פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים הגעתי לדרגת Sergeant I (דרגה 10 בASSAULT) וכל הנשקים זמינים חוץ מהאחרון M-16 באיזה דרגה נשק זה יפתח לי ?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים הגעתי לדרגת Sergeant I (דרגה 10 בASSAULT) וכל הנשקים זמינים חוץ מהאחרון M-16 באיזה דרגה נשק זה יפתח לי ?נשקים שמיוחדים לקלאס מסוים נפתחים רק אם אתה צובר נקודות באותו קלאס, בלי קשר לדרגה שלך. זה הנשק האחרון שאתה פותח בקלאס של assault.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר תאמת זה לא קשור לנשק מיוחד, לרמת הנשק אין שייכות למתי נפתח יש יותר טובים והם בכלל נשקים שדי בהתחלה.עלייך לצבור רק נקודות על אותו קלאס -כפי שכתבו.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מתחת לגיל 18 אסור אפילו להחזיק נשק, גם אם זה במחשב.פתחתי משתמש חדש בEA מעל גיל 18 ואני רואה שעכשיו אני יכול לרכוש את המשחק.יש עדיין את ההגבלה הזאת שאי אפשר להוריד את המשחק אחרי שנה אם קונים משם?חבל שפיספסתי את המבצע בסטים.. :-\
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים קח את זה בקלות. לא תרויח משהו מלהיות עצוב . צודק.. עוד שאלה, זה משנה אם קונים מהEA STORE של ארה"ב או אנגליה? אצל ארה"ב זה עולה הרבה יותר זול ואני לא רוצה שיהיו לי בעיות בזמן הקנייה..
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים קיבלתי עכשיו באן לשבוע בשרת ויאטנם של ויגיימס על baserape כשבכלל הייתי באמצע המפה... יש אפשרות לפנות למישהו ולבטל את זה?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים "מעולה" זו מילה מוגזמת, יהיה בסדר (=35-40 FPS), לפי זה http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=410880.איזה מעבד יש לך?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים E7200@3.6GHZ עם אפשרות לדחוף אותו עוד.אגב, מה שהבאת זה ממוצע, כך שמן הסתם תהיה ירידת פריימים פה ושם, אבל אולי זה לא כל כך משמעותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.