פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אכן לא קריטי, אבל צלפים כןכנ"ל CG ו RPGואני לא חושב שהורדת הקרוס יקשה כ"כ על כיוון בנשק שגם ככה לא צריך דיוק מירבי כמו 40MM
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר ^^התווסף (מקווה שההגדרות גם יישמרו הפעם). כאמור השינויים אינם קבועים נכון לשלב זה, אם זה באמת ישפר את איכות המשחק, תענוג.אגב, nucleo - ביטול ה crosshair מעלים את האינדיקציה של טעינת ה mortar במשקפת.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים זה גם מעלים את הקרוסר כשבאים לתקן כלי רכב. אני עובר לשרת אחר - המשחק ככה הרבה יותר קשה ולא מהנה - מי שיש לו red dot יכול להשתמש בנשק קל - כל השאר צריכים רובה צלפים.לגבי FF: יש באג בהעפה של השחקנים אחרי מספר גדול של TK. כרגע עפתי מהשרת בלי לעשות אפילו TK אחד עם סיבה: "too much TK".
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים שגיא בבבבבבבבקשה תעלה את השלטר של הhardcore למצב ONבבקשה בבקשהמעניין אם אפשר לעשות הרדקור עם מינימאפ שתמיד קיימת
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים נו אז מה הקטעכאילו לא מספיק שכל אחד הוא סופרמן אז גם יש הגבלות במקום כבר לעשות את כל החבילה?ועכשיו זה לכל החכמולוגים - מעניין את התחת שזה משחק ולא מציאות, אני לא מכיר אף משחק אחר שאני צריך להוריד כל כך הרבה כדורים במולטי על אוייב בשביל שהוא ימות!
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים ביטול ה-Crosshair משפיע לרעה על המטול הרבה פחות ממה שהוא משפיע על נשקים אחרים - בעיקר מכיוון שזה נשק שלא דורש פגיעה מדויקת, ויחסית קל לכוון אותו. לא ברור לי מה המטרה של הורדת ה-Crosshair, לדעתי זה דווקא יעודד יותר אנשים להשתמש במטול - כי קשה עד בלתי אפשרי להשתמש בנשקים ללא כוונות אופטיות בטווחים בינוניים ומעלה.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים עכשיו שאני חושב על זה... הממממממאני כבר רגיל ללא כוונת משרתי הרדקור אז אולי עכשיו אני אכסח אנשיםדרך אגב, ללא כוונת דופק גם כמה נשקים כמו המכונת יריה M36 הזאת שהכוונת שלה זה RED DOT מובנה ובלי כוונת מבטל את זה וגם אי אפשר להתקין על זה RED DOT או כל דבר אחר
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר טוב, ה F.F בוטל. נכנסו שלושה חבר'ה ישראלים והתחילו סשן מטורף של הריגות קבוצתיות (משתגרים כמדיק, הורגים חבר לקבוצה ומבצעים בו החייאה וחוזר חלילה - מנגנון הבעיטה האוטומאטי כנגד TKיים התברר כלא יעיל ולא בעט אותם אחרי מס' פעמים, כפי שהוגדר) במידה ואין אדמין בשרת - הם יכולים להתחיל להגיע לניקוד הזוי בלי שאף אחד יעצור אותם.כמו שחשבתי - ביטול ה F.F בשרת ישראלי לא רק שגורר עוד התבכיינות, אלא מזמין גם חכמולוגים כאלה.3d spotting ו crosshair נשארים מבוטלים (אם כי עדיין נוצר מצב שהם חוזרים לפעול בחלק מהראונדים, פייל של DICE).
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים שים כבר Hardcore וזהו, עוד לא יצא לי לראות התנהגות "ישראלית" בשרתי Hardcore בחו"ל, ואני לא חושב שזה צירוף מקרים.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים שטויות עוד לא נתקלתי במצב כזה או אפילו קרוב לזה באף שרת בחו"ל... מקסימום אפשר לשנות חזרה בשניה, כולה להוריד סימון ולהעביר מפה.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר שים כבר Hardcore וזהו, עוד לא יצא לי לראות התנהגות "ישראלית" בשרתי Hardcore בחו"ל, ואני לא חושב שזה צירוף מקרים.זה לא יקרה, יגאל.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אז סתם הכנסת את זה למצב של אין קרוס אין ספוטינג אבל יש רמת נזק מגוכחתאני עם BDB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.