עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כן רובם בשרתים הישראלים הם "צ'יטרים"..., איזה אימרות טיפשיות .

מעולם זה לא קרה לי וכן גם אם זה נמצא -אז במיעוט.

:xyxthumbs:

בשרתים ישראליים יש לי K/D הרבה יותר גבוה משרתים בחו"ל.

כנ"ל. ב RAMBO יש לי פינג 110-120 והיום עשיתי 26-4 עם ה engineer (הרובה הראשון ואח"כ UMP), אתמול שיחקתי בשרתים מחו"ל והפינג מזעזע. היה לי מינימום של 350 ומקסימום של מעל 450, כל מקום שהלכתי קפצתי מצד לצד והרגשתי קושי ללכת בקו ישר או לנסוע (או לטוס). גיימר יעזור לי? כמובן שאני לא אשלם עליו גרוש.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בפעם המאה הפינג הוא לא אמיתי, רק מה שמופיע ברשמית השרתים.

וגיימר לא יעזור לך בזה.

פורסם

אני לא מקבל מעל 160-180 בשרתים מחו"ל שזה בעצם 60-80MS בפועל, ואני עם אייפי גיימר... אני מאמין שזה נותן השפעה. :D

פורסם

^^

כן , ראיתי את זה הבוקר בGT...

תהיה הכרזה עליו במרץ בGDC....

הוא אמור לצאת עד סוף השנה...

פורסם

:xyxthumbs:

כנ"ל. ב RAMBO יש לי פינג 110-120 והיום עשיתי 26-4 עם ה engineer (הרובה הראשון ואח"כ UMP), אתמול שיחקתי בשרתים מחו"ל והפינג מזעזע. היה לי מינימום של 350 ומקסימום של מעל 450, כל מקום שהלכתי קפצתי מצד לצד והרגשתי קושי ללכת בקו ישר או לנסוע (או לטוס). גיימר יעזור לי? כמובן שאני לא אשלם עליו גרוש.

היום היה לי בדיוק את אותה הבעייה! התקשרתי לבזב"ל ודרשתי משתמש גיימר לבדיקה... ההשפעה היתה מיידית. מ 510 פינג ל 131.

מחר אני אתחיל לצעוק ולאיים על מנת לקבל גיימר בחינם או בהנחה כלשהי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 02:32:08

בפעם המאה הפינג הוא לא אמיתי, רק מה שמופיע ברשמית השרתים.

וגיימר לא יעזור לך בזה.

טעות.

פורסם
  • מחבר

כמה ברשימת שרתים השתנה הפינג.

פורסם

כמה ברשימת שרתים השתנה הפינג.

לא השתנה. זה לא משנה את העובדה שבסופו של דבר הגיימר הוריד לי 400 פינג בתוך המשחק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 10:55:08

אלוהים אדירים. החוצפנים האלה מבקשים 20-25 ש"ח לחודש על גיימר! עלות של חצי מנוי 10 מ"ב.
פורסם
  • מחבר

איאפשר לשחק בכלל בפינג של 300 אז כל שכן של 500 + :facepalm:

אממ מאה ואחד פעם -הפינג במשחק הוא לא אמיתי!. גם אם גיימר עוזר -אז זה סתם משהו מזערי.

פורסם

אלוהים אדירים. החוצפנים האלה מבקשים 20-25 ש"ח לחודש על גיימר! עלות של חצי מנוי 10 מ"ב.

אני גם בזבל, ולי הם אמרו שזה עולה 60 או 70 (לא זוכר בדיוק). מפגרים, נראה להם? אני מתקשר "שלום, יש לי ניתוקים בבאטלפילד ואני לא רוצה שיהיו לי ניתוקים"

"אתה צריך גיימר"

"לא, אני צריך אינטרנט שעובד. אני לא משלם כדי לקבל חצי אינטרנט, התשלום הוא על תקינות האינטרנט."

"אבל חבילת הגיימר מרחיבה לך את רוחב הפס"

"לא מעניין אותי, אם עוד 5 שעות האינטרנט שלי לא עובד אני אאלץ להתחיל בפעולה משפטית נגדכם."

זהו, זה מה שצריך להיות. כדאי בצעקות או לפחות בטון גבוה ומאיים כי ככה הם מבינים שאתה רציני. אני מקווה שיהיה לי ניתוק אחד בשביל להגיד להם את זה.

"איאפשר לשחק בכלל בפינג של 300 אז כל שכן של 500 + facepalm

אממ מאה ואחד פעם -הפינג במשחק הוא לא אמיתי!. גם אם גיימר עוזר -אז זה סתם משהו מזערי."

לא נכון, טכנית אפשרי. אתה לא תעוף מהשרת בפינג של 450+ (אלא אם הם הגבילו את זה בהגדרות). עובדה ששיחקתי ככה, אבל כמו שאמרתי אפילו ללכת לא היה אפשר, הייתי קופץ מנקודה לנקודה עד שהעיפו אותי כי הפינג שלי היה בלתי שחיק ממילא.

פורסם

מה שמצחיק .. אצלי המצב היה הזוי .. שמתי חבילת גיימר לניסיון באותו היום שהיתקשרתי אליהם ..ומה ..לא הישתנה דבר .. אפילו הפינג עלה ..WTF :s05:

עדיין שרתים בחול לשחק שם זה פינג לפחות 350 - 450 .. גרוע מאוד .. :pissed:

פורסם

שבוע שעבר הפינגים שהייתי מקבל היו מעניקים לי קיקים באופן תדיר 300-500

ביומיים האחרונים משום מה הפינגים נעים בין 150-300

בזב"ל.

אף אחד לא באמת יודע מה הולך שם וכמה חבילת גיימר בהכרח מטיבה עם המנויים

הבעיה הגדולה היא שפשוט אין אלטרנטיבות מוכחות

פורסם

הרבה אנשים אמרו שCCC מאוד טובים

פורסם
  • מחבר

פינג 300-500 לא ניתן לשחק בגלל הלאגים המטורפים, לכן לא צריך בכלל לכתוב/להתיחס לדבר לא אמיתי.

ומשום מה לי בשרתים ישראלים לא עובר את ה80 ואני ב-014 [חבילת גיימר כנראה טיפה מסדרת את תצוגת הפינג במשחק עצמו ],וכמובן שזה פינג 15-30 כפי המופיע ברשימה שרתים, וכך גם מורגש .[חוץ מבעיות לפעמיים הנראות מעומס מוזר מעצם האינטרנט עצמו כולל עומס בדפדוף אתרים ].

[move]אז להתייחס רק לרשימת שרתים.[/move]

פורסם

ררוונניי - ייתכן שיש הבדל בין הפינג ברשימת השרתים והפינג במשחק עצמו כנראה בגלל שבמשחק עצמו הפינג המחושב הוא ממוצע, או שכולל packet loss (אני בד"כ מקבל לפחות 5%).

אגב, לעוד מישהו קורה הרבה mutual kill כשהוא בשרתים גויים עם פינג גבוה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים