פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים יש security update לסרברים שנקרא R22. יחילו אותו ביום יומיים הבאים על כל הסרברים. נראה אם נושא ההאקים ייפתר...
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים היי, מצטער על השאלות קודם כל אבל חשבתי על עוד אחת, אם קניתי שלשום את המשחק והמשחק התעדכן אוטומטית, יש עדכונים למפות או נשקים שאני צריך להוריד?
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים alpha זה הסרבר הישראלי הנורמלי היחידי במשחק הזה כרגע?אם ככה זה ממש לא טוב בשבילי...העיפו אותי משם כי חשבו שאני מרמה, אבל פשוט היה לי סיבוב ממש טוב עם הרבה הריגות.כנראה שזה ban לתמיד או משהו כזה כי גם יום אחרי אני לא מצליח להתחבר ואני מקבל את ההודעה שאני הועפתי בגלל רמאות.מישהו מכאן מכיר את האדמין שלהם ויכול לדבר איתו? הכינוי שלי זה NemaLa.בכל מיני אתרי stats אפשר לראות את ה- k/d שלי. הוא ממש לא גבוה...
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים חחחחח, AlphA יותר מושחט מ-HWzone.שם אם אתה דוקר את בני ישר הוא נותן לך באן.בקיצור, אם הוא נתן לך באן, זה רק בגלל שהפרעת לו להרוג.יש לך עוד שרתים חוץ מזה, שרתים בחול הרבה יותר נורמאלים מהארץ.אם אתה עד כדי כך לחוץ על ישראלי אז יש לך את Vgames.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים אני מעדיף ישראלים רק בגלל הפינגים.ואני מעדיף שיהיו לי 2 סרברים להתחבר אליהם ולא להיות תלוי רק ב-vgames, שלפעמים נופל.מי זה הבני הזה? יש אפשרות לתקשר איתו?
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים היי, שאלה בשביל חבר.הוא מתכוון לקנות כ.מסך חדש, Nvidia GeForce 210 512 mb.השאלה היא האם הכרטיס מספיק בשביל להריץ את BFBC2, ואם כן אז על איזה הגדרות.אם צריך את המפרט הכולל אני אביא.תודה,נועם ועומר.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים הוא הולך להשקיע 250 שקל בכרטיס מסך חדש ?מעניין מה שאר המפרט החייתי שלוBC2 מושפע גם חזק מאוד מהמעבד
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אז אתה אומר שזה יריץ על נמוך?אני יודע שהמעבד 3 GHz את הדגם אביא עוד מעט.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני חושב שהכרטיס הכי חלש שיש לnvidia להציע לא יריץ את המשחק על הגדרות מקסימום...אבל בוא נחכה למומחים !
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים תביא את שאר המפרט .. הכרטיס הנ"ל יפעיל בצורה צולעת או צולעת מאוד את המשחק ..
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים למה שתתאכזב? זה אחד המשחקים הכי טובים לעכשיו.יש לא קצת באגים מעצבנים אבל כל האקשן יכסה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.