פורסם 2010 ביוני 1015 שנים טוב חברים בשעה טובה נדפק לי הפרופיל ב- MW2 ע"י איזה שרת HACKING אז החלטתי לעבור ל- BC2.מה הסיפור עם השרתים? למה כל כך קשה למצוא אותם ורוב הזמן אני לא מקבל שרתים?בנוסף , מה הסיפור עם השרת של HWZONE , צריך להירשם או משהו , איך זה עובד?תריץ את המשחק מהUPDATER כאדמיניסטרטור, תן לו להתעדכן.אם אתה רוצה לשחק בשרת של HWZ אז כנס לSERVER LIST, בצד ימין יש לך שורת חיפוש. רשום שם HWzone (הקפד על אותיות קטנות וגדולות) ולחץ על SEARCH. השרת יופיע, מצד ימין של השם יהיה חץ- לחץ עליו ותוסיף את השרת למועדפים.למה לוקח לי שעות לטעון כל דבר במשחק הזה?!?!GPU: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition תתקין דרייביר 10.5 עם ההוטפיקס. זה יפתור את הבעייהוהמשחק מתעדכן דיי הרבה זמן כי העידכונים עצמם לא קטנים (150+MB)
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים תריץ את המשחק מהUPDATER כאדמיניסטרטור, תן לו להתעדכן.אם אתה רוצה לשחק בשרת של HWZ אז כנס לSERVER LIST, בצד ימין יש לך שורת חיפוש. רשום שם HWzone (הקפד על אותיות קטנות וגדולות) ולחץ על SEARCH. השרת יופיע, מצד ימין של השם יהיה חץ- לחץ עליו ותוסיף את השרת למועדפים.תתקין דרייביר 10.5 עם ההוטפיקס. זה יפתור את הבעייהוהמשחק מתעדכן דיי הרבה זמן כי העידכונים עצמם לא קטנים (150+MB)הרצתי עם ה- UPDATER אבל לא ראיתי שהוא מריץ שום עדכון.באיזה שלב הוא מריץ את העדכון? לפני העלייה של המשחק?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים הרצתי עם ה- UPDATER אבל לא ראיתי שהוא מריץ שום עדכון.באיזה שלב הוא מריץ את העדכון? לפני העלייה של המשחק?הרצת כאדמיניסטרטור? אם אתה לא מריץ כאדמין העידכון לא מותקן
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים הרצת כאדמיניסטרטור? אם אתה לא מריץ כאדמין העידכון לא מותקןחיובי.איך אני יכול לדעת שיש לי את הגרסה המעודכנת ביותר?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים כשאתה מדליק את המשחק, אחרי הלוגו של EA יש את המסך הזה של האיש ההולך, בצד ימין למטה יהיה המספר52893 או משהו בסגנון
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים Humiliation Kills Episode 1 http://twitter.com/Bazajaytee/status/15786487381 משהו אומר לי שסנאי אכול סרטים וקורקינט ממונע איכשו יהיו אחראיים לדחיה נוספת. http://twitter.com/Bazajaytee/status/15834966941
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים Humiliation Kills Episode 1 וואו הוא טוב עם המטול. יש לו חוש כיוון מצויין. עם הרימוני עשן צריך להיות ממש מדויק..
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר העיקר לירות רגיל ולפגוע אממ קשה לו.מ-ז-ל שהשימוש עם המטול כבר לא מורגש במשחק ,כמו בזמן שהמשחק יצא.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים וואו הוא טוב עם המטול. יש לו חוש כיוון מצויין. עם הרימוני עשן צריך להיות ממש מדויק.. הוא מכוון ללב שם זה הכי פוגע ואני לא אגיע הערב יש לי תוכניות לשם שינוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.