עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חייב את BC2 הבסיס בשביל ויאטנם.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נראה לי שאני חוזר ל COD, Battlefield מתחיל לשעמם (שוב).

פורסם

אני היחיד שמרגיש שהמשחק ... לא יודע.. Clunky כזה?

התפריט של המשחק מרגיש איטי כזה.. לא ברור. לא נוח..

לוקח המון זמן עד שהוא מוצא שרתים.. הכל מרגיש לי בדילאי..

גם במשחק עצמו.. משהו לא מרגיש לי נח כל כך בשליטה על הדמות..

משהו לא נראה לי בסדר, שאני יורה על מישהו כמה שניות יש דם לכל עבר.. ממשיך לפגוע.. ופוגע ופוגע והוא לא מת!

באתי למשחק הזה מ MW2, אולי זאת הסיבה לתחושה המוזרה הזאת?

כן גם אצלי זה ככה, כתבתי על זה למעלה לפני כמה עמודים. זה לא קשור ל FPS כי גם כשיש לי ממוצע 70-80 זה ככה. וזה לא קשור גם לפינגים כי זה ככה גם בשרתים ישראלים. השליטה הרבה יותר מגושמת וכבדה מ COD. לוקח קצת זמן להתרגל אבל זה בכל מקרה שונה מאוד מ COD בשליטה ובתחושה הכללית (אני לא מדבר על המשחקיות עצמה שהיא כמובן שונה מאוד, אלא רק על השליטה בדמות שלך).

פורסם

מה אני עושה אם איבדתי את הדיסק אבל יש לי את הקופסה?

פורסם

לוקח מאח שלך את הדיסק?

פורסם

האבדה נמצאה.

פורסם

היה לי ול B.D.B את אחד ה-משחקים ב "Heavy Metal". אין איך לתאר את הגדולה של המפה הזו.

פורסם

לוקח מאח שלך את הדיסק?

ואם לי יהיה חשק לשחק?

פורסם

היה לי ול B.D.B את אחד ה-משחקים ב "Heavy Metal". אין איך לתאר את הגדולה של המפה הזו.

אני ונייק גם משחילים את המפה הזו בזמן האחרון

המסוקים שם זה תהנוג החד גדול

פורסם

ואם לי יהיה חשק לשחק?

לא צריך את הדיסק בשביל לשחק...

פורסם

רק לי המשחק פשוט מתרסק לווינדוס?

ולמה בשרתים הישראלים רוב הזמן משחקים במוד RUSH?

פורסם

חברים, לאחר שנים שאני תמיד אומר 'שחקו בארץ' אני מבין למה כל כך הרבה אנשים משחקים בחול.

בימים האחרונים התחלתי לשחק בחול וזה פשוט תענוג. הטנק שלך פגוע ? אתה יכול לצאת בלי חשש! אחרי יומיים שלמים של בערך שעתיים כל יום - לא לקחו לי כלי רכב אחד! ההפך הוא הנכון, כולם קפצו לתקן. סנייפרים ? אין מה לדבר, הסנייפרים היחידים שראיתי רצו עם C4 למטרות עם איזה G3 ביד.. לא ישבו בבסיס...

ה Black Hawks פשוט כיף! בשרתים הישראלים כל מסוק שני סופו להתרסק בגלל שהטייס רק רצה טרמפ ולא ממש אכפת לו אם מישהו רוצה מסוק.

שלא נדבר על הצד הטכני, איכשהו באירופה עם פינג של 80, המשחק חלק בהרבה מהשרתים הישראלים! אני מנסה לעבור בחלון בישראל, צריך איזה חמישה נסיונות. באירופה, אין שום בעייה!

אני מבין למה אנשים משחקים באירופה למרות שהם מגיבים בקהילות ישראליות ומכירים וכו' וכו'

פורסם

אני טייס מעולה, בעיקר ב Black Hawk ובעיקר כשיש איתי עוד איזה חמישה אנשים כששניים יורים RPG לכיוון האדמה והשאר עם miniguns. אני יודע להתחמק מטילים גם בלי העשן (אבל זה מאוד קשה).

פורסם

קהילת אינטרנט של בערך כל דבר וכל משחק בחו"ל עדיפה על האנאלוגיה הישראלית... ידוע ::)

פורסם

לפעמים כשאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי: "connection to the game server has been lost. please check your connection and try again"

הרצתי דרך ה UPDATER.

אחרי שניתקתי את הראוטר וחיברתי הוא הכניס אותי, ואחרי 2 דקות ה PB העיף אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים