פורסם 2010 ביולי 315 שנים nucleo יכול להסביר לך יותר טוב ממני , אני לא רוצה לרשום את מה שאני חושב שזה וסתם להטעות אותך....
פורסם 2010 ביולי 315 שנים המשחק ב-33% הנחה בסטים. ספרו לחברים. D=http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1201956-wolfcon-2-0-beta-almost-ready-release.htmlClass / Weapon / Weapon Kill limits - Limit the number of a certain class, or weapon usage, or even the number of kills by a certain weapon to prevent abuse
פורסם 2010 ביולי 415 שנים לעזאזל עם המשחק הזה מה יש לו?אני נכנס למשחק תמיד יש לי בהתחלה תקיעות ב5 דקות הראשונות,והפינג בסרבר ישראלי שרשום לי 20 עולה לי ל260 בתוך המשחקוהוא זורק אותי כל הזמן מהמשחק....יש פיתרון לכל הבלאגן הזה?
פורסם 2010 ביולי 415 שנים אני חושב לקנות את המשחק דרך סטים , (33% הנחה ל 6 שעות הקרובות)הדבר היחידי שעוצר אותי מלבצע את הקנייה הוא כל הבעיות הטכניות שמוזכרות פה , שמוציעות את החשק מלשחק.האם אתם ממליצים על המשחק? או שזה סתם כאב ראש שלא כידי להיסתבך איתו?
פורסם 2010 ביולי 415 שנים ^^בזק בינלאומי או נטוויז'ן (שלאחרונה דווח שגם אצלה יש בעיות, גם עבור לקוחות שכבר מנויים לחבילת הגיימר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.