פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים די נטשתי את המשחק , אין לי ממש כח להתעסק עם הביוס בשביל המשחק...חוץ מזה , זה לא עניין של "כמה נוח להאשים את הכרטיס המובנה..." אנשים עם אותן בעיות קנו כרטיס קול כזה פשוט בUSB והבעיה שלהם נפתרה.
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים ויאטנם שוחרר! D=מי שהזמין דרך סטים ועדיין רואה את המשחק כ-PRE ORDER בספרייה שלו, שיעשה ריסטרט לסטים (ככה לי עבד). לאחר מכן המשחק "יעלם". מקש ימני על BC2 עצמו ו-VIEW GAME CD KEY. כנסו למשחק והכניסו את ה-CD KEY בתפריט של ויאטנם. תהנו! D=מי שהזמין דרך EA זה שולח לאט לאט (ככה אני הבנתי) לאימיילים את הקודים.
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים בשעה 12 נחת אצלי המייל עם הקוד מEAכמובן שאין בעיות עם זה שהBC2 שלי הוא בסטיםפשוט מכניסים את הקוד בתוך המשחקחוו"ד ינתן לאחר חרישה
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים תשמעו אני ממש נהנה מויאטנם! הכל מרגיש כל כך ויאטנמי כזה. לדעתי ממש השקיעו במפות! רוב הנשקים יותר חזקים מהרגיל אז מתים הרבה יותר מהר. התלונות היחידות שיש לי זה משום מה זה מאוד מרגיש לי כמו MOH. והתלונה השנייה זה שב-RUSH ממש קיצרו את זה. אם אני לא טועה ב-3 מהמפות יש רק 3 תחנות. אולי זה בשביל שהמשחקים יהיו יותר קצרים מי יודע. אני בעד 4 ו-5 תחנות.
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים HILL 137 אחת המפות. כל הנשקים במשחק הם OP, כך שהשוואת המשחק ל MOH במקום. אבל בקטנה, עוד 5 חודשים הם ישחררו פאץ' שמאזן ודופק את הכל.
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים לא לחוזק של הנשקים. דווקא זה שמתים יותר מהר נחמד לדעתי, לא צריך לרסס מחסנית על בן אדם. כל עוד כל הנשקים OP אז זה אחלה חח.מה שאני מתכוון זה שמשהו בתחושה במשחק דומה ל-MOH.. התנועות, האנימציות, אפילו חלק מהסאונד. משהו פה דומה ל-MOH וזה עושה לי בע. (אף פעם לא אהבתי את MOH, אחד הכישלונות לדעתי)
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים אז אפשר לקנות את Vietnam דרך Steam אם יש לי BC 2 על דיסק?לא, עם כבר עשית הזמנה פשוט צריך לבקש החזר כספי.
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים נקל עליך...http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/DisplayProductDetailsPage/productID.219316800
פורסם 2010 בדצמבר 1815 שנים תודה ;Dמה הערך של הכסף הזה שרשמתה שם לעומת השקל? או איך קוראים לו? אני כבר אבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.