פורסם 2010 ביולי 2815 שנים גם לי זה קרה, הגורם לבעייה היה מעבד עם בעיות התחממות.זה ממש לא זה.אני יכול להגיד לך שהרצתי תוכנות מפה ועד הודעה חדשה למה שאתה לא רוצה.כרטיס מסך עם furmark הגדרות EXTREME מעבד עם occt ועוד כמה תוכנות.גם זכרונות והארדיסק בדקתי.וגם כרטיס קול.פירמטתי פעמיים, בפעם הראשונה המחשב שלי לא עבר את האישור של מיקרוסופט על הווינדוס, בפעם השניה לא נתתי להם בכלל לבדוק את המחשב שלי והכל עבד.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים חבל על הכסף שהוצאתי על המשחקקיבלת אותו במתנה בסטים בכלל (למה לשקר?) אז מה אתה בוכה? ;D
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים זה ממש לא זה.אני יכול להגיד לך שהרצתי תוכנות מפה ועד הודעה חדשה למה שאתה לא רוצה.כרטיס מסך עם furmark הגדרות EXTREME מעבד עם occt ועוד כמה תוכנות.גם זכרונות והארדיסק בדקתי.וגם כרטיס קול.פירמטתי פעמיים, בפעם הראשונה המחשב שלי לא עבר את האישור של מיקרוסופט על הווינדוס, בפעם השניה לא נתתי להם בכלל לבדוק את המחשב שלי והכל עבד.אני דיברתי על הבעייה שלי, לפני איזה 200 עמודים חפרתי לכם ועשיתי כל מה שרק אפשר, בסוף המעבד מת ועם המעבד החדש הכל ניפתר.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים קיבלת אותו במתנה בסטים בכלל (למה לשקר?) אז מה אתה בוכה? ;Dמה זה עניינך ומה זה משנה?
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מה זה עניינך ומה זה משנה? מה מה זה ענייני? בפורום אני כבר לא חבר שלך שיודע דברים כאלה? סתם קפץ לי לעין, זה באמת לא משנה, אז למה לשקר?
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מחבר המעבד גם בסדר, סביבות 63 במאמץ.כמו שציינתי, הבעיה היא רק במשחק זה ו COD4.הרצתי בדיקת ארטיפקטים בעבר ועבר בסדר.זה לא בעיה של המשחק מכיוון שגם בCOD4 זה קורה.אין מה לעשות עלייך לבדוק את כל רכיבי המחשב.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים חיפשתי קצת בגוגל, מסתבר שהבעיה כנראה בכרטיס קול.עכשיו יש לי שאלה, מישהו פה משתמש בכרטיס קול מובנה של REALTEK?
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים בלוח האם הקודם שלי היה כרטיס קול מובנה של ריאלטק, ניסיתי להחליף דרייברים, לכבות אותו וכו' וכו'. לא עזר בסופו של דבר, אבל המערכות שלנו אינן זהות לכן תנסה, אין לך מה להפסיד
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים Mode pack 5 שוחרר - כעת ניתן לשחק את White Pass ב Rush ואת Nelson Gay ב Conquest.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.