פורסם 2011 בינואר 614 שנים גם לכם עכשיו יש FAILED TO CONNECT TO EA ONLINE ?אולי זה הספקית שלי (טריפל סי) שעושה בעיות עם המשחק?
פורסם 2011 בינואר 614 שנים קורה מדי פעם גם לי. לא משהו שצריך להילחץ בגללו אם אתה יכול לשחק רוב הזמן. יפתר תוך כמה שעות לדעתי.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים מחבר כן אבל לא נורא נורא ,בשרת RaMBo זה הכי גרוע -ובאמת גורם לי לשחק פחות טוב .
פורסם 2011 בינואר 614 שנים למי זה לא קרה. תודה רבה לך! בזכותך הכרתי את FIVE FINGER DEATH PUNCH! ולמי שלא הבין את 2:14 SIX FLAGS הוא פארק מוכר מאוד באמריקה, והKINGDA KA (רכבת ההרים המהירה והגבוה ביותר בעולם) ממקומת שם, בגלל זה הם התחילו לרקוד כשהם אמרו SIX FLAGS
פורסם 2011 בינואר 614 שנים בזקבינלאומיבניזונותבימים האחרונים אני מקבלים פינגים הזוייםדרך אגב , מהכמה פעמים ששיחקנו , הפינג שלך היה קצת יותר גבוה משלי בכל שרת...וג'וני , כשצריך להסביר בדיחה , היא לא מצחיקה כבר אז די עם הפרשנות...
פורסם 2011 בינואר 614 שנים רוב האנשים לא כל כך הבינו את זה, הם רק חשבו שהם רוקדים בגלל שהם חושבים על 6 דגלים.לא משנה. עזוב. ההודעה שלי נועדה לאלה שראו את הסרטון (מן הסתם)
פורסם 2011 בינואר 614 שנים ראיתי את הסרטון ואני גם יודע מה זה SIX FLAGS , לא ברור לי מאיפה אתה הסקת ש"רוב האנשים לא הבינו את זה"...
פורסם 2011 בינואר 614 שנים צודקים הבעיה נפתרה לי מיקודם..רק משהו אחד שאני לא מבין - למה דווקא במשחק הזה בסרברים ישראליים יש לי פינג 100 שבכל שאר המשחקי הרשת אני מקבל פינג מתחת ל40 בשרתים מישראל. הסבר?
פורסם 2011 בינואר 614 שנים מה שאתה רואה ברשימת השרתים, זה הפינג. לא מה שאתה רואה כאשר אתה נמצא בתוך המשחק. וברשימת השרתים כולם מקבלים 40~ מהשרתים בארץ.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים עכשיו זה נשמע יותר הגיוני, ברשימה סרברים ישאליים הם בערך עם פינג 30זה נראה 100 בגלל שלמשל מתי שאני שובר גדר/דלת עם סכין אני רואה שזה קורה אחרי שנייה ולא מיידית כמו שזה אמור להיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.