עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

נו באמת, הדבר היחיד שזה אומר זה עיכוב של עוד יומיים למי שמוריד....

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם לאו דווקא, כי יש PRE LOAD..

פורסם

דווקא כן, כי זה עדיין מעכב יומיים ממועד יציאת הpre load, לפני כן זה היה יום אחרי יציאתו, עכשיו שלושה.

PWND

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לעיכוב?

פורסם

קיצור - כמו MW מכניסים את הסידיקי בסטים ואפשר גם בלי הדיסק כן? אני חושב שבכל זאת אני אקנה ממדיה גיים

למי שלא יודע ונדפק כמוני בקניה הקבוצתית שלנו, במדיה גיים יש ב209 ש"ח כולל משלוח וקופון של 30 ש"ח לקניה הבאה.

הזמנתי ;)

פורסם
  • מחבר

קיצור - כמו MW מכניסים את הסידיקי בסטים ואפשר גם בלי הדיסק כן? אני חושב שבכל זאת אני אקנה ממדיה גיים

למי שלא יודע ונדפק כמוני בקניה הקבוצתית שלנו, במדיה גיים יש ב209 ש"ח כולל משלוח וקופון של 30 ש"ח לקניה הבאה.

הזמנתי ;)

למה נדפק?

שנה שעברה קנינו במחיר הזול בעולם

השנה אנחנו הולכים לקנות במכיר משתלם

פורסם

הוא נדפק כי הוא לא נכנס לקבוצתית.

אפשר לקנות מ PC GAMES ב 210 שקל בלי מבצעים אבל זה יגיע ב 11/11 במקרה הטוב.

אפשר גם מ STEAM ב 60 דולר שזה בסביבות ה 210 שקל.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי ;)

הוא נדפק כי הוא לא נכנס לקבוצתית.

אפשר לקנות מ PC GAMES ב 210 שקל בלי מבצעים אבל זה יגיע ב 11/11 במקרה הטוב.

אפשר גם מ STEAM ב 60 דולר שזה בסביבות ה 210 שקל.

אההה

לא הבנתי בהתחלה על מה הוא מדבר

למה אתה קונה ב210 שקל? חבר שלי אמר לי שהוא ראה את זה באיזה חנות ב195 שקל. וגם יש כל מיני חברות יפניות וקוריאניות שקונות את המשחקים בזול, מיפן, סין, קוריאה וכו', ומוכרות ביותר, אבל בלי גרידיוט. חבר שלי הזמין משם

פורסם
אההה

לא הבנתי בהתחלה על מה הוא מדבר

למה אתה קונה ב210 שקל? חבר שלי אמר לי שהוא ראה את זה באיזה חנות ב195 שקל. וגם יש כל מיני חברות יפניות וקוריאניות שקונות את המשחקים בזול, מיפן, סין, קוריאה וכו', ומוכרות ביותר, אבל בלי גרידיוט. חבר שלי הזמין משם

"בלי גרידיוט" ?.. מה זה בדיוק ?

הבנתי שאפשר להזמין מאיביי למשל ממוכרים בסין,וברוב המקרים המשחק בא בגירסה סינית בלי אנגלית.לזה התכוונת ?

פורסם

ג'וני לא מכיר את המושג חמדנות.... :xyxthumbs: לזה אני מאמין שהוא התכוון...

פורסם

הכוונה לגרידיות ? חח

אוקיי..

נ.ב

מה השטויות האלה של חץ וקשת עם חומץ נפץ ??? מכונית על שלט סבבה,אבל למה עם חומר נפץץ ?? שישימו בה מצלמה שמשדרת לקבוצה,זה יהיה נחמד.

כל החידושים האלה הורסים את המשחק,וגורמים לנו לחשוב פחות.אני חושב שגם פה הולך להיות כישלון.

פורסם

לא הבנתי, למי שרוכש מסטים -- האם המשחק נפתח ב-9.11 בשעה 00:00 או לא?

איך מבררים דבר כזה, אם בכלל :P

פורסם

כתוב לך בעמוד של המשחק:

This game will unlock in approximately 4 days and 3 hours

או בעברית, עוד כ 4 ימים ו 3 שעות.

פורסם

או בקיצור...לא.

זה לא יהיה ב00:00 אלא כמה שעות אחרי זה....(שעתיים או שלוש אחרי זה)

פורסם

אתם יודעים שהמשחק דלף כבר, כן?

מי שרוצה לסיים את הסינגל לפני שהוא קונה את המשחק וישר לקפוץ אז למולטי מוזמן להוריד. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים