא להכליל עכשיו תכונות שליליות אחרות על כל הערבים - אבל מה לעשות, אוייב הם כן. מבחירה.

פורסם

http://www.stormfront.org/forum/t128551/

אוי, כתבת ש*הערבים* הם האויב, לא היהודים. טעות שלי... טוב, אז בכל מקום שכתוב שם Jews תכתוב Arabs.

פורסם
  • מחבר

^

באמת שזו ממחמאה, ללא צל של ספק.

אבל לך הייתי מתאים את התמונה הבאה,

61_fridman_01.jpg

חוץ מזה, כבר מזמן הייתי מעודד את האדמינים פה להעיף לך באן אבל משם שזה לא בעיה לחזור לפה עם כינוי אחר אז ויתרתי.

חסר תועלת שכמוכתך, במקום להיות מעיק אולי תועיל בטובך להגיב למה שאני כותב פה? או שאתה מפחד מהאמת? חתיכת צבוע שפן מסכן.

http://www.stormfront.org/forum/t128551/

אוי, כתבת ש*הערבים* הם האויב, לא היהודים. טעות שלי... טוב, אז בכל מקום שכתוב שם Jews תכתוב Arabs.

ועוד ממך? באמת מיני.

יש הבדל בין מי שרוצח את העם שלך למי שיושב בבנק "וגונב לך כסף" פחחח אתה מעורר רחמים באמת מיני לא ציפיתי לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים