פורסם 2010 ביולי 2415 שנים :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o אני כבר מתחילת החופש לא יושן(יותר מחודש :errrr:)
פורסם 2010 ביולי 2415 שנים תגידו, ב1680*1050 איך המשחק רץ על כפול ליבה על סביבות 3GHZ וHD5850?הGTX460 שלי עומד מעט מעל 5850 כרגע, ותהיתי איך BFBC2 היה עובד אם הייתי קונה אותו...
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים במקרה שלך לא נראה לי שזה משנה משהו אם זה 460 או 260, מה שיגביל אותך זה המעבד שלך, לפחות ב BC2.
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים שני סרטונים נחמדים על כל מיני דברים שאפשר ואי אפשר לעשות במשחק (mythbusters)http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/07/23/pc-industries-gives-you-bfbc2-mythbusters.aspx
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים במקרה שלך לא נראה לי שזה משנה משהו אם זה 460 או 260, מה שיגביל אותך זה המעבד שלך, לפחות ב BC2.אני חושב שזה פחות המעבד, לי יש מעבד שני ליבות ולחבר שלי יש ארבע ליבות וGTX 260 לשנינו והמשחק רץ אצל שנינו בסביבות ה30 FPS.
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים 30 FPS, על איזה הגדרות אתה משחק?אני ממליץ לך להוריד הגדרות לפחות עד שיהיה לך 60FPS.ואגב הגדרות, אתה והחבר שלך, שניכם על אותן הגדרות? איזה מעבד יש לו? בטוח יותר חזק משלך?
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים יש משהו שממש ממש מציק לי, כל פעם כשאני נכנס לשרת הווינדואוס משנה את ה DESKTOP SCHEME או משהו, בקיצור ממשק הAERO נעלם וזה לוקח כמה שניות טובות בהן המחשב קפוא... זה ניגרם בגלל שיש לי שני ג'יגה ראם או בגלל המשחק עצמו?
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים שני סרטונים נחמדים על כל מיני דברים שאפשר ואי אפשר לעשות במשחק (mythbusters)http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/07/23/pc-industries-gives-you-bfbc2-mythbusters.aspxאיכסההם צריכים לתקן את זהזה כל כך מאכזב שאי אפשר לבנות מודים עדיין... bc2 יכל להיות הרבה יותר טוב
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים יש משהו שממש ממש מציק לי, כל פעם כשאני נכנס לשרת הווינדואוס משנה את ה DESKTOP SCHEME או משהו, בקיצור ממשק הAERO נעלם וזה לוקח כמה שניות טובות בהן המחשב קפוא... זה ניגרם בגלל שיש לי שני ג'יגה ראם או בגלל המשחק עצמו?גם לי זה קורה מידי פעם , סתם קריזות של המשחק...בדיוק כמו הקריזה שפתאום אני לא מצליח לכתוב הודעות בצ'אט...
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים DICE הבני אלף! זה מה שהם, בני ז*נ*ת. הסכין הדפוק שלהם לא עובד! מה נסגר איתם כוס עמק ערס, אני דוקר בן אדם 3 פעמים והוא לא רוצה למות למרות שהוא משפריץ דם, WTF? ומה שאני הכי מעוצבן עליו זה שמסתובבים אליי ואז דוקרים אותי ישר, יאוו אני הולך לשלוח להם אימייל רק עם קללות והסכין הדפוק שלהם.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים DICE הבני אלף! זה מה שהם, בני ז*נ*ת. הסכין הדפוק שלהם לא עובד! מה נסגר איתם כוס עמק ערס, אני דוקר בן אדם 3 פעמים והוא לא רוצה למות למרות שהוא משפריץ דם, WTF? ומה שאני הכי מעוצבן עליו זה שמסתובבים אליי ואז דוקרים אותי ישר, יאוו אני הולך לשלוח להם אימייל רק עם קללות והסכין הדפוק שלהם. פעם מישהו דקר אותי מאחור איזה עשר פעמים. כבר תזמנתי את הדקירות שלו ואז הסתובבתי ונתתי לו דקירה לפנים. היה משעשע.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים DICE הבני אלף! זה מה שהם, בני ז*נ*ת. הסכין הדפוק שלהם לא עובד! מה נסגר איתם כוס עמק ערס, אני דוקר בן אדם 3 פעמים והוא לא רוצה למות למרות שהוא משפריץ דם, WTF? ומה שאני הכי מעוצבן עליו זה שמסתובבים אליי ואז דוקרים אותי ישר, יאוו אני הולך לשלוח להם אימייל רק עם קללות והסכין הדפוק שלהם. תעבור ל Alien Swarm.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים שיחקתי ב-Alien Swarm, משחק נחמד.עכשיו ברצינות, מה קורה עם הסכין? מה הם דפוקים? מתקנים משהו ואז הורסים אותו שוב, נשבר לי הז*ן כבר מהם.אני שוקל לשלוח להם EMAIL וביחד גם את כל העצבים שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.