פורסם 2010 במאי 1115 שנים המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אםבדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה.זה לוח אם או מעבד תקול?אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד .ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך.תודה
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר ככה עושים אנליזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0 אני מחבר מעבד, ספק , לוח אם(עם כרטיס מסך מובנה)הוא מוציא לי ביפים של חוסר זכרון.כשאני מכניס זכרון שום דבר לא עולה ואין שום ביפ קטן אפילו.יש 2 סקיטים , ניסיתי אותם בווריאציות שונות גם בנפרד. אלה סטיקים שעבדו על המחשב הזה , אז אין בעית תאימות.איך אני מתקדם מפה?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים קשה. אפשר לדעת רק בהחלפותמאפס ביוסבודק קבלים נפוחים/נוזלים על לוחמנסה זכרון שיודע שעובדמנסה ספק אחרמנסה מעבד אחרמחליף לוח.זה עבודה למעבדה שיש להם חלקים לנסות.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מחבר ניסיתי את המעבד וזכרונות על מחשב אחר והכל עובד. כמו כן ניסיתי להחליף ספק ולא עזר. כנראה זה הלוח תודה שעזרתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.