פורסם 2010 במרץ 2615 שנים ברמת העקרון לא מפריע לי לאכול חמץ, אבל אני נאלץ לשמור בחג בגלל שבבית שלי מקפידים על זה. אבל ממש לא מפריע לי, לאכול חמץ אצל חבר שלא שומר.גם אני.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים וואלה, עלתה לי קושיהאם אני מתלבש בבגדי בצק ורץ לבני ברק באמצע ליל סדר, החרדים יעשו לי ביעור חמץ?
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים וואלה, עלתה לי קושיהאם אני מתלבש בבגדי בצק ורץ לבני ברק באמצע ליל סדר, החרדים יעשו לי ביעור חמץ?לא, הם סתם יגעילו אותך.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים די כבר.בכלל, מרגיז אותי שאתם מעיזים לדבר נגד הדת כשאתם לא מכירים אותה. תלמדו כמה שנים ואז אני אשמח להתווכח איתכם (ואם תשימו לב אני לא מזלזל בחילוניות אפילו לרגע, אני עצמי לא בטוח שיש אלוהים, ובדיוק לכן אני מברר את זה, תהליך שצריך לקחת שנים)
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מזלזלים בדת כי האנשים שמייצגים אותה, הם פשוט בדיחה/גנבים/אנסים/פדופילים/נבלות.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים האנשים שאתה שומע עליהם הם כאלו.אני מכיר אולי 3 אנשים שהם בדיחה או נבלות (וגם הם פשוט סתם דפוקים), ואני מכיר המון דתיים.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מזלזלים בדת כי האנשים שמייצגים אותה, הם פשוט בדיחה/גנבים/אנסים/פדופילים/נבלות.בדיוק, האנשים שמייצגים כביכול את הדת היום (בעיק החרדים) הם אוכלי חינם ופרימיטביים.כבר אין הרבה אנשים דתיים שעושים זאת ממניעים טהורים, אני גאה להיות ממוצא יהודי, אבל באנשי הדת שלי אני מתבייש.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים כמה אנשים "שמייצגים" את הדת אתה מכיר?אני מכיר הרבה (בעיקר דתיים לאומיים, אין לי קשר עם חרדים), ורובם אנשים טובים+.אני לא חושב שהאחוזים שונים מאצל החילונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.