עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

^^

לא , הוא מדבר על הבטא של BC2 שהייתה לפני שנה והמון חבר'ה פה (כולל אני ) שיחקנו בה.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סבבה, וזה יתקין לי תפאצים לבד או שאני צריך לעדכן? l מישהוא אמר שגם יש לו את זה אחרי העידכון שהוא התקין! , עכשיו רציתי לדעת עידכון ופאטץ זה דבר שונה לגמרי נכון?

פורסם

תמיר, אאל"ט אתה מוריד גם את העדכון האחרון.

פורסם

תמיר, אאל"ט אתה מוריד גם את העדכון האחרון.

אשמח לדעת מה זה אאל"ט

פורסם

אם'אנ'לא'טועה.

פורסם

אם'אנ'לא'טועה.

כאילו אוטומטי? כולם חייבים להיות על הפאטץ פלוס עידכון הכי מעודכן?, אני עד עכשיו אוכל תסביכים אני מפחד ליפול בבאג של הכרטיס קול

פורסם

לי יש REALTEK ואין שום בעיה עם זה.

פורסם

לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מפרט, אצלי לא היו בעיות אצלו כן

פורסם

איי. SQDM משחקים כאלה מותחים סעמק. כל המפה כזאת דוממת ביחס לשאר מצבי המשחק. כולי מזיע מרוב לחץ. :lol:

פורסם

הבעיות גם "באות והולכות"...

כשהמשחק יצא בסוף פברואר או תחילת מרץ , שיחקתי בלי בעיות עד סוף יוני ואז התחילו הבעיות , הפסקתי לשחק במשחק עד לפני כמה ימים ועד עכשיו לא נתקלתי בכלל בבעיות האלה של הפריזים בגלל הכרטיס קול (טפו טפו טפו!!! :s07: )

פורסם

הבעיות גם "באות והולכות"...

כשהמשחק יצא בסוף פברואר או תחילת מרץ , שיחקתי בלי בעיות עד סוף יוני ואז התחילו הבעיות , הפסקתי לשחק במשחק עד לפני כמה ימים ועד עכשיו לא נתקלתי בכלל בבעיות האלה של הפריזים בגלל הכרטיס קול (טפו טפו טפו!!! :s07: )

זה בה בעיקבות איזה פאטץ שיצא או משהוא לא? סעמק אני שונא ליקנות משחק ולהיתעסק בשטויות האלה

פורסם

לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מפרט, אצלי לא היו בעיות אצלו כן

לא נכון, כן היו לי בעיות, ולא רק שהיו לי בעיות, אלא הן באו לפני הבעיות שלך.... ישבתי לך על המחשב...

פורסם

זה בה בעיקבות איזה פאטץ שיצא או משהוא לא? סעמק אני שונא ליקנות משחק ולהיתעסק בשטויות האלה

אין לי מושג , תפסיק לחשוב יותר מידי ותתקין כבר את המשחק :lol:

חפרת פה כמו בחורה במצוקה (בצחוק אחי , אל תיקח את זה אישי)

פורסם

אין לי מושג , תפסיק לחשוב יותר מידי ותתקין כבר את המשחק :lol:

חפרת פה כמו בחורה במצוקה (בצחוק אחי , אל תיקח את זה אישי)

אין בעיה חח הינה עוד 7 שעות מסיים נשאיר כל הערב , מחר ניראה, אני רק יודע שאני יהיה חסר אונים עם יהיה לי תבאג הזה ואני אצתרך לימכור אותו למישהוא, ולא בה לי לימכור תמשתמש כי היום ניכנסתי ל STEAM וחבר שלי שלח לי LEFT 4 DEAD 2 במתנה, אז לא בה לי לימכור תמשתמש :)

פורסם

תגידו יש מצב שסטים יחזירו את המחיר ל10$ שוב? בדיוק חבר קנה מחשב חדש וחשבתי ששנינו נקנה את המשחק בשביל לשחק ביחד..

ניסיתי מקודם לקנות את המשחק דרך החנות של EA וזה כותב לי

Sorry, but you do not meet the requirements to purchase one or more of the items in your shopping cart

מחיפוש ברשת הבנתי שזה בגלל שהגיל בפרופיל שלי נמוך מידי, יש דרך לשנות את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי אפשרות כזאת.

אשמח לעזרה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים