פורסם 2010 באפריל 1115 שנים זה הרג על רקע גזעני!!! זה בגלל שהוא קטן?? יש לך משהו נגד מיג'טים??ברגע זה נתת יד לטרור ותמיכה בהרג גמדים..
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים זה הרג על רקע גזעני!!! זה בגלל שהוא קטן?? יש לך משהו נגד מיג'טים??ברגע זה נתת יד לטרור ותמיכה בהרג גמדים..הו! הנה השמאל הקיצוני מדבר, לדעתך הם רק גמדים תמימים אבל הגמדים ובמיוחד המנהיג שלהם מיני אשר נוכח בדיון הם רעשים ביותר ומתכננים להשתלט על העולם! למה שלא תדליפו איזה מסמך סודי עלינו ה rocketnoobs אה? אה??
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר וחזרה לענייננו...התווספו שתי תוספות הצבעה נסיוניות, אותן כל אחד משחקני השרת יכול להרים.האחת, היכולת לבעוט שחקן אחר שנראה לכם שמשחק מגעיל (לא מכבד את החוקים), או חשוד כצ'יטר.את ההצבעה ניתן להרים באמצעות הקשת votekick! בצ'אט הכללי ("J"), כשלאחריה שם השחקן לבעיטה.לדוגמא -!votekick AlphaCygniמיד לאחר-מכן תוצג הודעה מהשרת (במשך דקה אחת) לה שאר השחקנים ייצטרכו להתייחס באמצעות מענה של yes או no. ההודעה תעדכן את סטטוס המצביעים כל איזה ככה שניות.הצבעה עבור דילוג על ראונד נוכחי תתבצע באמצעות הקשת voteskip! בצ'אט הכללי.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר אתה הזוי?... זאת מפה גאונית! אני שוקל להרים עוד שרת שיריץ רק אותה 24/7. :
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים משום מה היא תמיד מדכאת אותי אני לא טיפוס של חורף ולשאלתך, כן. אחד ההזויים שיצא לך לפגוש
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר על הנייר? 60 אחוז מכמות השחקנים בשרת. בפועל? זה לא ממש משנה (כפי שהראיתי לך). לכן לבינתיים זה בוטל, עד שיימצא פתרון לכך שכל אחד יכול לעשות ABUSE לפקודה ולהחשיב את הקול שלו כמה פעמים שרק ירצה.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים זה לא אמור להיות ממש קל לעשות שאם מישהו מצביע פעם שניה זה לא ייחשב?מה הם חושבים להם שם בEA
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים על הנייר? 60 אחוז מכמות השחקנים בשרת. בפועל? זה לא ממש משנה (כפי שהראיתי לך). לכן לבינתיים זה בוטל, עד שיימצא פתרון לכך שכל אחד יכול לעשות ABUSE לפקודה ולהחשיב את הקול שלו כמה פעמים שרק ירצה. OMG פשוט עלוב בחיי :kopfpatsch:
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים זה לא אמור להיות ממש קל לעשות שאם מישהו מצביע פעם שניה זה לא ייחשב?מה הם חושבים להם שם בEAדי בטוח שהתוכנה היא לא של EA.אגב באיזה תוכנה אתם משתמשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.