עבור לתוכן

ה-ויכוח הגדול !!! {סלרון או את'לון }

Featured Replies

פורסם

אני מהמר על ATHLON כי זה מעבד חזק ו CELERON זה... סלרון...

• תגובות 84
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מהמר על ATHLON כי זה מעבד חזק ו CELERON זה... סלרון...

אין לי מה לומר חוץ מטמבל.

אתה פשוט לא מבין את כל התמונה וממשיך באטימות שלך.

פורסם
  • מחבר

:-/

מעליבים אותו...

פורסם

את מי את G@L או את הסלרון שלך? חחחח

אני תומך בסלרון, זה מה שיש לי להגיד ביצועים טובים מחיר טוב ואין תוכנה צריכה כזאת מהירות.

זה גועל נפש מה שקורה בארץ, שאומרים שיש מעבד סלרון או AMD הם אומרים מה זה החרא זה?! כי הם דפוקים הם רגילים ל-Pentium שהם לפי דעתי(לפחות רובם) הם המעבדים עם התמורה הכי פחות טובה לכסף ולביצועים נכון להיום .

תגידו מה שאתם רוצים זאת הדעה שלי.

נ.ב

G@L אם כבר אומרים משהו אז צרכים לתת נימוק, לא למדת הבעה?

פורסם

סלרון זה מעבד פנטיום עם פחות זכרון מטמון, זה מה שהוא היה ונשאר.

מעניין עד לא מזמן לישראלי הממוצע 256K זכרון מטמון משני בפנטיום 3 היה מספיק מאוד, אבל ברגע שאינטל החליטה לקחת את הפנטיום 3 המשופר של(טואלטיל) ולמכור אותו בתור סלרון עם 256K מטמון, פתאום כמות המטמון הזאתי לא מספיקה לצרכן הישראלי המפגר ולמוכר בחנות הקברים השכונתית ומתחילים להעליב את המעבד הזה, כי תמיד קוראים לו "חיקוי של פנטיום" ולAMD קוראים "זיוף של אניטל" או ההיפך, אני כבר לא זוכר.....

פורסם
  • מחבר

בשביל זה אנחנו כאן, כל הפורום תומך ב-AMD הזיוף, ואני אתמוך כאן בסלרון ה-חיקוי...

פורסם

[ציניות בקול של מוכר עצבני] לך לך, מה הסלרון הזה שווה, זיופים של אינטל? בוא אני אראה לך מה זה מחשב טוב GEFORFCE 2 MX 200 עם 128 מגה של זכרון, 128 מגה של SDRAM, ופנטיום 4 2200 הדבר האמיתית[/ציניות בקול של מוכר עצבני]

פורסם
  • מחבר

או לחילופין : וזה מניסיון...

" מה אתה מתפשר לי על דבים קטנים ? אתה לא יודע מה זה סלרון ? אינטל לוקחת את כל המעבדים הדפוקים מפס היצור, משנה בהם כמה דברים ושולחת אותם למכירה במחיר מצחיק, מה אתה רוצה להדפק ? תשקיע עוד טיפה בפנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ, וזכרונות SDRAM בתקן החדש ותראה איך אתה יודע עם מחשב נורמאלי, תראה אתה מקבל אחריות על הפנטיום לכל החיים !!!"

"AMD ? עזוב עזוב, חוזרים אליי כל כך הרבה אנשים עם מעבדים שרופים או כאלה שלא עולה להם המחשב עם המעבד הזה, מה אתה מחפש צרות ? "

עצוב...

פורסם
  • מחבר

ולא דיברתי על כרטיסי המסך, לוחות האם, וכ"ו...

פורסם

עצוב...

וגם מצחיק, אני ממש מתקפע מצחוק פה :lol: :lol: :lol: . תקשיע עוד קצת בפנטיום 4, חחחחחחח, SDRAM, פחחחחחחח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים