עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לך! בזכותך הכרתי את

FIVE FINGER DEATH PUNCH!

ולמי שלא הבין את 2:14

SIX FLAGS הוא פארק מוכר מאוד באמריקה, והKINGDA KA (רכבת ההרים המהירה והגבוה ביותר בעולם) ממקומת שם, בגלל זה הם התחילו לרקוד כשהם אמרו SIX FLAGS

בכלל לא מדוייק. זה לא קשור ל kingda ka. פשוט הפרסומאי של six flags בטלוויזיה לבוש בדיוק כמו הפרסומאי שהיה בסרטון, והם תמיד נראים כולם רוקדים ומחייכים בפרסומות...

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

SyndromE זה אתה ? :xyxthumbs:

99942656.jpg

חזרתי לנשק שלדעתי הכי יעיל

53925671.jpg

פורסם

תגידו המשחק אמור לרוץ לי ככה?

אני על מדיום בלי פילטרים 1680X1050 ועדיין אין לי 60FPS קבוע.. אני נאלץ לשים LOW כדי לקבל 60FPS כל הזמן :-\

אה ותוסיפו לחברים - matan9

פורסם

אני על מדיום בלי פילטרים 1680X1050 ועדיין אין לי 60FPS קבוע.. אני נאלץ לשים LOW כדי לקבל 60FPS כל הזמן :-\

60FPS עם מערכת כמו שלך נחשב הרבה במשחק הזה, ש'תכנס לעניין.

פורסם

לדעתי 40 FPS במשחק הזה זה מספיק.

פורסם

במקום לשים על LOW אני מציע לך לנסות לשנות את ההגדרות ל DIRECTX 9. זה יכול להוסיף לך בקלות עוד 15 FPS בלי לפגוע כמעט בכלל בגרפיקה. גם תנסה להוריד את ה SHADOWS ל LOW, ממילא זה לא משהו שעוצרים כדי להסתכל עליו במהלך המשחק.

פורסם

הצללים מהווים כ WH. אני רואה אם מישהו בא.. לא נהדר?

נסה לשים את הצללים על MEDIUM, בנוסף על מה שאמרו לפני, אם עדיין לא תהיה מרוצה תוריד אותם ל LOW.

פורסם

הצללים מהווים כ WH. אני רואה אם מישהו בא.. לא נהדר?

נסה לשים את הצללים על MEDIUM, בנוסף על מה שאמרו לפני, אם עדיין לא תהיה מרוצה תוריד אותם ל LOW.

גם על LOW אתה רואה את הצללים טוב מאוד, רק שהם פחות מפורטים וחלקים.

פורסם

אף פעם לא ניסיתי, אבל אם אתה אומר - :xyxthumbs:

פורסם

תודה על ההמלצות. DIRECTX 9 אני יודע שצריך לשים עוד מימי הבטא, בלי לשנות את זה המשחק רץ לי גרוע. אני ינסה לערוך את קובץ ההגדרות של המשחק ולעשות כמה שינויים (SHADOWS, TEXTURE וכו'). חבל שהתרגלתי לשחק רק עם 60FPS ופחות מזה לא מרגיש לי נוח בכלל. אגב אני גם חושב על האפשרות לעשות OC למעבד בתקווה להוציא עוד קצת ביצועים.

פורסם

בקובץ הגדרות תכבה את BLOOM

פורסם

מה אני צריך לרשום בחיפוש כדי להיכנס לשרת של HWZONE?

פורסם

אתה תצטרך לרשום:

"קח אותי חצי שנה אחורה"

פורסם

זה כבר בקופסה הכחולה של הדוקטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים