עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אחרי ששמתי ראוטר סוף סוף בבית אני יומיים לא יכול לעשות LOGIN במשחק לשם המשתמש שלי...

UNABLE TO LOG IN PLEASE TRY AGAIN LATER

זאת בעיה אצלם יומיים כבר או שאני צריך לפתוח פורטים או משהו?

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני כבר לא מצליח לשחק בכלל, לא משנה באיזה שעה אני מנסה יש לי התנתקויות ובעיות חיבור. בשבועות האחרונים זה היה ככה רק לפעמים, אבל בימים האחרונים זה ככה 100% מהזמן.

פורסם

תודה חבר'ה. D=

כיביתי את ה-BLOOM ובאמת שמתי לב שהמשחק נהיה יותר 'כהה'. יותר נחמד ככה. אני אשאיר. D=

שיניתי גם את ה-FOV ל-65 שיהיה אופטימלי. עכשיו נצטרך להתרגל.

ואני אגיד שוב שה-HITBOX החדש פשוט זוועה. הורדתי כרגע מישהו בוודאות (ולא הייתי אמור) שהיה מאחורי גבעה. רק בגלל שהוא רץ פגעתי לו 'בראש'.

הא כן, עוד עניין מוזר. אם אני עושה FORCE VSYNC בתוכנה D3DOVERDRIVER אז המשחק לא עולה לי בכלל. שמתי את האופציה הזאת על OFF ובמשחק עצמו שמתי VSYNC. ה-TRIPLE BUFFERING עדיין יהיה תקף כן?

פורסם

אני כבר לא מצליח לשחק בכלל, לא משנה באיזה שעה אני מנסה יש לי התנתקויות ובעיות חיבור. בשבועות האחרונים זה היה ככה רק לפעמים, אבל בימים האחרונים זה ככה 100% מהזמן.

עדן , אתה בUFI של הוט עם נטוויז'ן במקרה??

פורסם

לא בUFI אבל הוט עם נטוויז'ן

פורסם

נראה לי שמדובר בבעיות כלליות בנטוויז'ן...

התמיכה של EA עברה איתי תהליך של בדיקת PACKETS ויש יותר מידי איבודי מידע בדרך - כאלה שעלולים לגרום לניתוקים ואיבוד זמני של הSTATS וכד'...

שווה לבדוק את זה מול נטוויז'ן...

פורסם

בנוגע לביצועים במשחקים:

עם המפרט שלי על HIGH זה רץ לי חלק. זה נורמלי?

פורסם

בהחלט. זה היה לא נורמלי אם זה לא היה רץ חלק על HIGH.

פורסם

תודה חבר'ה. D=

כיביתי את ה-BLOOM ובאמת שמתי לב שהמשחק נהיה יותר 'כהה'. יותר נחמד ככה. אני אשאיר. D=

שיניתי גם את ה-FOV ל-65 שיהיה אופטימלי. עכשיו נצטרך להתרגל.

ואני אגיד שוב שה-HITBOX החדש פשוט זוועה. הורדתי כרגע מישהו בוודאות (ולא הייתי אמור) שהיה מאחורי גבעה. רק בגלל שהוא רץ פגעתי לו 'בראש'.

הא כן, עוד עניין מוזר. אם אני עושה FORCE VSYNC בתוכנה D3DOVERDRIVER אז המשחק לא עולה לי בכלל. שמתי את האופציה הזאת על OFF ובמשחק עצמו שמתי VSYNC. ה-TRIPLE BUFFERING עדיין יהיה תקף כן?

הHITBOX כמו שצריך להיות.. אני לא מבין מה כולם מתלוננים...

אם יש לך אפשרות של off, but enable other applications to use it

או משהו בסגנון אז כן יהיה לך VSYNC, אם לא אז לא..

בנוגע לביצועים במשחקים:

עם המפרט שלי על HIGH זה רץ לי חלק. זה נורמלי?

אני בספק, אולי שאתה סתם רץ ככה במשחק אתה מרגיש שזה רץ לך חלק אבל שיש פיצוצים, שיש עשן, שאתה יורה מברדלי בטח יש לך דרופים מטורפים..

תפעיל FRAPS תן לו BENCHMARK של כמה ראונדים ותראה מה הממוצע שלך.

פורסם

ה Hitbox שופר, אך עדיין ישנם יותר מדי שרתים שיש בהם לאגים ו Rubber-Banding

DICE כיסתחו את עצמם בכך שהם ציינו ב Changelog שרק "חלק" מהמקורות הגורמים ללאגים/RB טופלו.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 20:58:46

למישו קורה שמיד לאחר Spawn המילה "Reload" תקועה במרכז המסך?... זה החל מאז הפאץ' האחרון, ועושה רושם שלבינתיים אני היחיד שזה קורה לו.

המילה נעלמת לאחר זמן מה, או במידה ואני נהרג ומבצע Spawn מחדש.

http://img143.imageshack.us/img143/9854/bfbc2game20100701234251.jpg

פורסם

לא אבל קורה לי הדבר השני, שכל פעם שאני עושה SPAWN יש מישהו שכותב NOOB.... :'(

פורסם

לי אישית זה עדיין לא קרה. אבל ראיתי בפורומים של EA UK שזה באג ידוע וקורה למספר אנשים. לא יודע בדיוק מה גורם אותו.

פורסם

לא אבל קורה לי הדבר השני, שכל פעם שאני עושה SPAWN יש מישהו שכותב NOOB.... :'(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני לא יודע מה איתכם חברה, ראיתי שכמה רמשו שמאז שהפאצ' יצא יש להם בעיות עם המשחק, אבל לי הכל עובד חלק ויותר טוב מלפני הפאצ'.

פורסם

הרבה זמן לא היתי פעיל מה חדש במשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים