עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האא? :screwy:

פורסם

אם אין לך בעיה עם 30 FPS, לך על זה. אה! עלה לי רעיון.

לא הבנתי. איזה רעיון?

האא? :screwy:

וגם אותך לא הבנתי. מה אתה מתכוון?

פורסם

~Sigh...

PRESS THE DAMN F5 BUTTON

פורסם

אני מדבר איתך על ה6850. לא ה6950.

פורסם

כן סליחה, משהו היה נראה לי שונה בעין.. בכל מקרה, אני מציע שתלך לפורום כרטיסי מסך, תפרט את השימושים שלך בדיוק, ותראה אולי יציעו לך משהו יותר טוב.

פורסם

שאלה שאולי נשאלה כאן, אני פשוט חדש מאוד במשחק.

BC2 מרגיש לי די כבד כשאני משחק אותו. ה FPS הממוצע שלי הוא בערך 60-80, לפעמים עם נפילות קצרות ל40 (או במקרים מאוד נדירים 20 לכמה שניות כשיש המון פיצוצים מסביבי). ככה שעקרונית הוא אמור לרוץ מאוד חלק. אני גם משחק בעיקר בשרתים ישראלים עם פינג נמוך, אז זאת לא הבעיה.

אני זוכר שקראתי כמה פעמים שהשליטה ב BC2 הרבה פחות נוחה מסדרת COD, זה אמור להיות ככה או שיש כאלה שמצליחים להריץ את המשחק חלק?

פורסם

עם המפרט שלי הרצתי את המשחק מעולה, אין סיבה שאצלך זה לא יעבוד.

בכל מקרה, תנסה להוריד GAMEBOOSTER, עזר לי רבות כשרציתי לשחק MMORPG בNETBOOK שלי כשלא הייתי בארץ.

פורסם

כשעברתי ל BF מ COD השליטה הרגישה לי מוזרה בהחלט, אבל אתה תתרגל תוך כמה ימים. אחרי זה השליטה ב COD הרגישה לי מוזרה.

לג'וני שמעלי... הוא ציין רזולוציה של 1920X1200, אתה משווה את זה ל HD4870 עם 1650X1080?

פורסם

דיברתי לSHANTAX... שהתלונן על פריימים נמוכים..

פורסם

אז זהו שאני לא בטוח שזה קשור לפריימים, הרי 60 FPS זה בהחלט יותר מסביר, והמשחק מרגיש לי "כבד" גם כשאני על 80FPS.

זה גם לא בדיוק שהמשחק לא רץ חלק או שאני מרגיש תקיעות, פשוט השליטה מרגישה לי מגושמת יותר בהשוואה לCOD.

פורסם

אולי זה סתם לאגים?

פורסם

יש לך חבר או מישהו נוסף שמשחק במשחק?

אם כן, אז לך אליו

תשחק קצת, תראה אם זה הבעיה במחשב שלך, או שאתה סתם לא רגיל

פורסם

זה בטח לא לאגים כי הפינגים שלי בסדר גמור (לפחות בשרתים הישראלים). זה גם לא משהו שממש מפריע לשחק, אני פשוט רגיל מאוד לשליטה ב COD ובהשוואה BC2 פתאום מרגיש לי קצת כבד. אני די בטוח שיצא לי לשמוע שחקנים שאומרים שזה פשוט ככה והמשחק פחות נוח מ COD (זה לא מפריע לי לשחק, כי בתור משחק הוא הרבה יותר כיפי מ COD שכבר די חרשתי עליו).

פורסם

שוב, שחק איזה שבוע+ ואז תגיד איך השליטה מרגישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים