פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים הקמפיינים של COD2 ושל COD4 היו מדהימים והצליחו לרגש אותי.אני מייחס חשיבות גדולה לאיכות של הקמפיין +1לא יודע מה איתכם אני קודם כל מסיים את הסינגל ורק אחרי שסיימתי אני מתחיל עם המולטי והבונוסים...
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אוי אתיופי... התגעגענו אלייך... אבל אל תתחיל לדבר שטויות... אתה לא יכול לנצח משחק DEMO או CTF בעצמך, אם אתה מדבר על SND אז זה יותר הגיוני אבל עדייןאולי זה כבר לא רלוונטי, אבל בפעמים היחידות ששיחקתי CTF דאגתי די לבד לנושא של לנצח את המשחק, בלי חברים ועזרה מיוחדת.+1לא יודע מה איתכם אני קודם כל מסיים את הסינגל ורק אחרי שסיימתי אני מתחיל עם המולטי והבונוסים...+1אהה אבל אני אהבתי את הסינגל של MW2 גם, אז אולי אני גם לא מייצג.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים הקמפיינים של COD2 ושל COD4 היו מדהימים והצליחו לרגש אותי.אני מייחס חשיבות גדולה לאיכות של הקמפיין אשכרה, אתם רוצים להגיד לי שלא חירבנתם במכנסיים כשהתפוצץ הניוק ב-COD4?? לא עניין אותכם מה קרה לקפטן פרייס?אז יש לכם לב מאבן! :cleric:
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים ריגש ריגש... אבל אני חושב שהקטע הכי מרגש נמצא דווקא בCOD WAW בסצינה האחרונה עם הדגל... רק בגלל שזה כל כך "מזכיר" דברים שבאמת קרוהרבה רוסים יסכימו איתי :'( :'( :'( איזה סוף מרגש...
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים זה שMW2 בא ופישל גם ברמת הסינגל וגם במולטי לא אומר שהנוסחא פגומה.אני חושב שחלקנו כבר עירפלו הכל ומשליכים את הכישלון של המולטי גם על היסנגל וזה ממש לא נכון.כבר שכחתם את המרדפים באופנועי השלג ובסירה? את הבגידה? את הקאמבק של פרייס? החילוץ מהמבצר ע"י מסוק? הלוחמה בוושניגטון הבוערת? הטיפוס על ההר המושלג?ל-MW2 היה סינגל מדהים שנעשה בהשקעה ניכרת.הוא אמנם לא יותר טוב מ-MW1, אבל בטוח שהוא מבין המשחקים עם הצד העלילתי הטובים יותר.לראיה, תגשו לעמודים הראשונים של הדיון הראשי ותיזכרו בתגובות.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים החויה של הסינגל היא כיפית ומדהימה.אבל הסיפור הרגיש כמו חירטוט גדול למדי וכאילו מישהו קודם בנה את המשימות ואז הדביק אותם בסלוטייפ ביחד.MW הראשון היה הרבה פחות שאפתני מבחינת עלילה אבל את מה שעשה-הוא עשה בצורה מושלמת. זה לענ"ד.אני לא חולק שהסינגל של MW2 מצויין.לדעתי האישית גם המולטי מצויין.אבל הכל יחסי בחיים.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר לMW2 ולWAW לפי דעתי הייתה את העלילה הכי טובה בסדרת המשחקים COD. בעוד שMOH לפי דעתי עשו עלילה דיי משעממת.. הורגים מתחבאים הורגים מתחבאים ואז קורה משהו מיוחד! רצים! כמעט כמו Time Crysis MW2 ממש ריגש אותי.. הבגידה.. אני הורדתי את הסאונדטראקס של MW2 רק בשביל לשמוע את המוסיקה שלה.. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.. ולהתרגש כל פעם מחדש. וWAW. איך שבסוף, עם הדגל, וזה שחשבו שהוא מת. זה שהרג את השחקן הראשי (שחכתי איך קוראים לו) אבל זה דיון על בלאק אופס. אז כרגע זה לא הזמן לדון בכמה כל משחק ריגש אותך.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים את הקטע של סיומו של WAW אולי היה כדאי לכתוב בצהוב לטובת מיש לא שיחק בו.....אבל לגבי הבגידה בMW2 כמוני כמוך קטע בלתי נשכח ומוזיקה לפנים.כמובן אם היינו מבינים על מה ולמה זה היה עוזר.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים לMW2 ולWAW לפי דעתי הייתה את העלילה הכי טובה בסדרת המשחקים COD. בעוד שMOH לפי דעתי עשו עלילה דיי משעממת.. הורגים מתחבאים הורגים מתחבאים ואז קורה משהו מיוחד! רצים! כמעט כמו Time Crysis MW2 ממש ריגש אותי.. הבגידה.. אני הורדתי את הסאונדטראקס של MW2 רק בשביל לשמוע את המוסיקה שלה.. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.. ולהתרגש כל פעם מחדש. וWAW. איך שבסוף, עם הדגל, וזה שחשבו שהוא מת. זה שהרג את השחקן הראשי (שחכתי איך קוראים לו) אבל זה דיון על בלאק אופס. אז כרגע זה לא הזמן לדון בכמה כל משחק ריגש אותך. מצטרף לכל מילה
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים כל ההודעות שקשורות לעלילת MW2 הועברו לדיון של המשחק.קצת נסחפנו, מעכשיו אתם יודעים על איזה משחק דנים כאן.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים http://www.gametrailers.com/video/3d-feature-call-of/705647?type=flv יש אישור ל 3D, מסך מפוצל ועוד כמה דברים נחמדים
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אם יהיה מסך מפוצל בPC זאת תהיה הפעם הראשונה שאנחנו זוכים לדבר כזה מאז אולי SERIOUS SAM.יכול להפוך תקואופ לחויה מאוד כיפית. הבעיות: -הוא אומר שיהיה אפשר לשחק בלפחות שלב זומבים אחד ישר מההתחלה-לי נראה כאילו ה"לפחות" מתייחס לגירסת אספנים שכוללת עוד 4 מפות זומבי,מה שאומר שבפועל יהיה לאנשים הנורמלים רק שלב זומבי אחד,ו"הישר מההתחלה" מתייחס לDLC עתידיים שמההכרות שלנו עם אקטיויז'ן מן הסתם לא ישחוררו בחינם. -אין אזכור של קו אופ מסורתי כמו בMW2. שמא יהיה רק זומבי מוד וCOMBAT TRAINING אבל לא משימות זוגיות ספציפיות עם כל הדברים המגניבים שהיו בMW2?<חיפוי אוירי,צלפים וכו'> יכול להיות שהוא שומר את זה כהפתעה,אבל המשחק עוד מעט יוצא אז לא יודע... ..נקווה לטוב
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים הוא אמר שזה כמו שלושה משחקים במשחק אחד, כך שזה נשמע שהזומבים לא יהיו איזה משהו עלוב (אני לא חושב שהוא דיבר רק על מהדורה המיוחדת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.