פורסם 2010 ביולי 2815 שנים שיחקתי איתן לפני איזה שבוע. המשחק היה מעפן ומעצבן כי לא יכלנו לעשות שלום. כמו שאמרו פה, הוא הרג אותי מהקצה השני של המפה כל הזמן. בסוף יצאתי מהשרת כי לא היה טעם להמשיך לשחק. אני נורא אשמח אם הוא יקבל באן תמידי בשרת פה.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מחבר בהתחלה שראיתי 100/10 הריגות חשבתי לעצמי שזה עדיין יכול להיות אמיתי -כי בBF 2142 יצא לי פעם דבר כזה.לכן חיכתי לראות איך הוא משחק ולכמה הוא יגיע ואז שמדובר בצ'יטר מסריח.על הדרך הרג אותי איזה 10 פעם - כמו שציינו כאן עם רובה סער ממרחק אדיר.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים בשרת שלנו (HWzone) הוא קיבל באן לצמיתות - אתם יכולים לבוא לשחק ולהיות רגועים
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים אהלן, אולי יש סיכוי שתוכלו לעזור לי, יש לי בעיה במשחק.אני מקבל קריסות בלתי מוסברות אחרי 2-10 של משחק, הפיתרון היחידי הוא לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחדש. הבעיה מוכרת למישהו?תודה מראש.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מחבר אז זה לא קשור למשחק , אלא למחשב - לכן לדעתי עלייך לפנות לפורום המתאים.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים פניתי... לא עונים... חבל על הכסף שהוצאתי על המשחק, גם ככה לא יצא לי לשחק יותר מעשרים דקות רצוף.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים המעבד גם בסדר, סביבות 63 במאמץ.כמו שציינתי, הבעיה היא רק במשחק זה ו COD4.הרצתי בדיקת ארטיפקטים בעבר ועבר בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.