עבור לתוכן

9800SE, דרייברי אומגה וכל מה שבינהם - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

פוטנציאלי... אבל אי אפשר לדעת ב100% בלי לבדוק.

תבקש מהם שיבדקו לך.

וגם תשאל אם הזכרונות הם 3.0 ננו שניה ומטה, זה ייתן לך ייתרון נוסף, כי אפילו אם יעבדו לך 8 צינורות והזכרון לא יהיה מספיק איכותי אתה תראה הפרעות, מנקודות לבנות קטנות ועד משולשים ענקיים ושחורים (תלוי באיכות של הזכרונות - עדיף SAMSUNG / INFENION במהירות 3.0 ננו ומטה).

יש לו 3.3 ננו לשניה זה בסדר?

• תגובות 478
  • צפיות 51.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלום ברשותי יש את הRadeon 9700NP עכשיו הבנתי שאם אני יתקין את הדריברים של אומגה הכרטיס "יהפך" ל9800P/9800NP?

אם תוכלו בבבקשה לתת לי מידע בנוגע לנושא הנ"ל אני אשמח מאוד :D ...

תודה מראש Xyro.

פורסם

הוא לא יהפוך לכלום, בדרייברים החדשים של אומגה (3.9) ביטלו את האפשרות להפוך אותו ל 9800NP (או שלא הסתכלתי טוב)

פורסם

מה קורה אחים שלי?

שמעו אני קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס של הרקולס 9800se aiw ואני לא בטוח שהוא 256 ביט... הכרטיס לא איתי עכשיו... הוא בחנות מחשבים .. אני פתחתי אותו כבר אבל נתתי אותו לחנות ליד ההבית שלי בשביל שירכיבו לי את המחשב... אני קניתי את הכרטיס מפנדס... ולא רשום שם כמה ביטים יש לו ואני לא ביקשתי בדיקתת אומגה! אתם יכולים לעזור?

כי אני סקרן רצח! אה ואם זה לא 256 ביט אני יכול להחזיר לפנדסס ולקבל כרטיס חדש של 256?

פורסם

מה הופך SE לPRO????

האם הכרטיס מתחמם יותר בעקבות זאת? אני צריך קירור נוסף? יש סכנה? יש בעיות?

ספרו הכל על דרייברי אומגה! אל תתביישו

פורסם

מה הופך SE לPRO????

האם הכרטיס מתחמם יותר בעקבות זאת? אני צריך קירור נוסף? יש סכנה? יש בעיות?

ספרו הכל על דרייברי אומגה! אל תתביישו

אלוהים ישמור כמה שהעצלנות פה חוגגת

אני אפילו לא אגיד לך לעשות חיפוש כי אין פה מה לחפש!!!

יש לך תראד מתחת לעיניים של יותר מ40 עמודים! תקרא אותו!

פורסם

מה קורה אחים שלי?

שמעו אני קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס של הרקולס 9800se aiw ואני לא בטוח שהוא 256 ביט... הכרטיס לא איתי עכשיו... הוא בחנות מחשבים .. אני פתחתי אותו כבר אבל נתתי אותו לחנות ליד ההבית שלי בשביל שירכיבו לי את המחשב... אני קניתי את הכרטיס מפנדס... ולא רשום שם כמה ביטים יש לו ואני לא ביקשתי בדיקתת אומגה! אתם יכולים לעזור?

כי אני סקרן רצח! אה ואם זה לא 256 ביט אני יכול להחזיר לפנדסס ולקבל כרטיס חדש של 256?

נו ? אתם פה?

פורסם

אני יסכם לכם את כל עניין אומגה ו 9800 SE, במילה אחת......

"א-כ-ז-ב-ה.........." >:(

פורסם

אני יסכם לכם את כל עניין אומגה ו 9800 SE, במילה אחת......

"א-כ-ז-ב-ה.........." >:(

מה פתאום זה אחלה, אבל מסוכן, מה קורה אם יש לי 3.3 ננו בכרטיס ה -se 9800 שלי אני יוכל להשתמש באומגה??(הוא 256 bit)??

בבקשה תענו לי זה דחוף

פורסם

no one can say for sure. you must check it yorself.

פורסם

אנשים יכול לקרות לכרטיס שלי משהו עם אני ישתמש באומגה? (9800np) בגלל שהתוצאה שלי הייתה נמוכה השתמשתי בהם אבל אני רוצה להיות בטוח שלא יקרה להם כלום

פורסם

בסדר אבל יש איזה סיכוי שבעולם??

פורסם

אנשים יכול לקרות לכרטיס שלי משהו עם אני ישתמש באומגה? (9800np) בגלל שהתוצאה שלי הייתה נמוכה השתמשתי בהם אבל אני רוצה להיות בטוח שלא יקרה להם כלום

לא יקרה כלום. רק תוודא שאין לך את בעית ההתחממות של הכרטיס שלפעמים קוראת עם הדרייברים החדשים של ATI.

פורסם

קראתי בהרבה פורומים על התנסויות של אנשים עם זכרונות שונים והמסקנות היו לא להתקרב לאינפיניון אלא רק סמסונג.

הבעיה עם האינפיניון היא שהם ב-UNDERVOLTAGE ולכן רב הסיכויים שגם למהירויות של PRO הם לא יגיעו (יש יוצאים מן הכלל). המצב גרוע עד כדי כך שהוציאו BIOS פרוץ של 9800PRO שבו מהירות הזכרונות היא 317 במקום 340 כדי שלא תהיה בעיה עם הזכרונות של אינפיניון.

לעומת זאת סמסונג גם ה-3.3 (שאמורים להיות 300MHZ) עובדים יפה מאוד בדרך כלל עד איזור ה-360.

קחו את זה בחשבון לפני קניה.

פורסם

האם יש סיכון בהתקנת הדריברים של אומגה?

מאיפה אני יכול להוריד אותם?

והאם אני צריך למחוק את הדריברים של ATI לפני כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים