עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

וואי כמה שאני מתעצבן מהמשחק היום. יש כזה אי שווין מטורף בקבוצות שזה מדהים. אחת פשוט מביסה את השניה טוטאלית. כמו שגרמניה פתחה ת'תחת לארגנטינה, ככה.

למה לא עושים מערכת BALANCE מסוימת? יש הרי את ה-SKILL RATING במשחק, בשביל מה הוא קיים? בשביל היופי? מפגרים כושלים. :facepalm:

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין אף פרמטר במשחק שלפיו אתה יכול לסדר קבוצות.

אין מה לעשות , יש משחקים שבהם הקבוצות שוות , יש כאלה שלא - לפעמים זה מתון ולפעמים זה קיצוני...

פורסם

אבל בהנחה שאני רוצה לשחק עם חברים

והם תותחים אחד אחד (חוץ מאחד... וכולנו יודעים מי הוא !!!)

חבל שאני אהיה בקבוצה השנייה, אם יש אצלם מקום...

פורסם

אני זוכר פרסמו פה סדרת סרטונים ממש מצחיקים (ניראה לי נייק פרסם) באחד מהם הראו קבוצה של חבר'ה מבוגרים מחכים למסוק ואז בא ילדון שתופס ת'מסוק לפניהם ובטעות דורס אותם למוות

היה גם קטע על ריקון שמחמיא לעצמו עד כמה הוא פרו והקבוצה האוייבת מפוצצת את כל המטרות בינתיים...

מישהו יכול להזכיר לי מה שם הסדרה?

פורסם

היה גם שיעור קללות ברוסית.

פורסם

נראה לי שהשרת זקוק כרגע לאיזה אדמין, טונות של CG מכל כיוון (וזה רק מהקצת ששחקתי בו).

לא יכול לסבול את החברה האלה :s07:

פורסם

כי הם לא מחמירים עם זה, נותנים באן לשעה אולי, צריך לתת להם באן ליומיים, אם הם עדיין לא מבינים אז נותנים להם באן לשבועיים, עדיין לא מבינים נותנים להם באן לחודשיים, עדיין לא מבינים נותנים להם באן לכל החיים.

פורסם

^^

אם זה היה ככה , אתה לא היית משחק בשרת עד שהיה יוצא BF3 או BC3.... :lol: :lol: :lol:

פורסם

למה חלק מהרכבים שיש כאן בתמונות אין במולטיפליר ???

פורסם
  • מחבר

יש מצב תראה אותם בהמשך [עדכון ] למשחק....

פורסם

^^

אם זה היה ככה , אתה לא היית משחק בשרת עד שהיה יוצא BF3 או BC3.... :lol: :lol: :lol:

לפחות אני לא משתמש ב-CG בשרת שלכם.

ובלי שום קשר, אני גם ככה לא משחק בשרת שלכם. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :jump1: :bigglasses: O0 :coolman: :funn::la::biglaugh: >:D

פורסם

:facepalm:

ועניין אחר.

למה תמיד לוקח למשחק לטעון שעות כל מפה? ואחרי כל משחק זה כותב לי Updating status או משהו כזה למשך המון זמן, אי אפשר ככה

אהה ובחיים לא עשיתי את שני הסמיילים האלה, אז תנו לי את התענוג

:-*

:itschy:

פורסם

לא מבין מה הבעיות של כל מי שטוען שאסור בשום אופן להשתמש בגוסטב..

אתם לא מרגישים קוקסינלים הומואים?

ואני מדבר על אלה שיש להם כבר כמה כוכבי זהב עם פלטינום\מטול\RPG עכשיו גם מסתבר שמורטר זה "נוב" ובקרוב גם רימונים... כאילו לאיזה רמה יהיה "אסור" להשתמש בנשקים במשחקי רשת כאלו...?

כל מי שאמר פה שאסור להשתמש בגוסטב על חיילים ויכול בלב שלם להגיד לי שהוא גם לא עשה את זה אפילו פעם אחת - וואלה יופי.

מי שלא שילך ידחוף אבצע לתחת. בריצנות. זה דו פרצופי וגועל נפש להגיד דבר כזה ותתביישו לעצמכם באמת. ביזיון.

גוסטב = נשק נגד חי"ר.

מטול = נגד ביצורים קלים וחי"ר.

יש סיכות וריבונים שצריך להשיג עם הנשקים האלו.

מי אתם שבכלל תחליטו ותקבעו לאנשים אחרים ששילמו על המשחק הזה 200 ש"ח במה מותר להשתמש ובמה לא?

צביעות זה מה שזה.

אתם עשיתם כוכבים עם אותם נשקים? אל תתלוננו על אחרים.

פורסם

ברגע זה אני מחבק את ג'וני ומרגיע אותו.

עזבו לי את הילד!

פורסם

ג'וני, לא ממש אכפת לי שאנשים ישתמשו בזה, אבל הם פאקינג משתמשים בזה כנשק ראשוני.

בסדר, נהרגתי פעם אחת פעמיים, אבל זה כבר מתחיל להיות הרגל.

כולם שם עם CG כנשק ראשוני, עוד לא זזתי, אני כבר רואה משהו מעופף בא לכיווני.

זה מוגזם כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים