פורסם 2010 באפריל 815 שנים 3D Spotting הורס את המשחק!!1- זה שואה לצלפים, עוד לפני שאתה מוריד לישהו כדור מישהו עושה spot ואתה מת/הלך המקום מחבוא, גם אם זה על עץ שבחיים לא תזהה אותו בלי spot.2- הרג בכמויות שלא יאומנו על סמך משולשים? מה היופי בלירות במשולשים בלי שאתה בכלל רואה את הבנאדם,ועד כמה שגם לי זה נחמד יש משחקים אחרים בשביל זה...3- הspot יוצר מצב שכולם פשוט מבלים יותר זמן בתפריטים מאשר בתוך המשחק, אתם אוהבים את ההמתנה אחרי המוות?4- לכל אותם אוהבי tube/CG /M60 מה אתם חושבים שקורה ברגע שהם רואים משולש? ה"משולש" לא ישרוד.. מה שאומר שזה יבריח איזה נוב או שניים מהשרת.. כי נוב יהיה נוב יותר גדול אם הוא לא יודע לשחק..בקיצור לא נראה לי בכלל העניין שברגע שעושים לך spot אז כל העולם יודע את המיקום שלך גם אם אתה באמצע יער שלא רואים שם ממטר.ומייק זה לא מוריד את זה לנטו צלף כי עדיין רואים במפה הקטנה את המשולשים ואתה עדיין מקבל ניקוד על spot אם מישהו נהרג.1. אתה לא צלף , אתה סייר - זה שם הקיט - RECON ולא SNIPER חוץ מזה , אחד החוקים של צלפים זה לא יורים יותר מפעמיים מאותה נק' , אם אתה חונה יותר מידי בנק' מסויימת ולא משנה כמה היא טובה מגיע לך למות.2.כמה כבר יוצא להרוג מבלי לראות את האוייב? 1-5% מההריגות?? גם ככה העלים והעצים במשחק הם כמו אפוד מגן קרמי... ;D3.כמה כבר יש לבלות בתפריט ? רואה מי הרג אותי , מנסה לזהות מאיפה ואז ישר יש את הSPAWN CAM , סה"כ לא יותר מ5 שניות...4.לגבי הסעיף הזה , אני מקווה שאתה צודק , זה אולי הדבר היחיד שטוב בביטול של ה3D SPOT.ולגבי זה שרואים את זה במפה , זה טוב ויפה אבל כשאין צ'אט נורמלי בין השחקנים ואני לא יכול להזהיר את החברים שלי לSQUAD (כשאני בתור RECON) שאויב מתקרב או טנק או לא משנה מה , ה3D SPOT זו אחת הדרכים היחידות לאינטראקציה בין חברי חוליה/צוות/קבוצה.
פורסם 2010 באפריל 815 שנים אני רוצה אופציה שמביאה אותי מאחורי מישה ועושה משהו שמשוייך לסאונד *SNIKT* כל פעם שהוא הולך לצלוף מאיזה עץ ובוכה שקיל קאם ו3D ספוטינג מפריעים לואני שוב אומר, אם כבר לכבות אופציות אז תשקלו מצב HC
פורסם 2010 באפריל 915 שנים התחברתי אתמול פעם ראשונה - היה משחק טוב למרות שאני צריך להתרגל למפה ענקית ולשיטת משחק שונה ממה שהתרגלתי...עוד כמה ימים אני אסיים עם הסימנריון הארור ואז נעשה התמקצעות בנושא.דרך אגב, מי מנהל את הרשימה של משתמשים? אני אשמח אם תוסיפו אותי (שם במשחק, באופן לא מפתיע, realmagic).
פורסם 2010 באפריל 915 שנים BC2: Jaggernaut HWZone: IronhideBC2: 1-Nike-1 HWZone: !_Nike_!BC2: IL-RROONNII HWZone: rroonniiBC2: Trumpeldor HWZone: TrumpeldorBC2: MaxerSKV HWZone: maximskvBC2: nucleo HWZone: nucleoBC2: J0HNIE HWZone: J0HNIEBC2: Born2Kill HWZone: °FullˆGaz°BC2: B.D.B. HWZone: B.D.B.BC2: M1keil HWZone: m1keBC2: mishax1 HWZone: mishax1BC2: AlphaCygni HWZone: ™ALÞHÃBC2: esaly HWZone: esalyBC2: SimonSix HWZone: SimonSixBC2: NewB1KanewB HWZone: ThantBC2: oakeY HWZone: german103BC2: Yoel47 HWZone: Yoel47BC2: eden HWZone: edennBC2: Elite_Sniper HWZone: TzafrirBC2: XTZ-Mike HWZone: Xtazy-MikeBC2: Maor66 HWZone: Maor66BC2: Mafiozox HWZone: Trans_Europe_ExpressBC2: Serenei HWZone: SereneBC2: 1337Din HWZone: 1337DinBC2: EgoManiac HWZone: ™Ego-ManiacBC2: Cocaine^Cowboy HWZone: TimorBC2: Guy950 HWZone: Guy950BC2: fighterisr HWZone: fighterBC2: Lost Spirit HWZone: Lost SpiritBC2: -== DonShako ==- HWZone: $haKoBC2: xtzown HWZone: dan_dekelBC2: Daniel Oprisa HWZone: Danix60BC2: tombcatZ HWZone: Toxin IIBC2: realmagic HWZone: realmagic
פורסם 2010 באפריל 915 שנים דניאל , אם אפשר לעדכן את הכינוי שלי במשחק לזה בלי הסוגריים המרובעות עם הS6 , אני אודה לך מאוד!
פורסם 2010 באפריל 915 שנים האתר הזה קיים עוד מעט 9 שנים ואנשים עדיין לא יודעים שקוראים לו HWzone ולא HWZone ?
פורסם 2010 באפריל 915 שנים האתר הזה קיים עוד מעט 9 שנים ואנשים עדיין לא יודעים שקוראים לו HWzone ולא HWZone ? מה ההבדל
פורסם 2010 באפריל 915 שנים האתר הזה קיים עוד מעט 9 שנים ואנשים עדיין לא יודעים שקוראים לו HWzone ולא HWZone ? :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים כן , זה הפירוש... פששש... אחי , סחתיין , לוקח בדר"כ לאנשים הרבה זמן להבין את זה.... אתה נמצא באתר ואתה לא יודע מה הפירוש של השם שלו?!?!?!?!? HardWarezone אתר המחשבים הישראלי
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים מחבר למה פאקינג כיביתם את הPB? הצ'יטרים חוגגים בשרת שלכם... אני משחק בחו"ל כבר כמה ימיםככה זה יישאר לעוד יום או יומיים.
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים מה הפרוש של HWZONE ?אזור שיעורי הבית ?וואי, אני ממש מקווה שהתבדחת, אחרת יצאת ממש טמבל - נראה לי אני אאמץ את זה כחתימה...
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים וואי, אני ממש מקווה שהתבדחת, אחרת יצאת ממש טמבל - נראה לי אני אאמץ את זה כחתימה...ברור שהתבדכתיתאמץ בכייף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.