פורסם 2010 באפריל 2515 שנים תפסיק כבר להאמין לעצמך. אולי זה בעיה שלו אישית?אולי זה התשית...יכול להיות מיליון סיבות וזה שהוא אחד בודד לא אומר שזה בעיה בכל הספקיות.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים, הגעתי למסקנה. אני פשוט גרוע עם הסנייפר. לא משנה כמה אני אעשה, וגם אם אני מצליח לעשות K/D סביר. אני מתחיל להרגיש אשם שאני כמעט ולא מועיל לקבוצה בתכלס. >:
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אל תרגיש רע , השימוש בקיט הריקון בשרתים ישראלים לא עוזר לקבוצה בכלל - רק לשחקן שמשחק ריקון...
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים איזה באסה זה לקבל ניתוק באמצע משחק מעולה ואז כל ההריגות הולכות לחינם. ממשממש מעצבן.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים איזה באסה זה לקבל ניתוק באמצע משחק מעולה ואז כל ההריגות הולכות לחינם. ממשממש מעצבן.מה, אם יוצאים באמצע, הניקוד לא נחשב???
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים קרה לי כמה פעמים בבטא ובהתחלה שזה לא ספר לי כשיצאתי באמצע.עכשיו זה כבר לא קורה.בכל מקרה יש הבדל בין לצאת ובין להתנתק, וזה עד היום קורה לי.כשמתנתק המשחק לא תמיד נשמר לי הניקוד
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אם יוצאים מרצון באמצע המשחק אז בוודאי שהניקוד נשמר (לפחות אף פעם לא קרה לי שלא). אבל תמיד כשיצא לי מהמשחק וקיבלתי הודעה שאבד החיבור עם EA אז הניקוד אף פעם לא נשמר. =\
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אמור להיחשב...אמור אבל לא - כבר יצא לי יותר מפעם אחת שהשגתי סוג מסויים של נשק חדש (לדוגמה המוקשים של האנג'ניר) והחיבור התנתק וקיבלתי את זה שוב.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים הכי מצחיק היה פעם שכל מיני הריגות וסיכות לא נחשבו ליאפילו קיבלתי תג של חמש או עשר אלף נקודות ובסוף הסיבוב זה לא חישב לי אותןסיבוב אחרי זה אחד הגרועים שהיו לי, פתאום אני רואה בסוף מלא הריגות סיכות תג וכל מה שנעלם לי מהסיבוב הקודם
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אל תרגיש רע , השימוש בקיט הריקון בשרתים ישראלים לא עוזר לקבוצה בכלל - רק לשחקן שמשחק ריקון...ריקון יכול לעזור לקבוצה שלך אבל אתה צריך לתקשר איתם בשביל זה! יצא לי לשחק ריקון ובו זמנית ישבתי בVENT אם עוד שני חברים, אחלה קיט לתת להם חיפוי אם הסנייפר והמרגמות!
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים, הגעתי למסקנה. אני פשוט גרוע עם הסנייפר. לא משנה כמה אני אעשה, וגם אם אני מצליח לעשות K/D סביר. אני מתחיל להרגיש אשם שאני כמעט ולא מועיל לקבוצה בתכלס. >:אם אתה משחק בשביל הרטיו אז פשוט אל תשחק במשחק, אתה קונה משחק בשביל להנות ממנו ולא בשביל להעלאות רטיו טיפשי.ברגע שאתה נהנה ממנו הרטיו משתפר בהרבה, אני בהתחלה לא הבנתי את המפות היו הורגים אותי כל אחריי שנייה שאני עושה respawn.היה לי deaths עצום, לאט לאט אני מצמצם את זה עם kills.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אוקיי הבאתי לבית GTS250, ואני מוכן להגיד שהוא בכלל אבל בכלל לא לוקח את הHD5770 שלי כמו בכל ההשוואות שיש בכל מיני אתרים...מפרט בצד, ההגדרות הם ככה, רזולוציה 1920X1080 הכל על HIGH וXAA על 4.כמובן לא לשכוח את VSYNC שמופעל, הHD5770 שלי עושה בממוצע 39-40. הGTS250 מביא 25-28. גרועעע !!חרא כרטיס לעומת ההשוואה שלי.אגב למשתמשי ה012 שבינינו, אתמול גיליתי משהו דפוק וטוב. (חחחחח) אם יש לכם בעיות התחברות או התנקויות בBC2 למרות שאני חושב שזה נדיר למשתמשי 012את השם משתמש שלכם, במקום USER@012 או USER@012.NET.IL תרשמו USER@IKzahav.(USER זה שם המתשמש שלכם) לא יודע זה אומנם נשמע הזוי אבל אצל דוד שלי כשזה היה על 012 זה הוריד על 2.49 בSpeedtest.net וכששמתי את הסיומת השניה זה הוריד על 2.89/2.94 ויש שם 2.5 מגה. ועשיתי את הבדיקה כמה וכמה פעמים, ככה שאני לא טועה(ולא, לא הייתי שיכור).אגב, היום שיחקתי ומלא התבכינו על זה שהרגתי אותם עם RPG-7 !?!?!?!?מה הבעיה ? מה אסור ?פשוט נגמרת לי התחמושת, וזה התחליף היחידי שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.